mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 11, 2015 Adevarata fericire consta in lucrurile mici:o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire… 4
brikston01 Reputație: 217 Postat Martie 11, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 11, 2015 2 2
harris1000 Reputație: 2749 Postat Martie 11, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Martie 11, 2015 3
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 11, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 11, 2015 Schimb de experiență-Domnule David Copperfield, cu ce ocazie in Romania?-Schimb de experienta…Traian Basescu imi arata cum a ascuns flota Romaniei, iar eu o sa ii arat cum sa se ascunda de DNA!
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 11, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 11, 2015 LămurireVine o fetita la mama sa si o intreaba:- Mamico, de ce toate miresele sunt in alb?Mama raspunde:- Fiindca sunt fericite.Fetita adauga:- Aha, acum inteleg de mirele e in negru.
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 11, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 11, 2015 -Prima calitate a unui viitor medic este ca nu trebuie sa ii fie greata. Priviti! Si profu’ baga un deget in fundul cadavrului, iar apoi il baga in gura. Cine face ca mine?Vine un student, baga degetul in fundul cadavrului si apoi il introducere in gura.- A doua calitate a unui viitor medic trebuie sa fie spiritul de observatie. Eu am bagat un deget in fundul cadavrului, dar altul in gura, continuă profesorul.
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 11, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 11, 2015 Culmea fidelitățiiLa a cincea căsnicie să ai aceeaşi amantă.
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Martie 11, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 11, 2015 Un tanar ziarist ii ia un interviu unui calau:- Domnule nu va este greu … cu meseria aceasta?- Așa e, aveți dreptate, dar ce sa fac, toata lumea trebuie sa traiasca.
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 11, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 11, 2015 Vine un cuplu la medic, putini tristi si i zice:-D-le doctor, nu inteleg nimic ce se intampla iaca, nevasta-mea ii blonda, eu-s brunet, de ce-a iesit copilu' roscat!!-Cand ati facut ultima data dragoste? o luna in urma? -Nu.-Doua?-Nu.-Juma' de ani?-Nu.-Un ani? -Nu.-Pai, ati ruginit, mai! 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 11, 2015 Iepurele il bate pe lup la sah de fiecare data pana cand il intreba lupu':- Ba iepuras, cum se face ca ma bati de fiecare data la sah?-Ba lupule, eu fac o partida de sex inainteA doua zi lupul merge in bucatarie la neasta lui si o ia pe la spate.Atunci lupoica exclama:-Oh,ooh iar mergi la sah iepurasule ? 8 4
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 11, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 11, 2015 O tipa la ginecolog. Doctorul ii cere sa se dezbrace si observa un 'O' pe pieptul ei:-Domnisoara, nu sa suparati, dar imi puteti sxplica ce este O-ul de pe pieptul dumneavoastra?-Prietenul meu este student la Oxford si cand vine sa ma futa nu-si mai da tricoul jos si imi ramane imprimat.Urmatoarea tipa care vine avea un 'M' pe piept, la care doctorul ii spune:-Lasati-ma sa ghicesc, prietenul dumneavoastra este student la Michingan.La care tipa spune:-Nu, prietena mea e stutenta la Wisconsin. 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 11, 2015 - Doamnă, nu bănuiaţi nimic atunci când inculpatul v-a con-dus în acel parc întunecat?- Eheee! Bănuiam eu ceva, dar nu-mi trecea prin cap că o să-mi ia geanta şi o să fugă. 7 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 11, 2015 SinceritateAvocatul către clientului său:- Fiţi sincer! Aţi comis acest furt de un milion de euro?- Nu, domnule avocat!- Şi cum mă veţi plăti, atunci? 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 11, 2015 TratamentUn pacient, rănit la picior, primeşte o reţetă de picături de ochi.- Doctore, dar eu sunt rănit la picior.!- Da, dar dacă te uitai pe unde calci… 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 11, 2015 PublicitateSefii de la Coca-Cola merg la Vatican cu o propunere:- Sfintia-Voastra, va oferim 5 000 000 $ lunar ca sa schimbati “Painea noastra cea de toate zilele” cu “Coca-Cola noastra cea de toate zilele”.- Nu putem face asta, fiilor!Dupa trei luni se intorc iarasi:- Sfintia-Voastra, firma noastra va ofera 300 000 000 $ anual ca sa schimbati “Painea noastra cea de toate zilele” cu “Coca-Cola noastra cea de toate zilele”.- Sub nici o forma nu putem face asta fiilor!Insistenti cei de la Coca-Cola reusec sa fie primiti din nou:- Coca-Cola oferea Bisericii 1 500 000 000 $ anual ca sa schimbati “Painea noastra cea de toate zilele” cu “Coca-Cola noastra cea de toate zilele”.Papa se intoarce spre secretarul sau:- Pe ce data se termina contractul nostru cu brutarii?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 11, 2015 Dialog- Baietii vor doar SEX.- Daca stiai macar sa gatesti poate voiam si o ciorba! 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 11, 2015 FumatoriiVorbesc doua prietene:- Sotul tau fumeaza?- Doar dupa ce facem sex.- Si nu e daunator pentru sanatate?- 2-3 tigari pe an nu cred ca e mult!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 11, 2015 Doi prieteni vorbeau într-un club:- Cred că toate fetele de aici se uită la emisiunea aia „Românii au talent”.- De ce zici asta?- Păi am luat trei de „Nu” până acum! 7 4
sache Reputație: 1304 Postat Martie 11, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 11, 2015 Scufiţa Roşie mergea spre bunica… Scufiţa Roşie mergea spre bunica ei. Este prinsă şi violată de lupul cel rău. El o întreabă: - Ce-ai să-i spui bunicii tale? - Că m-am întîlnit cu tine şi m-ai violat de patru ori. - De patru ori? se miră lupul. - Da! Sau te grăbeşti undeva?
Postări Recomandate