massive Reputație: 43 Postat Iunie 5, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat Iunie 5, 2019 Un barbat insurat isi vizita iubita intr-o zi.– James, iubitule iti sta foarte bine cu barba dar tare as vrea sa te razi ca sa-ti pot admira frumosul chip in voie…– Nu pot, draga mea, nevasta-mea adora barba asta.– Te rog,te rog, il implora ea…– Ti-am zis ca nu pot, sotia mea e nebuna dupa barba mea…Ea il mai ruga o data, planse putin si el in final ceda.In aceeasi seara, James se strecura in patul sotiei in timp ce ea dormea si-si lipi fata de fata ei:– Oh, Michael… nu trebuia sa vii in seara asta! Sotul meu trebuie sa vina din clipa in clipa…
massive Reputație: 43 Postat Iunie 5, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat Iunie 5, 2019 Un tip cu chef şi foarte drăgăstos intră în dormitor şi îşi întreabă jucăuş soţia:- Dragă, ne jucăm şi noi de-a doctorul?Soţia, foarte serioasă:- Ăla de la stat sau ăla de la privat?Soţul, puţin contrariat:- Ce contează!? Care e diferenţa?Soţia îi explică diferenţa:- Păi, dacă e ăla de la stat, îţi fac o programare peste o lună. - Dacă e acela de la privat, te costă 150 de euro! 1
nelu dela bacau Reputație: 2 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Iunie 5, 2019 pisicuts inchide si topicul asta ca sa moara de ciuda marean cristescu
Postări Recomandate