futacios_man Reputație: 6008 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:b Oras:b Postat Ianuarie 15, 2015 Sunteţi noua secretară a soţului meu?– Da.– Sper să nu aveţi acelaşi apetit sexual ca şipredecesoarea.– Dar cine a fost predecesoarea mea?– Eu. 3
Membru Premium only-me Reputație: 17203 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2015 Plugusorul secoluluiCetatene de la blocTaie-ti pula-n loc de porcTaie-o cand este sculataSa-ti fie masa bogataPielea s-o umpli cu varzaS-o mananci de boboteazaCand mancam noi caltabosiTu mananci un coi cu borsCand voi fi la fripturicaTu sa-ti amintesti CosticaEu dadeam boabe la porcTu beleai pula la blocIn loc sa-ti cumperi purcicaTi-ai luat masina micaIar acuma de CraciunVino si pupa-ma-n curCand va plimbati cu masinaSa va mirositi besinaFiindca asa meritatiFasole in loc de carnatiCand ai pofta de soriciPune mana pe cariciStrangel bine cu calduraPana-ti vine apa-n gura Pentru anul care vine Fii atent aici la mineDe nu-ti cumperi si tu porc Iar belesti pula la bloc 2
Membru Premium only-me Reputație: 17203 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2015 Si replicaPlugusorul de raspuns este:Cetatene gospodarCare esti si proprietarMi-ai trimis a ta urareIn ajun de sarbatoareSa-mi tai pula-n loc de porcFindca locuiesc la blocAzi ma simt si eu datorCa sa-ti fac un plugusorE un lucru foarte bunSa tai porcu de CraciunTu tot anul ai fost porcarSi mirosi a balegarNu ti-ar prinde rau o baieSa te speli putin la coaieCa nu te-ai spalat de-un anNe avand decat ligheanLa bloc am caloriferSi nu-mi pasa daca-i gerDar tu dragul meu amicDormi cu nasu-n cur de frigEu stau cu pula sculataTu cu mana pe lopataTu faci partie prin curteSeara nu-ti mai vine-a futeDaca-ti vine o besinaTe duci tocmai in gradinaPrin noroi si bolovaniLa privata din ciocaniDupa atata chin si jaleTe gandesti cu suparareSa-ti bagi pula-n el de porcSa te muti si tu la blocLA ANUL SI LA MULTI ANI 2
crissu Reputație: 4142 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 Sex şi pasiune, chiar şi cu soţiahttp://www.cugetliber.ro/imagini/mari/sexisipasiune-1421326182.jpgO femeie vine acasă şi-i zice soţului: - Îţi aminteşti de toate durerile de cap pe care le-am avut în ultimii ani? Ei bine, nu le mai am. - Nu mai ai dureri de cap?, întreabă soţul. Dar ce s-a întâmplat? Soţia îi răspunde: - Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator. Acesta mi-a spus să stau în faţa unei oglinzi, să mă holbez la mine însămi şi să-mi repet: Nu am nicio durere de cap! Nu am nicio durere de cap! Nu am nicio durere de cap! Şi a mers. Durerile de cap au dispărut. Soţul a replicat: - Ei bine, este extraordinar! Atunci, soţia-i spune: - Ştii, tu nu ai prea fost un macho în pat în ultimii ani. De ce nu te duci şi tu la acest hipnotizator, să vezi dacă nu poate să te ajute în această problemă? Soţul a fost de acord să încerce. După consultaţie, soţul vine acasă, îşi rupe hainele, îşi ridică în braţe soţia şi o duce în dormitor. O pune pe pat şi-i spune: - Nu mişca, mă întorc imediat! Se duce în baie, se reîntoarce după câteva minute şi sare în pat şi face dragoste pasional cu soţia sa aşa cum nu o mai făcuse niciodată. Nevasta-să e uluită: - A fost minunat! Bărbatul îi spune: - Nu mişca, mă întorc imediat! Se întoarce în baie, stă câteva minute, se întoarce în dormitor şi runda a doua a fost mai bună chiar şi decât prima oară. Soţia rămâne ameţită şi extaziată. Bărbatul îi spune din nou: - Nu mişca, mă întorc imediat! Şi se întoarce iar în baie. De data asta, soţia îl urmează în linişte şi acolo, în baie, îl vede stând în faţa oglinzii şi repetând: - Ea nu este soţia mea! Ea nu este soţia mea! Ea nu este soţia mea! 