juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2019 Un cuplu, la un consilier matrimonial:- Care este problema? Soţul face o faţă lungă şi se aşază pe scaun fără a spune nimic. Soţia începe să vorbească non stop, descriind problemele căsătoriei. După 15 minute, consilierul se apleacă peste ea, o ia de umeri şi o sărută pasional. Soţia a rămas mută de plăcere. Consilierul către soţ:- Soţia dvs. are nevoie de asta de cel puţin două ori pe săptămână! - Păi aş putea să o aduc aici în fiecare marţi şi joi :laugh2 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2019 O femeie se decide să îşi ducă soţul într-un club de striptease pentru a-i sărbători ziua de naştere. La intrare, paznicul îl întâmpină:- Salut Dane, ce mai faci?Soţia, uimită, îl întreabă daca a mai fost acolo.- A, nu, e din echipa mea de bowling.Aşezaţi la o masă, vine o chelneriţă şi îi aduce direct un Budweiser rece. Soţia devine din ce în ce mai agitată:- Cum de ştia ce bere bei?- Tipa face parte din liga de bowling feminin. Ne întâlnim adesea cu ele.În curând o stripteuză se îndreaptă direct către masa lor.- Bună, Dănuţ! Vrei dansul obişnuit?Soţia nervoasă cedează, îşi smulge geanta şi iese val-vârtej afară. Dan fuge după ea şi o prinde chiar când se urca într-un taxi şi, chiar înainte să trântească uşa, se urcă şi el în taxi. Degeaba încearcă să-i explice nevestei că probabil stripteuza l-a confundat cu alt client, că nevasta nu pune botul şi continuă să vocifereze şi să-l facă albie de porci. La care şoferul taxiului întoarce capul şi-i spune:- Doamne, Dane, se pare că în seara asta ai agăţat o adevărată scorpie! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2019 Un tip întârzia mereu la serviciu. Bineînteles, şeful îl bagă în şedinţă şi el îi expune argumente precum: nu mă odihnesc; adorm spre dimineaţă; somniferele nu au efect. Şeful îi spune că, daca nu schimbă acest lucru, va fi concediat.În disperare de cauză, urmează sfatul unor prieteni şi-şi cumpără o sticla de coniac. Seara, se aşează-n pat şi bea un pahar, mai bea unul ca sa fie sigur de efect, până când, relaxat, adoarme.Se trezeşte dimineaţa cu doua ore înainte de a suna ceasul, perfect odihnit şi ajunge la job printre primii. Apare şi şeful.- Şefu', n-am mai întârziat!- Văd. Dar unde-ai fost ieri? 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2019 Într-o seară, un bărbat intră într-un bar cu o expresie tristă pe faţă. Barmanul îl întreabă ce vrea. Omul spune: - Doar o bere. Barmanul întreabă: - Ce e în neregulă, de ce ești atât de posomorât astăzi? - Soția mea și cu mine ne-am certat și mi-a spus că nu va vorbi cu mine o lună. - Şi ce e în neregulă cu asta? - Ei bine, luna expira în seara asta :no2 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2019 Aseară, în club am agăţat o blondă mai în vârstă. Arăta foarte bine pentru cei 60 de ani ai săi şi m-am trezit gândindu-mă că probabil fiica ei arăta şi mai sexy. Am băut puţin (ei bine, puţin mai mult), ne-am giugiulit şi apoi ea m-a întrebat dacă am practicat vreodată „dubla sportivului”. - Ce-i asta? am întrebat. - Păi, faci dragoste şi cu mama, şi cu fiica în acelaşi timp... - Nu, n-am avut parte de aşa ceva, i-am răspuns. Mi-a făcut cu ochiul şi mi-a zis că asta-i noaptea mea norocoasă. Ne-am dus apoi la ea acasă, am intrat, ea a aprins lumina în hol şi a strigat tare: - Mamă, sper că nu te-ai culcat! 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 6, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2019 O blondă care a primit o undiţă de ziua ei, decide să pescuiască la copcă. Dimineaţa devreme, îşi ia cele necesare şi merge la pescuit. Când ajunge la destinaţie, face o gaură în gheaţă şi scufundă undiţa. Brusc, aude o voce care spune:- Nu sunt peşti acolo!Merge în alt loc, face o altă gaură în gheaţă, dar aceeaşi voce îi spune că nu sunt peşti. Se mută din nou, dar aude acelaşi lucru.-De unde ştii că nu sunt peşti? întreabă blonda.Aşa că omul îi spune:-În primul rând, acesta e un teren de hockey, şi în al doilea rând, vei avea de plătit pentru găurile astea! 3 Link spre comentariu
sniper 31 Reputație: 661 Postat Martie 6, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 6, 2019 Link spre comentariu
sniper 31 Reputație: 661 Postat Martie 6, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 6, 2019 Link spre comentariu
sniper 31 Reputație: 661 Postat Martie 6, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 6, 2019 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate