andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 - Ba Costele, stii bancul cu ardeleana?- Nu, ba.- Ah mama, ce se mai ARDE LEANA ta!...
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Un bancher român, aflat în Franţa în interes de serviciu, se plimba prin oraş cu partenerul de afaceri. Apare în faţa lor o femeie superbă. Bancherul nostru o studiază foarte atent şi spune:– Ce femeie frumoasă!– Cu două sute de franci puteţi să o aveţi, îi spune francezul.Merg ei mai departe şi apare din nou o femeie frumoasă în faţa lor.– Ce femeie! spune românul.– Cu două sute de franci puteţi să o aveţi, îi spune francezul.– Nu mai înţeleg nimic, spune românul, aici, la dumneavoastră, nu mai sunt doamne adevărate?– Ba da, sunt. Numai că acelea încep de la o mie de franci.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 -Chelner, mi-ai adus o farfurie crapata !-Va inselatzi, doamna, aceea nu e crapatura. E carnaciorul pe care l-ati comandat.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Soția furioasă intră în casă:- Gata!! Eu știu totul!!Soțul liniștit:- Mdaaa??? Ia spune, câți afluenți are Dunărea
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Un copil plânge în faţa casei. Un poliţist se apropie şi-l întreabă:- Ce faci băieţel aici, de ce plângi?- Tata o bate în casă pe mama!- Poftim?! Cum îl cheamă pe taică-tu?- Nu ştiu... şi nici mama nu vrea să spună, că de-aia ia bătaie..
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 O mamă îşi duce fiica la ginecolog:- Domnule doctor, vreau să văd dacă fiica mea are floarea ruptă.După control:- Doamnă, fiica dumneavoastră nu are numai floarea ruptă are şi ghiveciul spart.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 O femeie foarte atrăgătoare intră împreună cu bunica sa într-un cabinet de medicină generală.- Am venit pentru o examinare, îi spune tânăra femeie doctorului.- În regulă, spune doctorul. Mergeţi după paravan şi dezbrăcaţi-vă.- Nu, bunica mea e cea care nu se simte prea bine.- Am înţeles, spune doctorul. Doamnă, vă rog să scoateţi limba.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 – Cum se cheamă un bărbat inteligent, sensibil şi aspectuos?– Un zvon.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Un betiv care promisese sa se lase de bautura, intra intr-un bar:-Un pahar cu lapte dulce!-Ne pare rau, nu tinem!-Bine- atunci, un pahar de lapte batut!-Nu intelegeti, asta nu e lactobar! N-avem nici un fel de lapte! Doar baututri alcoolice!-Dumnezeu mi-e martor ca am incercat!... Da-mi un whisky mare!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 La pescuit, o gramada de pescari cu scule de mii de dolari, momeala de sute de euroi... Apare si Bula cu un bat de 1.5 metri, o sfoara si un ac.Pune o boaba de mamaliga in ac, si arunca. Scoate numai crapi de 4, 5, 7, 10 kile. Se uita la ei, si-i arunca inapoi. Restul pescarilor, innebuniti.- Mai Bula, dar de cand te-ai apucat de pescuit sportiv?- Adica, cum, sportiv?- Pai prinzi, il arunci, prinzi, il arunci...- Aaaaa, nu pescuiesc sportiv, ii arunc pentru ca n-am tigaie asa mare acasa.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Doua blonde stau de vorba:- Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!Cealalta, foarte curioasa, i se adreseaza:- Si au fost grele intrebarile?
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Doua cirese stau pe o creanga.La un moment dat, cireasa-fata incepe sa rada.Cireasa-baiat o intreaba de ce rade.Cireasa-fata: - Ti-a iesit viermisorul!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Homosexualul si sadicul erau prieteni foarte buni. Intr-o zi isi cumpara homosexualul o casa. Il cheama pe sadic pe la el, sa ii arate casa: -Uite, zice homosexualul, aici este bucataria, aici este baia, aici este sufrageria, aici este dormitorul. Si incep sa si-o traga ei in diferite pozitii, in dormitor. Dupa un timp isi cumpara si sadicul o casa. Il cheama pe homosexual sa ii arate casa: -Uite, aici am eu baia, aici am eu bucataria, aici am eu magazia. Si ia pula homosexualului si o prinde intr-o menghina, apoi strica menghina sa nu mai poata scapa homosexualul din ea, si incepe sa caute prin magazie. Si pune in fata homosexualului un cutit, un fierastrau, un cleste, o foarfeca...Homosexualul, speriat, intreaba: -Si acum ce faci, imi tai pula? La care sadicul: -Aaa, nuuu, pula ai sa ti-o tai singur, eu dau foc la magazie!!!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Intrebare: - Stiati ca, intr-adevar, pe copil il aduce barza?Raspuns: - Da! Il aduce pana la usa si apoi ii spune: "Du-te-n pizda ma-tii!"!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Examen la facultate. Intra profesoara in sala:- Buna ziua, studenti. Pentru nota 7, scrieti pe foaia de hartie numele meu.Studentii se uita nedumeriti unii la altii.- Bun... pentru nota 5... scrieti pe foaia de hartie numele materiei pentru care ati venit astazi la examen...La care, unul dintre studenti:- Ba, hai dracu' acasa, ca scarba asta e chitita sa ne pice examenul!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Tatal catre fiu:-Fiule am vazut noul tau status de pe facebook “e complicat”…-Asa, si?-Pai nu inteleg ce e asa greu sa te decizi intre stanga si dreapta.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Directorul unei companii se adresează către managerul de resurse umane:– Eu vreau ca să găsiţi la întreprinderea noastră o persoană energică, cu capacităţi impresionante şi să fie tînăr, ce ar putea să ocupe postul meu pe viitor.- Şi apoi ce să facem?- Cum îl găsiţi, să-l concediaţi imediat!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Bula la recrutare da medicului o foaie pe care scrie: “Nu pot sa vorbesc, sunt mut”.Medicul militar:-Puneti mâna pe masa si închideti ochii.Medicul îl loveste cu putere cu ciocanul.-Aaaaaaaaah!!!!-În regula – mâine invatam litera “B”!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 -E adevărat că bărbaţii impotenţi trăiesc mai mult?-Da, dar degeaba.
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 -Inculpat, de ce ai dat cu mașina peste acest țigan, aproape omorându-l?-Păi, să vedeți, strada era toată neagră, casele erau negre, gardurile la fel, farurile nu-mi funcționau, el, știți, negru fiind...-Înțeleg, da' era totuși ziuă...
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 - Cat ai luat la bac?- 3,72...- Tocilarule !!!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Un roman, un francez si un englez, in vizita, la New York.In fata statuii Libertatii:Francezul: - Oh c'est merveileuse! C'est magnifique!Englezul: - It's wonderful! A masterpiece!Romanul: - Mamaaa, sa-mi bag pula!
andy2011 Reputație: 51 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Două blonde:- Fată, ce e ala un autogol ?-Cred ca e o masina goala , fato !
juniormorais Reputație: 94625 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 14, 2018 La un restaurant se întâlnesc doi prieteni:– Eu mănânc aici fiindcă soţia mea nu vrea să gătească.– La mine e şi mai rău: soţia mea vrea cu tot dinadinsul să gătească! 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 14, 2018 Sotia vine acasa si-i zice sotului:-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?-Zi-o pe’aia buna, zice sotul.-Merg airbagurile!! – Steluto, iubito, afla ca tu esti singura mea pasiune in viata.– Costele, mă tu ai vandut masina! 6
Postări Recomandate