marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 21, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 21, 2015 El si ea:El: - Te culci cu mine?Ea:- Nu.El: - Bine, atunci hai s-o facem în picioare 8 3
marix Reputație: 9360 Postat Mai 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2015 Un Moderator de pe un forum cu iubita in dormitor.Moderatorul:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta.Iubita: - Ma doare capul.Moderatorul: (o palma peste bot)Iubita: - Ce a fost asta!!!Moderatorul: - Warn, pentru OFF Topic! 5
marix Reputație: 9360 Postat Mai 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2015 Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.-Dar nu stim minic unul despre celalalt, spune ea-Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul, o linisteste el.Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare. Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.-Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie.-Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.-Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand niciun fel de oboseala.-Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot.-Nu, spune ea, am fost curva in Braila dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii... 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 21, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 21, 2015 Doamna către menajeră:- Cred că soțul meu are o relație cu secretara.Menajera:- Știți dumneavoastră sigur, sau o spuneți așa doar ca să mă faceți pe mine geloasă? 11 3
cot Reputație: 836 Postat Mai 21, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 21, 2015 Tata spune-mi,de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii asa cum e in Africa? Esti inca mic fiule!Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara. 5
cot Reputație: 836 Postat Mai 21, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 21, 2015 Doi betivi iesind dintr-o berarie: - Ba am uitat sa ma pis! - Nu-i nimic, te invat eu. 4
cot Reputație: 836 Postat Mai 21, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 21, 2015 - Pot sa ma joc cu pisica d-voastra doamna? - Numai daca aveti un motan serios! 3
tmcostin Reputație: 7173 Postat Mai 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2015 3
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2015 Un tata afla ca fiica sa este gravida in luna a patra. - Fata mea,unde ti-a fost capul ?- Sub volan,tata,raspunde fata. A dracu s'asta a ramas gravida de la o muie.S-a intors lumea cu curu-n sus
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 22, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 22, 2015 O tipă se întâlneşte cu prietena ei, care plimba un copil în cărucior. - Vai, ce copil frumos! Şi ce bine seamănă cu soţul tău! - Vorbeşti serios? Că ăsta-i copilul vecinei mele... 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 22, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 22, 2015 Unei doamne în vârstă i s-a propus pentru prima dată să încerce berea. Savurând băutura, ea a fost surprinsă: - Ciudat! Gustul ei îmi aminteşte de medicamentul pe care soţul meu l-a luat în ultimii douăzeci de ani! 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 22, 2015 A dracu s'asta a ramas gravida de la o muie.S-a intors lumea cu curu-n sus Nu mai ştii ce-a păţit Boris Beker cu rusoaica aia? -stiti ce zic coaiele dupâ un futai?- L-a frecat pă şefu" 1
marix Reputație: 9360 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 Se intalnesc un domn si o doamna la nudisti.....Domnul: - Ma bucur ca v-am intalnit!Doamna: - Observ!..... 5
marix Reputație: 9360 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 Doua prietene care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc intr-un bar.Una dintre ele este tare suparata si incearca sa isi ascunda lacrimile ce i se scurg pe obraz.:- Ce ti s-a intamplat?- Nimic, nu pot sa-ti povestesc!- Te feresti tocmai de mine, cea mai buna prietena a ta? Poate te pot ajuta...- Nu, acum nimeni nu ma mai poate ajuta!- Dar ce s-a intamplat?- Tocmai m-am intors de la o vanatoare in Africa .- Si?- Am fost violata de o gorila, masculul cel mai puternic din grup...- Aoleu !Si?- Cinci zile am facut sex fara pauza, stii cum... pur si simplu fara sa se opreasca!! ...si incepe sa planga in hohote.- Hai, incearca sa te linistesti, o consoleaza prietena, bine c-ai scapat cu viata. Esti intreaga, asta conteaza. Eu n-o sa spun nimic nimanui, iar gorila aia nu vorbeste!- Pai tocmai asta este, ca nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nimic , nimic... 5
iadelina Reputație: 5943 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 )) 7
iadelina Reputație: 5943 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 8
iadelina Reputație: 5943 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 ) 6
iadelina Reputație: 5943 Postat Mai 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 ) 6
Postări Recomandate