Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Over the rainbow
Postat

Bula intalneste o femeie pe strada:

- Buna ziua, daca v-as da un milion de euro v-ati culca cu mine?

- Sigur, pentru un milion..

- Dar daca v-as da 50 de euro?

- Vai, domnule, dar ce credeti ca sunt eu?

- Asta am stabilit deja, acum negociam pretul.

• Like 1
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat
Aș vrea să menționez că în ziua în care voi ajunge să dau copy+paste la bancuri ce le știu/știam, sau să pun din comoditate jpeg-uri cu bancuri, mă retrag din competiție ptr totdeauna. La 90 de ani, probabil, când Alzheiemer îmi va fi cel mai de temut dușman, dar și  prieten...
Așa încât, insist să vă zic acilea un banc din top 20 ce le-am auzit vreodată. E despre Buză Rece. Și o să folosesc pilda bancului, ulterior,
ori de câte ori întâlnesc câte un '' Buză Rece".

Legenda spune că, toamna, la o stână, tătânele ce se cam simțea pe moarte, își educa fiul, spunândui-i :

- Copile, vezi că mi-s zilele numărate, o să mor curând. Ai grijă de oile noastre. Vine iarna și se adună în prima fază doi-trei lupi neghiobi. Scoți câinii afară și fug lupii demenți căt ai zice : pește !  Apoi, la mijlocul iernii, se adună în jurul țarcului mai mulți lupi. Câinii noștri sunt cam chanceless. Scoți o oaie-doo la sacrificiu și asta este, te-ai scăpat de ei. Dar vine, dupa Gerul Bobotezii, perioada fatidică în care toți lupulachii din zonă sunt flămânzi și jigăriți și se dau roată pe lânga oile noastre. Ei bine, copilul meu, aici e buba. Cu câinii nu are rost să te mai afirmi, clar, îi halesc lupii, îți halesc și oile, te halesc și pe tine! Singura ta speranță este să te duci în pod și sa deschizi cufărul pe care scrie: Buză Rece.

Ulterior cam așa s-au întâmplat lucrurile, dupa o lună ciobanul tată a murit. A venit iarna etc.  La sfârșitul iernii, așa cum anticipase experiența celui bătrân trecut în lumea celor buni, se adună cam 100 de lupi în jurul stânii, unde nevinovatul începător în ale ciobăniei era cam diletant. Se codea, se gândea panicat și cu morcovul in coor, oare ce i-a zis tatăl lui să facă la acel in moment? Lupii urlau, câinii plângeau, oile behăiau și mințile lui nu cugetau.

La un moment dat, baciul pui își aduce aminte de cutia din pod, pe care scria " Buză Rece". Fuge de îndată în pod, dă de ea și o deschide. Ce să vezi, din Cutia Pandorei, iese lătrând ca apucatul un cățel din ăla limbist (de femei singure) , ceva din genul  Bichon Maltez, Terrier Yorkshire etcî.

Când îl văd lupii, o iau la fugă, care încotro, fugeau ca dreaq de tămăie.

Și în fuga lor (ca într-o Fugue de Bach...), un pui de lup neconvențional și rebel, ce nu avusese experiența din anul trecut( ptr că încă nu se născuse), se uita în timp ce fugea pe lânga tac'su și s-a sesizat (ca Toma Necredinciosul) :

- Bă tată, de ce dreaq fugim așa în goană, ca disperații? Nu ne-a fost frică acum doo luni nici de cei 10 dulăi de la stână!!  Păi ăsta care fuge după noi, nu e în stare nici să ne sugă plua!

La care tatăl lui exclamă, înfricoșat :

- Da, fiule, dar tu n-ai habar ce buză rece are!!!

• Like 1
Postat

La iesirea dintr-o farmacie, un barbat intervieveaza clientii pentru un sondaj.

- Buna ziua, domnule. Reprezint laboratorul KIGLISS si fac un sondaj asupra multiplelor utilizari ale vaselinei. Puteti sa-mi acordati citeva minute spre a cunoaste cum folositi dv. acest produs?

- De acord. Acasa folosim vaselina pentru piele uscata si de asemenea cind facem dragoste.

- Apropo de ultima intrebuintare de care ati vorbit: puteti sa precizati in ce conditii o folositi?

- Sigur. O pun pe clanta usii spre a-i impiedica pe copii sa intre in camera!

• Oras:Romania
Postat

Un tip şi o tipă doresc să petreacă o noapte împreună.

- Iubitul meu, când adorm părinţii mei, voi arunca pe fereastră un cent, iar acesta va fi semnalul care te avertizează că poţi urca. Îţi voi lăsa uşa de la intrare deschisă, deci nu vor fi probleme.

Tipul aşteaptă sub fereastră. În cele din urmă, tipa, îmbrăcată cu o cămaşă de noapte semitransparentă, îi aruncă centul, după care se întinde pe pat nerăbdătoare. Şi aşteaptă, aşteaptă… După o jumătate de oră, se duce la fereastră şi exclamă nervoasă:

- Vii sau nu?

- Da, iubito, imediat ce găsesc centul :no2

• Like 2
Postat

Se deschide uşa şi intră un bărbat, în patru labe cu ceva în gură.

Psihiatrul:

- Vai! Cine a venit la noi? O pisicuţă?

Bărbatul se târâie până în colţul cabinetului. Doctorul îl urmăreşte.

- Un căţeluş?

Bărbatul trece cu mâna pe lângă perete şi se târâie în celălalt colţ.

Doctorul nu renunţă.

- Ah! Cred că eşti un arici! Nu? O broască ţestoasă?

Bărbatul scoate un cablu din gură şi zice:

- Auzi? Mă laşi dracului şi pe mine să îţi trag internetul sau nu?

• Like 2

Postat

În faţa unui bloc de zece etaje se tot aduna lumea şi striga disperată:

- Criminalule! Criminalule!

Un tip de la etajul şapte se chinuia să arunce o femeie peste geam! Într-un final reuşeşte să o arunce dar femeia se prinde de balustrada geamului de la etajul trei. Omul coboară repede etajul şi, după o luptă înverşunată, femeia cade şi se face ţăndări. El coboară liniştit în faţa blocului să înfrunte mulţimea care tot striga:

- Criminalule! Criminalule!

La care omul liniştit:

- Staţi, mă, că era soacră-mea!

- Aaa!!!

După care un tip din mulţime:

- Ce tupeu avea! Aţi văzut cum se ţinea, bestia?!

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...