Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un tip este invitat in masina politiei rutiere. Ambii tac. Politistul:
-Pai nu-mi propui nimic?
-Casatoreste-te cu mine.
Politistul a ras si l-a lasat sa plece.

Vizitator albertosiculus
Postat

post-28563-0-74154000-1426849072_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator
Postat

Doi prieteni:
- Ce ai face dacă ai ști că mâine ar fi sfârșitul lumii?!?
- Aș f**e tot ce mișcă! Tu?
- M-aș strădui să nu mă mișc!

• Oras:baia mare
Postat

VAND NEVASTA !!!! An de fabricatie : 1983, culoare roscata, full option, suspensii super, portbagaj mare. Stare f. buna de functionare : putin uzata (cam de 2 ori pe zi ; da ‘ duce mult mai mult). Al doilea proprietar, certificat in regula Cai putere : oooooo Jesus ( poa’ sa tina o herghelie), caroseria putin atinsa. A fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt acasa ) si a intrat in ea. În urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. Pret negociabil, o dau cu tot cu accesorii : unu de 3 ani si una de 5 ani. Rog seriozitate!!!

Postat

Prestări servicii 

*Efectuez mixaje, pun voce pe instrument.
*Plimb nasoale prin oras, scot in cluburi, la bairame, etc. Plata cu ora.
*Pensionar belgian plimb copii, educ fetite, conversatii orale, doar zona centrala.
*Evaluez marimea penisului. Discretie maxima, rezultat comunicat oral.
*Ghicesc in palma. Nu mai spun la nimeni.
*Octogenar celibatar caut adolescenta sa-i citesc povesti. Tarif 2.000 lei pe pagina. Se accepta si plati in natura.
*Refac cununii, casatorii, fac farmece si-alte minuni cu gura.
*Echipa de profesioniste sonorizam de la microfon pina ne ardem la final.
*Firma de protectie si paza ofera servicii femeilor singure. Noi va asiguram spatele!
*Studenta la Politehnica doresc sa gresez cardane.
*Studenta la agronomie ma ofer pentru insamintare. Prefer utilaje de mare putere.
*Stomatoloaga tânara rezolv orice problema cu gura.

Postat

O fata de 16 ani, era la prima ei intalnire, si inainte de aceasta ii cere parerea bunicii ei, care era mai in varsta si stia cum sta treaba.
- Nepoata mamii, vezi ca el o sa vrea sa te sarute, tie iti va place dar sa nu-l lasi, va incepe sa iti puna mana pe sani, pe fund, tie iti va place dar sa nu-l lasi, si cel mai important la final o sa vrea sa se suie pe tine, tie iti va place dar sa nu-l lasi ca ne vei dezonora familia.
A doua zi se intalneste iar fata cu bunica-sa si aceasta o intreaba:
- Ai facut fata mamei cum te-am invatat eu?
- Da, si chiar mai mult, el a vrut sa ma sarute, nu l-am lasat, a vrut sa-mi puna mana pe sani si pe fund, nici asta nu l-am lasat, iar cand sa se suie pe mine m-am suit eu repede pe el ca sa ii dezonorez eu familia lui.

• Like 1
Postat

Cugetare

”La ce gropi în drumuri au ăia în Romnia, zău că mi-e milă să-mi trimit blindatele acolo.” – Vladimir Putin.

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

- Ia spune, Bulişor, de ce ai venit aşa târziu acasă?

- M-a oprit doamna învăţătoare pentru că n-am vrut să denunţ pe cineva.

- Bravo, fiule! Ai făcut un gest lăudabil. Dar despre cine era vorba?

- Doamna vroia să ştie cine l-a omorât pe Mihai Viteazul!

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:oradea
Postat

Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camera. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului.

Il inchide in sifonier si mai rau. Inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa  congelatorului, papagalul zice:

-Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!

Omul se cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul:

-Apropo... doar asa, de curiozitate; gaina cu ce-a gresit?