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Ianuarie 15, 2015 Mult ai mai cautat-o? Sex şi pasiune, chiar şi cu soţiahttp://www.cugetliber.ro/imagini/mari/sexisipasiune-1421326182.jpgO femeie vine acasă şi-i zice soţului: - Îţi aminteşti de toate durerile de cap pe care le-am avut în ultimii ani? Ei bine, nu le mai am. - Nu mai ai dureri de cap?, întreabă soţul. Dar ce s-a întâmplat? Soţia îi răspunde: - Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator. Acesta mi-a spus să stau în faţa unei oglinzi, să mă holbez la mine însămi şi să-mi repet: Nu am nicio durere de cap! Nu am nicio durere de cap! Nu am nicio durere de cap! Şi a mers. Durerile de cap au dispărut. Soţul a replicat: - Ei bine, este extraordinar! Atunci, soţia-i spune: - Ştii, tu nu ai prea fost un macho în pat în ultimii ani. De ce nu te duci şi tu la acest hipnotizator, să vezi dacă nu poate să te ajute în această problemă? Soţul a fost de acord să încerce. După consultaţie, soţul vine acasă, îşi rupe hainele, îşi ridică în braţe soţia şi o duce în dormitor. O pune pe pat şi-i spune: - Nu mişca, mă întorc imediat! Se duce în baie, se reîntoarce după câteva minute şi sare în pat şi face dragoste pasional cu soţia sa aşa cum nu o mai făcuse niciodată. Nevasta-să e uluită: - A fost minunat! Bărbatul îi spune: - Nu mişca, mă întorc imediat! Se întoarce în baie, stă câteva minute, se întoarce în dormitor şi runda a doua a fost mai bună chiar şi decât prima oară. Soţia rămâne ameţită şi extaziată. Bărbatul îi spune din nou: - Nu mişca, mă întorc imediat! Şi se întoarce iar în baie. De data asta, soţia îl urmează în linişte şi acolo, în baie, îl vede stând în faţa oglinzii şi repetând: - Ea nu este soţia mea! Ea nu este soţia mea! Ea nu este soţia mea!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 15, 2015 http://2.bp.blogspot.com/-VMbNfP0aTy4/Ugj0jMHrnLI/AAAAAAAADvg/fS_Ok28jHKo/s640/image015-704365.jpg 7 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 15, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-MPdMZ9U8XRc/Ugj0kCWidKI/AAAAAAAADwA/Q8b1zyZfMGM/s320/image019-708435.jpg 6 4
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 Se intalnesc doi politisti intr-un bar. Ce bei, il intreba unul pe celalalt?Pai, ce bei si tu, nu am pretentii. Doua cafele, cere politistul barmanului. Da-mi si mie doua, zice celalalt politist. 3
odaiba Reputație: 1325 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 - Domnule politist cineva mi-a furat bicicleta!- Era inca buna?- Da mergeam cu ea la lucru…- Ati avut clopotel la ea?- Nu.- Frana de mana?- Nu.- Far si ochi de pisica?- Nu.- Atunci trebuie sa platiti 1000 de lei amenda… 3
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 15, 2015 4 7
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Ianuarie 15, 2015 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1623630_549526641812374_1967615607_n.jpg?oh=60b4cb5dce75a766672fde584b8785b2&oe=55324BF0&__gda__=1429366292_5897a893aaeffd74b32a555502250630 1
harris1000 Reputație: 2749 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Ianuarie 15, 2015 Astazi fetele au primit doar Eminescu. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 15, 2015 Într-o companie de bărbaţi, toţi se veselesc, numai unul e trist.- Ioane, de ce eşti trist?- Am aflat că soţia mea are SIDA.O pauză lungă.- Am glumit, băieţi. Ce v-aţi îngălbenit aşa? 8 3
Postări Recomandate