mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 2, 2015 - Chelner, ce vin ne recomanzi, la aniversarea căsătoriei ? - Depinde, domnule, dacă vreţi să sărbătoriţi ori să uitaţi . . . 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 2, 2015 Admirându-se în faţa oglinzii, soţia îşi întreabă soţul : - Ce-ţi place mai mult la mine : figura mea frumoasă ori trupul meu minunat ? - Simţul umorului ! 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 2, 2015 La o petrecere, invitaţii se contrazic pe tema: bărbaţii sau femeile, care sunt mai de încredere?- Nicio femeie, spune un bărbat de-a dreptul supărat, nu poate păstra un secret.- Nu prea cred că lucrurile stau aşa, spune o femeie blondă. Eu am reuşit să păstrez secretul în ceea ce priveşte vârstă mea, de când aveam 21 de ani.- Nu-ţi face griji, ai să-l spui cuiva într-o zi, insistă bărbatul.- Mă îndoiesc, răspunde femeia cea blondă. Dacă o femeie reuşeşte să păstreze un secret timp de 27 de ani, atunci poate să-l păstreze pentru totdeauna. 7 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 2, 2015 Soţul vine – neanunţat – acasă, după o lungă deplasare. Intră în casă, caută sub pat, în şifonier, în baie. Nimeni. Şi-i zice, resemnat, nevestei, în bucătărie : - Ai îmbătrânit, femeie ! 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 2, 2015 Un bărbat începe să poarte un cercel la ureche. Lumea se miră : - Cum, om serios cu cercel ? - Păi, de când l-a găsit nevastă-mea în patul nostru, m-a obligat să-l port la ureche ! 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 2, 2015 La cinematograf Bulă cumpărase pentru el şi Bubulina bilete cu locuri mult prea în văzul spectatorilor. Galant, i-a sugerat Bubulinei să se mute mai în spate, pe nişte locuri mai ferite şi mai întunecoase.- Şi promiţi că nu mă vei îmbrăţişa? întreabă ea.Bulă dă afirmativ din cap.- Şi promiţi că nu mă vei săruta?Din nou Bulă dă afirmativ din cap.- Atunci ce rost mai are să ne mutăm acolo? 8 4
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 2, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 2, 2015 Cumparati de la noi Oare intra tot 7
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 2, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 2, 2015 fix asa arata si feisbuciu românesc ca topicu ăsta
tmcostin Reputație: 7173 Postat Martie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2015 https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11021043_1569615286628801_3210431383048099526_n.jpg?oh=347d973823741e7eb86c48b64a2153ae&oe=558C3F89Se topește în gura de buna ce este. 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 2, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 2, 2015 damn... http://d2rg8jfniu44sp.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/11/King-Obama.jpg 1
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze.- Unde pleci dom'le singur, ca mai sunt femei aici, zice unu ? Romanul replica :- Lasa-ma in pace omule, mie de futut imi arde acum ?
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Ora de matematica. Profesorul spune:- Maine dam extemporal! Nu admit nici un absent, pentru nici un motiv!Un elev intreaba:- Totusi, daca suntem extenuati de sex, putem lipsi?- Nu, ca poti scrie cu mana cealalta! 4
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Un tip foarte timid intra intr-un bar si vede o tanara frumoasa standla bar. Dupa o ora, in care si-a adunat tot curajul necesar, se duce incele din urma spre ea si ii spune: "Te deranjez daca stam putin de vorba?"La aceasta, tanara raspune strigand in gura mare:"Nu, nu ma culc cu tine diseara!"Toata lumea din bar isi intoarce acum privirile catre cei doi. In modfiresc, tipul este acum coplesit de rusine se intoarce timid la masa sa.Dupa cateva minute, tanara se apropie de el si isi cere scuze. Zambeste catre el si spune: "Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Stii, eu sunt studentala psihologie si studiez cum reactioneaza oamenii in situatii jenante."La care tipul raspunde in gura mare: "Cat? 200 de dolari??!!!" 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2015 5 1
harleydavidson Reputație: 1093 Postat Martie 3, 2015 Oras:aiurea și hai-hui Oras:aiurea și hai-hui Postat Martie 3, 2015 .Oricum nu e indicat să te cerți cu prostul , te aduce la nivelul lui și te bate că are experiență ! 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 3, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 3, 2015 Oricum nu e indicat să te cerți cu prostul , te aduce la nivelul lui și te bate că are experiență ! daca puteam, iti dam 10 puncte pentru asta, ca mi-ai reamintit-o
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Se întâlnesc doi polițiști într-un bar.- Ce bei, îl întreabă unul pe celălalt?- Păi, ce bei și tu, nu am pretenții.- Două cafele, cere polițistul barmanului .- Dă-mi și mie două, zice celălalt polițist . 1
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 România, singura țara din lume în care câinii sunt COMUNITARI, iar copiii sunt ai străzii. ( foarte trist)
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Cei trei eroi ai SUA :Superman – Cel care zboara peste cladiriSpiderman – Cel care merge pe cladiriMusulman – Cel care merge prin cladiri…
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Cand vorbesc femeile cel mai putin? In februarie, fiindca e cea mai scurta luna. Femeile primesc cadouri în martie pentru că au tăcut în februarie…
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 3, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 3, 2015 Un francez, un rus şi un ardelean sunt prinşi de canibali. “O să vă mâncăm” zic ei, “dar înainte vă îndeplinim o ultimă dorinţă”. Francezul vrea o femeie. Canibalii i-o dau, apoi îl aruncă în oală.Rusul vrea o vodcă. Canibalii îl servesc, apoi îl aruncă în oală.Ardeleanul zice: “eu vreau să vă aşezaţi toţi în şir, de la mic la mare, şi să îmi daţi fiecare câte o palmă!”. Puţin uimiţi, canibalii se conformează. La sfârşit, după ce şi ultimul canibal îl plesneşte pe ardelean, acesta scoate o mitralieră de sub parpalac şi îi împuşcă pe toţi.- Cuuuummm? Aveai mitraliera şi ne-ai lăsat să ne perpelim aici?? De ce nu i-ai împuşcat de la început??? strigă rusul şi francezul din oală.- Păi, nu eram destul de nervos!
Postări Recomandate