andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 -Un betiv isi suna nevasta si-i spune: -Draga mea, am o sedinta, raman sa dorm la ea! Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 - Sa-ti fie rusine Mitica, zice nevasta. Iar ai venit beat acasa! - Ca sa respectam adevarul nu eu am venit, m-au adus vecinii. Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 In campanie ....- Nu aveti drum? Va facem drum! Nu aveti apa si canalizare? La anul o sa aveti. Va aducem apa, gaz, va facem poduri.- Dar noi nu avem râu, zise cineva.- Va facem noi un rau, nicio problema.Se ridica un batranel din multime:- Eu nu am p**a!- Se rezolva, zice candidatul la primarie, o sa-ti dam.Cineva din spate il trage de maneca:- Sefule, dar asta chiar ca nu putem sa-i dăm.- Taci mă, ca dupa alegeri asta o sa le dăm la toti... Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Vine Ion acasa. Intra, dar in casa il vede pe Gheorghe.- Ce faci aici, Gheorghe?- Astept autobuzul.Ion iese. Dar ii vine in minte un gand: `De unde la mine in casa autobuz?`. Se intoarse, dar Gheorghe nu mai era. `Totusi a venit autobuzul` - se gandi Ion. Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Badea Gheorghe si badea Ion dormeau intr-o camera de hotel. A doua zi, badea Ion e gasit mort! Vine politia si-l intreaba pe badea Gheorghe:- A zis ceva badea Ion inainte de a muri?- Pai o zas `Mi-e rau`- Si tu n-ai facut nimic?- Pai ce, mie mi-e mai bine Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Directorul îl cheamă pe Gigel la el în birou şi îi spune: - Gigele, am o veste proastă şi una bună: Cea proastă e ca ai picat BAC-ul... - Şi cea bună? - Cea bună este că ai ieşit şef de promoţie! Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 -Tu o ajuti pe nevasta-ta la treburile casnice? -Sigur,la toate! -Da-mi un exemplu! -Sa zicem vasele.Sau rufele.Ea le spala ,iar eu le las sa se usuce. Link spre comentariu
harris1000 Reputație: 2749 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 – Prezervativele sunt sigure?– Nu prea. Mişu, de exemplu, se proteja mereu. Şi totuşi l-a călcat o maşină.– Prezervativele sunt sigure?– Nu prea. Mişu, de exemplu, se proteja mereu. Şi totuşi l-a călcat o maşină.Există totuși alte metode contraceptive! 2 Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Ion se plange unui prieten:- Cand am sarutat-o pe Marie, ea mi-a dat o palma. Cand am jurat ca acest lucru nu se va mai repeta, ea m-a plesnit a doua oara! Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Ion se plange unui prieten:- Cand am sarutat-o pe Marie, ea mi-a dat o palma. Cand am jurat ca acest lucru nu se va mai repeta, ea m-a plesnit a doua oara! Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 6 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 5 Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Cat de mult iti doresti sa-mi faci un oral ?, o-ntreb pe prietena mea.- Destul de mult - imi raspunde ea - cam 100 de Euro... Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Un ardelean ia trenul de la Bucuresti la Cluj. In compartiment urca doi olteni smecheri.Cum lor le cade fisa repede, isi dau seama ca au de-a face cu un ardelean.Se gandesc cum sa se distreze pana la Cluj ca aveau si ei drum pe acolo.Oltenii:-Ardelene, spune doi!Ardeleanul:-Doi.Oltenii:-Sa ne pupi in cur pe amindoi.Rasete, comentarii etc. Mai trec km.-Ardelene, spune doi!-Doi.-Sa ne pupi in cur pe amindoi.Rasete, comentarii etc. Faza se mai repeta de cateva ori.Cand sunt aproape de Cluj, ardeleanul zice:-Spuneti patru!Stau oltenii, se gandesc, apoi spun:-Patru!-Sa o f*ti pe mata!-Da‘ nu se potriveste!-Las‘ ca o potriviti voi cu mana! Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Un oltean si un moldovean:Olteanu' (cantand): pai m-o facut mama oltean maaaaaaaai!Moldoveanu' razand ii zice: da' ce chizda ma-tii voiai sa te faca, ministru? Link spre comentariu
perfetti Reputație: 225 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 1 Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Doi lilieci isi faceau siesta, atarnati intr-un copac cu capul in jos.“Auzi, care a fost cea mai naspa zi din viata ta?”“Cand am avut diaree”.... Link spre comentariu
perfetti Reputație: 225 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 1 Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Doi ardeleni, merg prin padure. La un moment dat unul vede un picior de om si zice:- Ba, tare ma tem ca ala e piciorul lui Vasile.Se uita ei mai bine si zic:- Da, ma, ase ii.Se duc mai departe si vad o mana:- Ma, ala nu e ceasul lui Vasile ?- Ba da, ma.Merg mai departe si vad un cap:- Ma, ala nu e capul lui Vasile ?- Ba da, ma !- Ma, io tare ma tem ca Vasile asta o fi patit ceva. Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Un băiat face cunoștință cu o fată, în cele din urmă, într-o seară fata îl cheamă la ea acasă. Intră în camera ei, se încep mângâierile. Fata:– Sstttt… la mine părinții îs acasă, să nu–i trezim, tata lucrează în forțele Antitero, iar mama e căpitan în DIICOT, și ar fi bine să nu-i deranjăm.Băiatul se gândește:– “Doamne, unde am nimerit?!”Continuă ei mângâierile, îi cam luase deja valul și fata iarăși:– Ssst… Te rog mai încet în camera de alături doarme fratele meu, care nu demult s-a întors din Afganistan.Băiatul deja speriat bine de tot, se gândește:– “Huuu… trebuie să mă rețin, aici e periculos!”Fata însă cochet îl liniștește:– Dragule, dar vrei să ai o seară de neuitat?– Daa! – zice tipul exaltat.– Ajutor! Mă violează! Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 La un examen de fizica. Profesorul foarte prost dispus. Intra prima studenta.- Duduie, e vara, sunteti intr-un compartiment de tren si va este foarte cald. Ce faceti?Studenta foarte bucuroasa de simplitatea intrebarii raspunde:- Deschid fereastra.- Perfect, va rog sa calculati viteza cu care intra curentul de aer in compartiment, temperatura de afara si presiunea atmosferica.- ?!? Pica examenul.A doua studenta pateste la fel.Intra si a treia studenta, care intre timp aflase despre ce era vorba.- Duduie, e vara, sunteti in tren, in compartiment, si va e foarte cald.Ce faceti?- Imi dau jos bluza.- Dar totusi va e cald.- Imi dau jos fusta.- Inca va e foarte cald.- Imi dau jos sutienul, chilotii, tot, raman goala.- Si daca inca va mai este cald?- Domnule profesor, si sa stiu ca fac sex cu tot trenul, dar fereastra aia tot nu o deschid Link spre comentariu
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Dl. Itzic o suna pe dna Goldstein :- Alo, sarut-mana, ce mai faceti?- Ce sã fac, sant singura, sotul e pe teren de-o luna...- Atunci poate imi permiteti sa trec pe la dvs., bem o cafeluta, facem amor...- Vai, domnule Itzic, credeti ca sunt curva?- Da' cine a pomenit de bani? Link spre comentariu
Postări Recomandate