Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:sectoru trei
Postat
- Alo!

- Da!

- Institutul internațional de astrofizică, spectrometrie nucleară, prospecțiuni intergalactice, studiul quasarilor și determinarea universurilor ciclice cu structură toroidală?

- Da, noi suntem.

- Cu Gogu de la cazane, vă rog
Postat
O femeie merge la un cabinet de chirurgie estetică să își mai ajusteze părțile vizibile.

- Domnule doctor, puteți să îmi faceți un nas mic și mai frumos?

- Doamnă, din ce aveţi dumneavoastră, vă fac şi trei

• Like 2
Postat

O doamna a dat plapuma la reparat si, vazand ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare: "Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra lana mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cat mai groasa si cat se poate de lunga, cand intind picioarele, sa nu iasa afara. Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea. Dansei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pana spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba e batrana, si se incalzeste greu...

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Steve era burlac, trăia acasă cu tatăl lui şi lucra în „bussiness”-ul familiei. Când a aflat că urma să moştenească o avere de la tatăl lui - care era bolnav şi urma să moară curând -, Steve s-a gândit că are nevoie de o soţie cu care să se bucure de avere. Într-o seară, la o întâlnire de afaceri, a văzut o femeie frumoasă cum nu mai văzuse până atunci. Se apropie de ea, se prezintă politicos şi-i spune: - Ştiu că arăt ca un om obişnuit, dar în scurt timp tatăl meu va muri şi eu voi moşteni 20 de milioane de dolari. Impresionată, femeia îi cere adresa şi telefonul, pe care Steve i le dă cu mare plăcere şi cu mare speranţă. Peste o săptămână, femeia visurilor lui Steve devine mama lui vitregă. Morala: Femeile sunt mult mai bune când e vorba de planuri financiare decât bărbaţii!

• Like 8
  • Minus 3
Postat
- Ce ai cand seful este neamt?........

- Ai organizare, ai eficienta !

- Ce ai cand seful este evreu?.........

- Ai  o afacere !

- Ce ai cand seful este roman?.........

- Ai grija !"..

• Like 2
  • Oras:ici-colo
Postat
Viorica se prezinta vânata la politie si reclama  c-a fost batuta si violata de Ion.

Ea ii povesteste politistului cum se intorceau noaptea  de la discoteca si ca, la intoarcere, Ion a  trantit-o de mai multe ori  in lanul de grau si a violat-o.
  Politistul o asculta atent si decide ca se impune o reconstituire.
  Cand  ajung  la camp, Viorica ii  spune:
  - Uite, aici m-a violat prima data. Politistul marcheaza locul, apoi se culca si el cu  Viorica.
Mai merg vreo 10 metri, dupa care Maria din  nou:
   - Aici m-a violat a doua oara....
  Politistul  marcheaza din nou locul, dupa care se  culca iarasi cu Viorica. Si tot asa pana se termina  lanul de grau. La un moment dat, politistul, istovit, abia putand  sa stea pe picioare, o  intreaba:
  -Bine, bine, dar cand te-a batut?
 - Cand  i-am spus ca am  SIDA.
  • Like 5
Postat

Un american si un roman sunt cazati in aceeasi camera, de la etajul 30 al unui hotel. A doua zi romanul zace zdrobit pe asfalt. La ancheta americanul a declarat ca se cunoscusera la receptie.
Americanul declara:

- Eu am urcat cu liftul ca la noi, romanul pe jos, ca la ei. Am coborat impreuna la bar.

- Eu mi-am luat pe genunchi o blonda, ca la noi, iar el o bruneta, ca la ei. Am urcat sus cu fetele.
Cand au venit sotii lor eu am scos pistolul, ca la noi, iar el s-a aruncat pe geam, ca la ei :slap2

• Like 8
  • Minus 3
Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un politist si un obsedat sexual :

- Ai violat fetita asta,pe mama ei,si pe tatal ei.Ce ai de zis in apararea ta ???

Maniacul :

- Vroiam doar sa imi fac o familie ....

:girly

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din perioada interbelica :) :laugh2 :laugh2

post-155932-0-84580100-1428159397_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

O tipa care se da foarte eleganta ii spune prietenei sale:
 - Stii, eu ma schimb de 4 ori pe zi!
 - Si eu am facut asa pana la varsta de 2 ani, apoi am invatat sa fac la olita!

• Like 3
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

O pereche asteapta un copil si se informeaza la doctor cum e cu sexul in timpul graviditatii. Doctorul explica:

-In prima treime a perioadei de sarcina puteti avea contact sexual normal, in a doua treime numai din spate ca si cainele, iar in ultima treime ca lupul. Sotul putin contrariat:

-Ca lupul ?!

La care doctorul:

-Da, da te pui langa gaura si urli... 

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E belirea mielului ...

Cand oare ne vom opri din placerea de a ucide doar de dragul... placerii... :no2 :no2 :no2

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...