• Like 3
Postat

La aniversarea a 20 de ani de la casatorie, dupa ce Ion si Maria au sarbatorit, Ion iese pe balcon si incepe sa fumeze tigara dupa tigara:

-Ce-ai patit Ioane?

-Mai stii acum 20 de ani cand ne-a prins taica-tu in masina?

-Da!

-Mai stii ca mi-a zis ca daca nu te iau de nevasta fac 20 de ani la inchisoare?

-Da!

-Maine ieseam, ma !

• Like 4
Postat

- Nu pot să cred că te duci la prostituate pentru sex! ţipă nevastă-mea la mine. Sunt profund dezamăgită!

- Dar de ce mă învinuieşti pe mine? îi răspund, tu nu-mi poţi satisface toate fanteziile mele erotice, eşti conştientă de asta, nu?

- Ştii ceva? Asta e numai vina ta! Nu mi-ai spus niciodată că ai fi dispus să plăteşti pentru asta!

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Un neamţ a venit în România la nişte cunoştinţe şi au mers împreună la un restaurant. Ca să testeze bucătăria autohtonă, au mâncat ciorbă de burtă, iar neamţul a fost extaziat de gustul ei. A cerut reţeta, iar ospătarul i-a dat-o. A plecat neamţul acasă, şi-a făcut ciorbă după reţetă, a mâncat şi a dat telefon în România.

Conversaţia a decurs astfel:

- Bună ziua. Eu am făcut ciorbă de burtă după reţeta dată de dumneavoastră, dar nu a ieşit la fel de bună ca cea pe care am mâncat-o prima dată la voi!

- Aţi pus toate ingredientele?

- Da!

- Păi de-aia!

• Like 5
  • Minus 3
Postat

CALCULATOR  CALORII  SEX

Se stie ca sexul este un bun exercitiu fizic si ca arde calorii. In urma unor complexe studii in domeniu va prezentam cate calorii se consuma in urma diverselor activitati sexuale:

DEZBRACATUL:                                                                                                                                                 DUPA ORGASM:

Cu acordul ei.............................................12 calorii                                                                                           Va intindeti pe pat si va imbratisati..................................18 calorii

Fara acordul ei........................................187 calorii                                                                                           Va ridicati imediat............................................................36 calorii

Explicati de ce v-ati ridicat imediat din pat.....................816 calorii

DESCHIDEREA  SUTIENULUI :

Cu doua maini.............................................8 calorii                                                                                           OBTINEREA  UNEI  A  DOUA  ERECTII.  DACA  AI :  

Cu o mana.................................................12 calorii                                                                                           20-29 ani.....................36 calorii

Cu dintii......................................................85 calorii                                                                                           30-39 ani.....................80 calorii

40-49 ani...................124 calorii

APLICAREA PREZERVATIVLUI:                                                                                                                          50-59 ani...................972 calorii

In erectie.....................................................6 calorii                                                                                             60-69 ani.................2916 calorii

Fara erectii..............................................315 calorii                                                                                            70+  ani...................inca se mai studiaza....

POZITIILE:                                                                                                                                                            IMBRACAREA  DE  DUPA:

Misionarului...............................................12 calorii                                                                                             Calm......................................................32 calorii

69 stand jos...............................................87 calorii                                                                                             In graba.................................................92 calorii

69 in picioare...........................................109 calorii                                                                                             Cu tatal ei care bate la usa ..............1218 calorii

Pe la spate..............................................326 calorii                                                                                              Cu sotia/iubita care bate la usa........3521 calorii

• Like 4
Postat

La Hotelul Intercontinental un musafir de seamă sună la room-service. Apare camerista, bărbatul o prinde, o duce până la pat, o trânteşte în el, îi ridică rochiţa şi i-o trage sănătos. După acestea, o ridică cu grijă, o aranjează puţin şi o conduce la uşă. Pe coridor, domnişoara se miră:
- “De ce o fi chemat room-service-ul?!”

• Like 4
  • Minus 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...