Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Aseara au intrat hotii peste mine,in cautarea banilor.M-am ridicat din pat si am inceput sa ii caut cu ei !

• Like 7
  • Minus 4
Postat

La casa de bilete dintr-o gară,un om pricăjit îi spune casierei:
-Doamnă,n-am decât 10 bani.Până unde pot ajunge cu banii ăștia?
-Până la tren!răspunde casierița.
-Stați așa,că am mai găsit 5 bani,zice omul.
-Ei,atunci aveți noroc!Puteți să vă așezați în fața locomotivei.

• Like 6
  • Minus 4
  • Oras:oradea
Postat

Doi tanari se hotarasc sa sparga o banca. Tarziu in noapte, reusesc sa intra in banca. Chiar foarte usor.

Apoi deschid seiful. La fel de usor. In seif, sute de cutii de valori. Le-au deschis, dar in casete, erau niste borcane cu budinca.

Au incercat toate cutiile, dar toate aveau acelasi lucru in ele. Au mancat toata budinca, oricum li se facuse foame.

A doua zi la stiri:''Azi noapte, cea mai mare banca de sperma din America, a fost jefuita. ''

• Like 4

Postat

Un baiat face cunostinta cu o fata, in cele din urma, intr-o seara fata il cheama la ea acasa. Intra in camera ei, se incep mangaierile.

Fata:-Ssttt... la mine parintii is acasa, sa nu-i trezim, tata lucreaza in fortele Antitero, iar mama e capitan in DUCOT, si ar fi bine sa nu-i deranjam.

Baiatul se gandeste:-''Doamne, unde am nimerit?'' Continua ei mangaierile, ii cam luase deja valul si fata iarasi:

-Sssst... Te-rog mai incet, in camera de alaturi doarme fratele meu, care nu demult s-a intors din Afganistan.

Baitul deja speriat bine de tot, se gandeste:  ''-Hmm... trebuie sa ma retin, aici e periculos!''

Fata insa cochet il linisteste: -Dragule, dar vrei  sa ai o seara neuitat?

-Daa! -zice tipul exaltat.

-Ajutor! Ma violeazaaa!

• Like 9
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...