justlove Reputație: 8972 Postat Martie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 25, 2015 draga tu vorbesti cu sotul tau cand faceti sex? dak ma suna da...eu prefer mesajele 5
titilescu Reputație: 5166 Postat Martie 25, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Martie 25, 2015 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/04/this-isnt-even-remotly-funny.jpg 1
sache Reputație: 1304 Postat Martie 25, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 25, 2015 Rebecca , soția lui Ștrul , mai având puțin până în momentul in care trebuia să nască și fiind o soție iubitoare , îi spune soțului : - Dragul meu, eu te ]n'eleg .ai și tu nevoi , așa că ia și tu niște bani și du-te la femei , că nu mă supăr... Ștrul , fericit , ia banii și pleacă. După puțin timp se întoarce acasă ,zâmbind . Rebecca puțin mirată , îl întreabă : - Ce-i cu tine, Ștrul ? Te-ai răzgândit ? De ce-ai venit așa devreme ? - Nu , dragă. Stai să vezi, când coboram scările, m-am întâlnit cu nevasta lui Ițic. M-a întrebat unde mă duc și mi-a propus o afacere: să merg la ea și să împărțim banii pe din două . Așa că am făcut și economie... Fir-a-r a dracului de curvă ! izbucnește Rebecca înfuriată . Când ea era gravidă , eu nu i-am luat nici un ban lui Ițic... 2
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 25, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 25, 2015 Bula la biologie. Profa a predat lectia 'pepenii' si incepe sa-i intrebe pe elevi cati pepeni pot ei sa duca pentru a vedea daca au inteles:P: Georgele, cati...G: Doi.P: Bine. Esti mai bine facut...P: Mihaelea, cati poti sa duci?M: Unu'P: Mda... Esti mai firava.Bula nu era atent si profa il intreaba:P: Ia zi Bula, cati pepeni poti sa duci ?B: Trei!P: Cum asa, mai, nesimtitule ?B: Unu-ntro mana, unu-ntro mana si unu-n p**a.P: Porcule. Iesi afara nesimtitule, si-l da afara...Pleaca Bula si se intalneste cu prietenu' lui Minarica si-l povesteste ce s-a intimplat.Ajunge Minarica la scoala si profa vrea sa-l asculte pentru ca a intarziat.P: zi Minarica, cati pepeni poti sa duci tu ?!M: cinci, d-na porofesoara!P: Cum asa ma nesimtitule?M: Unu intr-o mana,unu intr-o si pe Bula in pula... 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 25, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 25, 2015 Bulă era la şcoală, iar după ore, profesoara îl opreşte şi îi înmânează o scrisoare. Profesoara: - Poftim, Bulă, ia scrisoarea aceasta şi să i-o dai tatălui tău. Dar să nu o desfaci pe drum. Bulă: - Bine, doamnă profesoară! Profesoara bucuroasă îi oferă lui Bulă ca mulţumire 10 lei şi un pachet de biscuiţi. Acesta, în drum spre casă, nu se poate abţine şi deschide scrisoarea. În ea era notat: „Ne vedem la ora 5 sub copacul nostru”. Bulă îi dă scrisoarea tatălui său, fuge la acel copac şi se urcă în el.Trece puţin timp şi sosesc cei doi. Se pun sub copac, iar profesoara îi zice tatălui lui Bulă: - Iubitule, dacă vom avea un copil, cine o să aibă grijă de el? - Cel de sus, spune tatăl lui Bulă. Când aude Bulă, le spune: - Cu ce, bă, cu 10 lei şi un pachet de biscuiţi? 6 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 25, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 25, 2015 Un tânăr se uita insistent la o femeie în vârstă, urată, dar machiata foarte strident. La un moment dat, femeia foarte iritată:- Ce te uiţi, mă, ca boul la poarta nouă?La care tânărul:- Oi fi eu bou, dar poarta sigur nu e nouă! 7 3
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 25, 2015 buna seara 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 25, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 25, 2015 Doi canguri discută:- Ştii turnul ăla pe care l-am văzut noi anul trecut în timp ce eram în excursie prin Franţa?- Turnul Eiffel?- Da, aşa... Eu pot să sar mai mult decât Turnul Eiffel!- Du-te, mă, că tu mă minţi!- Vorbesc serios! Turnul nu poate să sară deloc! 8 4
sache Reputație: 1304 Postat Martie 25, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 25, 2015 Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier.La prima casa a fost intampinat de membrii intreagii familii, care l-au felicitat si i-au daruit un cadou.La a doua casa a fel.La a treia la fel. Si asa mai departe...La ultima casa i-a deschis o femeie superba goala pusca. L-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex. S-au dus in bucatarie, unde ea ii pregatise un mic dejun imens. In timp ce manca, el observa o bancnota de un dolar pusa pe masa.- Pentru ce-i dolarul ?- Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine si el a zis:"Fuck him, give him a dollar". Micul dejun a fost ideea mea... 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 25, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 25, 2015 Trei ruşi intră într-un bar şi comandă trei beri. Barmanul le aduce berile şi, aşa cum era specific localului, aşează berile pe suporturi de pahare din carton. După câteva minute, ruşii mai comandă un rând. Când barmanul le aduce berile, constată că suporturile nu mai erau. Supărat, nu le mai dă altele.Ruşii, indignaţi, exclamă:– Berile ca berile, dar biscuiţii unde sunt? 5 4
sache Reputație: 1304 Postat Martie 25, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 25, 2015 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Postat Martie 25, 2015 O femeie, inginer de sistem, instala un calculator in retea pentru un coleg. Cand a ajuns la setarea parolei ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare.Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare, dupa care s-a prabusit pe scaun de ris. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED... NOT LONG ENOUGH!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 25, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 25, 2015 Pilot către turnul de control:- Comunicaţi vă rog ora locală.- Cine intreabă?- Contează?- Dacă eşti U.S. Air Force e sixteen hundred. Dacă eşti British Airways e 4 PM. Dacă eşti Lufthansa e 16:02:33, iar dacă eşti Tarom, e vineri. 6 4
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 25, 2015 :Ppt o dragoste fara complicatii 3
Postări Recomandate