Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

O blondă vrea să se arunce în lac, dar apare peştişorul de aur şi o întreabă:

- De ce vrei să mori?

- Nu mă mai înţeleg cu soţul... tot timpul crede că-l înşel!

- Ca să nu mai fi supărată am să-ţi îndeplinesc trei dorinţe, dar ai grijă ce-ţi doreşti pentru că soţului tău îi dau înzecit!

- Mi-aş dori o maşină de lux!

Soţul a primit 10!

- Mi-aş mai dori o vilă cu piscină!

Soţul a primit înzecit!

- E ultima dorinţă, zice peştişorul, ai grijă ce-ţi doreşti pentru că soţul tău o să primească de 10 ori mai mult!

- Mi-aş mai dori... stă blonda să se gândească un timp... mi-aş mai dori un mic infarct!

• Like 9
Postat

Paraschiva îi povesteşte unei prietene:

Paraschiva: - Am să-ţi relatez un fapt cu totul şi cu totul ciudat, dragă, dacă ştii să păstrezi un secret!

Prietena: - Cum să nu?! Spune!

Paraschiva: - De o săptămână, de sâmbăta trecută mai precis, tot sună cineva la mine la uşă. Deschid şi, în faţa uşii, un bărbat tânăr, înalt şi frumos mă întreabă: „Soţul dumneavoastră este, cumva, acasă?”! „Nu!”, spun. La care, mă ridică în braţe, mă duce în dormitor, mă pune pe pat şi... Luni a apărut din nou. S-a întâmplat acelaşi lucru. Şi marţi şi miercuri. Mor de curiozitate! Oare ce doreşte acest bărbat, de la soţul meu?

• Like 10
Postat

Un bărbat cunoaște o tânără domnișoară pe un site de matrimoniale. După ce se cunosc mai bine, o invită pe tânără la el acasă. Când ajunge tânăra la el acasă, se așază pe canapea și îi spune:

- Bag de seamă că ție îți place să te masturbezi mult!

Bărbatul, puțin rușinat, își adună revistele Playboy și, în timp ce le ducea în camera alăturată, îi spune:

- Îmi pare rău, am fost atât de entuziasmat de venirea ta, încât am uitat complet să îmi duc colecția de reviste în altă cameră.

Tânăra îl întrerupe:

- Scuze, dar eu nu mă refeream la reviste! Doar că m-am lipit de canapea…

• Like 10

Postat

Doi ardeleni la oraş sunt cazaţi într-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apucă ei să urce pe scări. Pe la etajul 5, Ion către Gheorghe: 

- Gheo, am să îţi zic ceva…

- Lasă-mă în amărăciunea mea, îmi zici când ajungem…

După încă vreo şapte etaje, Ion:

- Gheo, trebuie să-ţi zic ceva…

- Lasă-mă Ioane, îmi zici când ajungem, acu’ lasă-mă în pace!

În faţa uşii, Gheorghe către Ion, gâfâind ca o locomotivă:

- Ia zi acum ce voiai să-mi zici.

- Am uitat cheia la recepţie! 

Se apucă ei să coboare. După vreo cinci etaje, Ion vrea să zică ceva.

- Lasă-mă în pace. Îmi zici jos! 

Alte şapte etaje, Ion vrea să spună ceva, Gheorghe îl opreşte enervat. Ajung sleiţi la recepţie, Ion: 

- Măi Gheo, tu chiar nu ştii de glumă?

• Like 10
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...