tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Intr-o distilerie din Glasgow, un muncitor vine in goana la patron:– Sefu’, nenorocire! McGregor a cazut in butoiul cu whiskey.– Cumplit! S-a inecat?– Pana la urma, da.– Cum adica, „pana la urma”?– Adica a mai apucat sa scoata capul de trei ori, cerand de fiecare data cate o maslina. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Sotia urca pe cantar. Sotul ii spune:– Nu esti grasa deloc! Doar ca pastrand proportia ar trebui sa fii putin mai inalta!– Si cam ce inaltime ar corespunde cu greutatea mea?– Cinci metri si jumatate! Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Doi purici au castigat la Loto.– Tu ce ai de gand sa faci cu banii castigati?, intreaba unul dintre ei.– In primul rand, imi cumpar un caine care sa fie numai al meu… Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Doi barbati discuta despre nevestele lor:– Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.– Si sunteti multumiti?– Bineinteles! O zi bem, o zi mancam. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Intrebare:– Cum se numea soacra lui Adam?Raspuns:– Adam nu avea soacra pentru ca traia in RAI! Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Un betiv mergea pe sapte carari spre casa. La un moment dat, il vede pe unul care inchidea un robinet. Se duce suparat spre el si-i zice:– Tu invarteai, ba, strada?! Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Cum fac barbatii sport pe plaja? Isi sug burtile de fiecare data cand vad o femeie imbracata cu bikini. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 – Care este cel mai nasol lucru spus unei femei?– Te recunosc de la o posta! Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Sotia mea a fost asistenta unui magician multi ani. A invatat cateva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la munca, intru in dormitor, ea ma vede si striga ABRACADABRA. Deodata, ce sa vezi? Prietenul meu Razvan a iesit dezbracat din dulap. Am ras cu lacrimi, saracul Razvan, mi-era mila de el, cred ca se intreba ce dracu’ s-a intamplat de a ajuns gol la mine-n dulap. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 O sotie cu centura neagra la karate inseamna: o familie sanatoasa, copii educati, soacra politicoasa, un sot iubitor si credincios. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.– Actele la control, va rog, si sa-mi spuneti unde mergeti!Betivul se uita lung si raspunde:– Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati.Politistul se uita fix la el si-l intreaba:– La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?– Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 O blonda s-a dus sa-si ia permisul de conducere. La examen, politistul o intreaba:– Ştiti cumva cum functioneaza motorul masinii?– Pot sa explic cu cuvintele mele?– Da, bineinteles.– Brammm, brammm, brammmm… Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Doctore, de ce m-ati pus sa scot limba si nici nu v-ati uitat la ea?– Am vrut sa scriu reteta in linist Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Cata vreme seful meu pretinde ca salariul meu este mare, pretind si eu ca am multe de facut. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:– Nu va deranjati, continuati!Amantul ideal e cel care mai poate sa continue… Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 Un betiv ajunge acasa si, neavand cheia, suna la usa. Nevasta-sa, sculata din somn, ii deschide si il intreaba:– Cat e ma, ceasul?– Doua.La care nevasta-sa zbang-zbang ii trage doua palme peste ochi.– Ce bine ca n-am venit la 12, isi zise betivul in gandul lui. Link spre comentariu
tralalabm Reputație: 113 Postat Martie 7, 2019 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Martie 7, 2019 – Alo, Ioane, hai la o bere la barul din colt.– Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap!– Aveam, dar a plecat la cumparaturi. Link spre comentariu
sniper 31 Reputație: 661 Postat Martie 7, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2019 Link spre comentariu
sniper 31 Reputație: 661 Postat Martie 7, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 7, 2019 Link spre comentariu
Postări Recomandate