Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Postat

Folosiți frâna de mână acum vă rog..   :laugh2 :laugh2https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10950672_1567415840182079_6123649944609997346_n.jpg?oh=f1ed054200372d2857f00ae62c94eb33&oe=5549CB40&__gda__=1434728569_674b0c48c331166cfd094065580d4301

• Like 4
Postat

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10013280_1567413930182270_6897733855074818214_n.jpg?oh=531cde3a0bde936e3636caf4eee6db0b&oe=557F7482&__gda__=1434468306_48399915008b10fe33478d6d5be69304Așa drăguță ține bine șifonierul să nu cadă! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Oras:baia mare
Postat

Dilema

La ce e mai usor sa renunti: la vin sau la femei?
- Depinde de vechime…

Solutie

Uneori, pentru a satisface o femeie in pat, ar trebui sa o lasi singura… Sa se sature de somn!

Postat

- Domnule doctor eu am mereu pofta de sex, nu stiu ce sa mai fac, poate reusiti sa ma ajutati cumva…
- Doamna ati incercat sa va faceti un amant?
- Da, am mai mult de 2 amanti dar degeaba.
- Atunci incercati cu camionagii ca stiti, ei au mereu pofta …
- In fiecare zi incerc cu cat mai multi, mai mult de 5 si tot degeaba .
- Hmmm, atunci draga doamna aveti o boala grava, suferiti de nimfomanie
- Sa scrieti diagnosticul domnule doctor sa scrieti, ca sotul meu zice mereu ca sunt o curva !

Postat

Vine bãrbatu’ seara acasa, tranteste usa si zice femeii:
- Hai, îmbracã-te cã astã searã avem program!
- Ce program dragã? întreabã mieroasa nevasta.
- Mergem la curve ! zice dementu’ satul de 20 de ani de cãsnicie.
- Cum la curve ? întreaba nedumerita nevasta.
- Uite asa, la curve! Io mã duc la blonda aia de vizavi, si tu te duci la ma-ta! :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Un dinamovist merge împreună cu cîinele său într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoriţilor.
La fiecare gol al roş-albilor, patrupedul schelălăia de mama focului, se ridica în două labe şi ţopăia, dădea din coada, sărea bucuros pe masa, făcea tumbe.
Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stăpînului:
- “Dom’le, incredibil ce cîine ai! N-am mai văzut aşa ceva! Dar, spune-mi şi mie, dacă se bucură la modul ăsta la un meci de campionat, cum se manifestă în Liga Campionilor?”.
Replica omului:
- “Nu ştiu, că îl am doar de 15 ani!”.

=)) =))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un dinamovist merge împreună cu cîinele său într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoriţilor.

La fiecare gol al roş-albilor, patrupedul schelălăia de mama focului, se ridica în două labe şi ţopăia, dădea din coada, sărea bucuros pe masa, făcea tumbe.

Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stăpînului:

- “Dom’le, incredibil ce cîine ai! N-am mai văzut aşa ceva! Dar, spune-mi şi mie, dacă se bucură la modul ăsta la un meci de campionat, cum se manifestă în Liga Campionilor?”.

Replica omului:

- “Nu ştiu, că îl am doar de 15 ani!”.

=)) =))

Stricam pretenia , daca umbli cu d'astea  :laugh2

Postat
Sotul catre sotie: - Ce idioata esti! - Bineinteles ca sunt idioata. Daca eram casatorita cu un preot, eram preoteasa...!

Salvează râsul românesc!
www.FunkyDonkey.ro & www.Facebook.com/Bancuri

post-77724-0-12830100-1424958432_thumb.jpg

Postat

Femeia îl bate mar pe bărbat, iar acesta se bagă sub masă.
Femeia:

- Ieși afară ...
Bărbatul:

- Nu ies ...
Femeia:

- Ieși afară ...
Bărbatul:

- Fă, cine-i bărbatul în casă, dacă am zis că nu ies, nu ies!!

• Like 5
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat
-        Prietene, n-am avut noroc cu nici o nevasta !

-        Cum asa ?

-        Prima a fugit cu un italian . . .

-        Si-a doua ?

-        Nu vrea sa fuga!!!

• Like 3
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

La scoala, profesoara ii intreaba pe elevi: Copii, care este cea mai puternica valuta?
Alinuta dupa parerea mea, cea mai puternica valuta este EURO, pentru ca EURO este cea mai raspandita valuta, in EURO se realizeaza tranzactii oriunde in lume si toata lumea economiseste in EURO ...
Profesoara: Bine, Alinuta! Altcineva?
Marinel: Eu cred ca cea mai puternica valuta este Lira Sterlina, pentru ca are putere de cumparare mai mare decat EURO.
Profesoara: Bine, Marinel! Alt cineva?
Bula, doamna profesoara, eu stiu care e cea mai puternica valuta.
Profesoara: Care este, Bula?
Bula: Ciocanul Libanez!
Profesoara:Cum mai Bula, Ciocanul Libanez?
Bula:Am auzit-o eu pe sor-mea cand zicea: Daca imi mai da Libanezul doua Ciocane,imi iau masina  :laugh2
  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Pe o stradă din Scoţia, se întâmplă un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil şi dă cu maşina într-un pom.
Omul se târăşte afară din maşină şi rămâne întins în iarbă. Un scoţian trece prin apropiere. Se duce la accidentat şi întreabă:
- Sunteţi asigurat?
- Da, răspunde acesta cu greu.
- Aveţi o asigurare şi pentru persoanele aflate în maşină?
- Daaaa....
- Aveţi ceva împotrivă dacă îmi răvăşesc puţin hainele şi mă întind lîngă dumneavoastră?

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...