sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 30, 2015 Vine Ion de la munca obosit si deschide frigiderul,… se uita in el, inchide usa si merge si o bate pe Maria.A doua zi la fel, vine deschide frigiderul si merge o bate iara pe Maria, rau de tot,…A treia zi Ion cand vine de la lucru, direct la frigider,…. dupa care merge la Maria si zice:– Tu, Marie, imi este mila sa te mai bat, dar ti-am zis de atatea ori sa stingi becul de la frigider de cate ori umbli la el! 5 3
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 30, 2015 O tânăra stătea pe o banca în parc, când un individ ce părea boschetar se aşază lângă ea şi o întreabă:– Domnişoară, vreţi să va culcaţi cu mine?!– Nu!– Atunci, va rog să plecaţi din patul meu! 4 3
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 Un tip agata o gagica si neavind unde s-o duca, o duce in boschetii din parcul apropiat.Fara prea multe ezitari, se apuca si i-o trage cu naduf.Gagica:- Mai vreau... !!I-o mai trage o data, dar la final tipa vine cu aceeasi 'solicitare'... Mai repeta bietul om'treaba' de inca 4-5 ori, cu acelasi rezultat..! De-abia tinindu-se pe piceoare, ii zice,sa-l lase, sa faca pe alee un tur, doua, sa mai respire si se va intoarec sa o ia de lacapat. Pe aleile de noape, pustii ale parcului zareste un trecator singuratic:- Omule, stai putin sa-ti spunceva. Uite, am cunoscut o tipa, am venit cu ea pina aici, amfacut treaba de 6 ori... nu mai pot, ajuta-ma, vino tu in locul meu, ca tot e intuneric sinu se prinde... Nu te superi, asa ca intre barbati.- E 'buna' gagica ?- Buna, buna si stie si de toate...Se duce 'trecatorul' in boscheti, se pune temeinic pe treaba, cind apare un militian cu olanterna (evident - tot din dotare):- Aaaa... v-am prins... ! Ce faci aici ???!- Pai... imi fut nevasta...- A scuzati... n-am stiut...- Pai... nici eu pina n-ati aprins lanterna
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 30, 2015 Femeile sunt ca fructele: fiecare are o formă, culoare, aromă şi un gust unic. Problema este că bărbaţii preferă....salată de fructe. 4 3
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 Un tip intra intr-un bar si i spune barmanului:- As v-v-vrea si si eu o b-be-bere.Barmanul il serveste si ii spune:- Stiu ca nu e treaba mea, dar stii cum ai putea sa te vindeci?- Cu-cum?- Eu am fost la fel balbait si mi-am pus nevasta sa imi faca sex oral timp de 2 saptamani, in fiecare zi. Mi-a vindecat balbaiala numaidecat.Dupa 2 satamani tipul intra iar in bar.- As v-v-vrea si si eu o b-be-bere.- Ati facut ce v-am zis eu si nu vi s-a vindecat balbaiala?- Am facut, si tot asa am ramas. Insa tin sa va felicit. Aveti o nevasta minunata!
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 O mama ii zice ficei :- Acum dupa nunta te vei muta cu sotul departe de noi,te rog sa ne scrii sa stim si noi cum o duci.Daca o duci bine cu sexul sa scrii ca mananci cartofi prajiti sa nu se prinda taica-tu.Dupa un timp primeste o scrisoare si printre altele ca mananca si cartofi prajiti.Dupa cateva luni primeste o scrisoare in care ii scrie ca o duce foarte bine : toata ziua mancam cartofi prajiti,dupa ce terminam cartofii, el linge tigaia si eu sug coada.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 30, 2015 Întrebare la Radio Erevan:-Devin soţiile noastre, cu ajutorul măştilor cosmetice, mai frumoase?-În principiu da, dar numai pentru scurt timp, pentru că măştile cosmetice după uscare trebuie date jos. 6 3
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.- In mod sigur esti dentist!- Cum ti-ai dat seama?- Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.Dupa ce fac oamenii sex, ea spune:- Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!- Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama?- N-am simtit nimic!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 30, 2015 Am ajuns acasă azi-noapte târziu. -Unde naiba ai umblat până acum? zbiera nevasta-mea. - Am jucat pocker cu nişte prieteni!- Ai jucat poker cu nişte prieteni?!...poţi să-ţi faci bagajul şi să pleci! zice ea.-Şi tu la fel! îi zic, oricum asta nu mai e casă noastră! 5 3
marix Reputație: 9360 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 ... 2
marix Reputație: 9360 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 ... 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 30, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 30, 2015 O bătrână se duce la ginecolog.Medicul îi spune să urce, apoi îi face controlul.Bătrână coboară şi stă neclintită lângă medic.- Sunteţi liberă! Ce aşteptaţi?- Am o întrebare! Mama ta ştie cu ce te ocupi? 5 3
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.Iese moasa si il felicita pe primul:- Felicitari aveti gemeni!- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:- Incredibil, aveti tripleti!!!- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.Al treilea lesina.- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?- El lucreaza la 7UP...
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 Un tanar se adreseaza unei femei pe strada:- As avea o intrebare: daca v-as oferi un milion de dolari v-ati fute cu mine?Raspunsul vine imediat:- Bineinteles!- Dar pentru 5$?- Vai domnule dar ce fel de femeie credeti ca sunt?- Asta am stabilit mai inainte, acum negociam pretul!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2015 Postat Martie 30, 2015 Un cimitir la miez de noapte...Doi morți stăteau la palavre, cand se aud pași si voci..Unul dintre morți se sperie si incepe sa tremure...- Stai calm...Nu te speria...E Darius...A venit sa-si ia spaga..Nu are treaba cu noi, il liniștește celălalt..-Ce bine..M-am linistit! Am crezut ca e Dragnea..Si ca a venit din nou sa ne scoată la vot...
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 I: De ce isi freaca femeile dimineata, la sculare, ochii?R: Pentru ca nu au coaie sa se scarpine... 1
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015 Un roman merge la Paris cu afaceri. Trage la un hotel si alearga toata ziua, dupa contracte, semnaturi, alea-alea...Seara, vine obosit la hotel, imbuca ceva si intra in baie sa se dusheze, apoi direct la telefon si suna centralista (traduc, sa evit explicatiile ulterioare):- Domnisoara, la ce ora iesi din tura?- Peste 10 min, dle. De ce intrebati?- Pai uite, sunt la camera 205 si am chef sa fac amor.Si inchide. Peste 10 min., cioc-cioc la usa si intra fata. Fara o vorba, se dezbraca, vine in pat si urmeaza o partida de sex ca-n filme. Dupa, stau amindoi pe spate si fumeaza. Ea zice:- O sa mergi acum in tara ta si o sa te lauzi ce usor m-ai avut... O sa creada ai tai ca frantuzoaicele sunt niste curve, sau ca esti cel mai mare Don Juan...- Nu, nu, stai linistita! Stiam ca vii daca te chem.- Cum asa?- Pai scria pe usa din baie: FRATI ROMANI, TELEFONISTA SE FUTE!!!
sache Reputație: 1304 Postat Martie 30, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Martie 30, 2015
Postări Recomandate