Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Tinerii ăştia , s-au luat din dragoste ?
- Nuuu…din ură !
Ea ura singurătatea şi el ura sărăcia!

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:ici-colo
Postat

Intr-o zi, Tache se hotaraste sa-i faca o vizita prietenului sau, Mache. Ajungand la casa acestuia, vede o placa mare la poarta: "Caine rau! Intrati pe propria raspundere! Mai aveti timp sa va razganditi!" 

Usor intimidat, intra in curte. De caine, nici urma. La usa casei vede alta placa: "CAINE RAU! Daca tineti la viata, intoarceti-va acum!" 

Speriat de-a binelea, deschide usor usa si paseste in hol, unde il intampina amicul Mache. 

Intr-un colt, un caine apatic.
- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, vad ca dulaul tau zace cat se poate de pasiv. Parca ziceai ca-i rau?!

- E rau, e foarte rau, raspunde Mache, dar se consuma in el…

• Like 5
  • Oras:sectoru trei
Postat
Nu regreta...

- Ai pierdut averi si bani,

ai pierdut si ani de scoala,

ai pierdut si grau-n spic,

dar cand p*** ti se scoala

parca n-ai pierdut nimic.
  • Like 4
Postat

Cum ar acoperi mass media din Romania Apocalipsa?!

Antena 3: In trei zile Basescu va fi dupa gratii! Am invins!!!

OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. 

Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum. 

ProTV: Un copil a ars de viu si n-a mai apucat sa vada apocalipsa!

CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.

Cotidianul: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul!

B1tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii! 

Cosmopolitan : 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!

Practic in bucatarie: Pregateste-ti singur coliva!

Aventuri la pescuit: Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la noi. 

Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta decat a lor.

Jurnalul National: Pentru ca EU sunt cel mai bun si genial, EU voi salva lumea! (semnat: Victor Ciutacu) 

• Like 4
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire...  Pe langa masa de adio, s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmanaze

cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs.

-Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor,

ca  le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului. In unele ocazii facea trafic si vanzari de droguri si la urma a zis ca i-a transmis o 

boala venerica sorei sale. Am ramas inmarmurit... stupefiat... si foarte speriat! Dar dupa aceea am cunosct lumea care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni

responsabili, cu valori morale, credinciosi, si ca am trait aici ani minunati !

In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere a inceput astfel:

-Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie... De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el ...

• Like 7
Postat

Doi pitici la bordel

Doi pitici se duc la prostituate. Isi aleg ei cate una, se inchid intr-o camera, sting lumina...Unul ditre ei nu putea face insa nimic fiindca era intimidat de celalalt pe care-l tot auzea hei-rup de zor "1, 2, 3, si...1, 2, 3, si..."....

Se termina treaba asta si vine asta sa-i reproseze: "Bai, sa-ti fie rusine, n-am reusit nimic din cauza ta, te tot auzeam bagand tare, eram complexat, n-am avut nicio erectie, stateam acolo in pat langa ea, ea era asa frumoasa.."

Si celalalt..."Bine ma, tu macar ai reusit sa te urci in pat!"

• Like 3
Postat

Doi colegi stau de vorba:
- Ai auzit? a murit sefu.
- Da. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
- De ce?
- Pai scria in anunt ca "odata cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre..."

• Like 5
Postat
Instructorul auto catre tanara sa eleva:

- Pentru inceput nu-i rau. Dar, pentru viitor te rog sa ai in vedere, schimbatorul de viteze se afla un pic mai la stanga!

• Like 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...