Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:sectoru trei
Postat

Mama lui Bula statea de vorba la cofetarie cu doua vecine. Subiectul: cat de mult castiga copiii lor.
Prima:
- Vasile, baiatul meu, a ajuns mare chirurg si are atat de multi bani incat a facut cadou o masina unui prieten de-al lui.
A doua:
- Gheorghita al meu a ajuns mare avocat si are atatia bani incat a facut cadou un apartament unui prieten de-al lui.
Mama lui Bula:
- Bula al meu n-a invatat nimic, nu s-a ales nimic de el, e somer si se drogheaza. Si, colac peste pupaza, e si homosexual. Norocul lui ca are doi amanti, unul doctor si unul avocat, care i-au facut cadou o casa si o masina.

• Like 1
Postat

La ora de matematica Bula ii sopteste ceva unui coleg. Prefesoara il vede si il intreaba:
- Bula, ai spus ceva?
- I-am spus lui Strula ca sunt clar-vazator.
- Adica? Poti sa ne dai un exemplu?
- Pai vad prin fusta dumneavoastra si bag de seama ca nu aveti chiloti!
- Te deranjează pe tine asa ceva, Bula?
- Numai cand va aplecati dupa creta..

Postat

Un iepuras merge la farmacie si o intreaba pe vanzatoare:
-Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi?
-N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti!
A doua zi, iepurasul suparat:
-Tanti aveti prezervative pentru iepurasi?
-N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti!
A treia zi, iepurasul suparat foc de-atata abstinenta, merge si intreaba:
-Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi?
-Mai iepurasule, ti-am spus ca avem numai pentru elefanti!
Iepurasul suparat:
-Atunci, dati-mi doua, ca o sa vad eu cum le innod!

Postat
 De ce spune fica dumneavoastra Cotcodac, cotcodac ?

- Ea crede ca este gaina.

- Si de ce nu-i spuneti ca nu e gaina ?

- Pentru ca avem nevoie de oua.

Postat
Î: Care este diferenţa între un ţânţar şi o femeie?

R: Pe ţânţar nu trebuie să-l ţii de cap când suge!

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Un bătrân şi o bătrână stăteau la masă şi luau micul dejun, în dimineaţa aniversării a 50 de ani de căsătorie. - Îţi aminteşti cum, acum 50 de ani? stăteam aici complet dezbră-caţi, spune bătrânul. - Şi de ce n-am încerca şi acum? întreabă bătrâna. Aşa că se dezbracă amândoi şi se aşază din nou la masă. După scurt timp, bătrâna spune: - Scumpule drag, astăzi sânii mei sunt la fel de fierbinţi ca şi acum 50 de ani! - Cred şi eu, draga mea! Unul e-n bolul cu cereale, iar celălalt e-n ceaşca de cafea!

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Bulă i se confesează unei femei într-un bar. Bulă: - Visez sa fiu miliardar, ca tatăl meu. Femeia: - Tatăl tău este miliardar? Bulă: - Nu! Şi el visează!

La o firmă de instalaţii sună telefonul: - Alo, domnişoara Isabela? - S-a mutat din acest birou! - Îmi daţi şi mie interiorul? - Sigur. Un ţol, un ţol şi jumătate!

• Like 5
  • Minus 4
Postat

In cadrul unui show TV la care era invitat alaturi de Kylie Minogue, Sean Connery a marturisit ca la cei 72 de ani ai lui inca se bucura sa faca dragoste de mai multe ori pe noapte. Imediat dupa show, Kylie i-a spus ca ar fi tentata sa incerce si ea sexul cu un tip mai in varsta si l-a invitat la ea in camera. El accepta, merg in camera vedetei, dupa o partida grozava de sex Sean ii spune:

-Daca ma lasi sa dorm jumatate de ora, o sa iti ofer inca o partida de sex si mai tare decat prima. Dar pentru asta in timp ce dorm trebuie sa imi tii bilutele cu mana stanga si penisul cu mana dreapta.

Kylie accepta, doarme el jumatate de ora si apoi scena de sex se repeta si mai infocat. Tipa e de-a dreptul extaziata iar el ii spune din nou:

-Inca o jumatate de ora de somn pe cealalta parte pentru mine si o sa ai parte de cea mai grozava partida de sex din viata ta, garantat. Dar pentru asta deja stii ce trebuie sa faci …

Kylie se obisnuise deja, asa ca accepta imediat. Intr-adevar, tipul doarme, si cand se trezeste ii ofera ceea ce promisese. Dupa toata scena, tipa isi aprinde o tigara si il intreaba cu dezinvoltura:

-Chestia aia cu tinutul in mana te stimuleaza in timp ce dormi, de asta esti asa de performant?

La care el ii raspunde:

-Nu, dar ultima data dupa ce m-am culcat cu o curva din Australia am constatat ca ramasesem fara portofel.
  • Like 2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Un homosexual şi un piroman se hotărăsc să facă sex, homosexualul îi zice piromanului că poate să facă ce vrea cu el dar şi invers. A făcut homosexualaul tot felul de perversiuni dar s-a întors roata, cei doi mergând împreună într-un hambar unde piromanul îi prinde scula homosexulului în menghină.
- Şi acum ce faci, îmi tăi scula, întreabă homosexualul?
- Nu, o să ţi-o tai singur că eu dau foc la hambar!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...