marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 26, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 26, 2015 Aseara au intrat hotii peste mine,in cautarea banilor.M-am ridicat din pat si am inceput sa ii caut cu ei ! 7 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 26, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 26, 2015 Între vecine:-Am cumpãrat o perie de WC.-Si cum este?-Hirtia era mai bunã 7 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 26, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 26, 2015 La casa de bilete dintr-o gară,un om pricăjit îi spune casierei:-Doamnă,n-am decât 10 bani.Până unde pot ajunge cu banii ăștia?-Până la tren!răspunde casierița.-Stați așa,că am mai găsit 5 bani,zice omul.-Ei,atunci aveți noroc!Puteți să vă așezați în fața locomotivei. 6 4
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Mai 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 26, 2015 Doi tanari se hotarasc sa sparga o banca. Tarziu in noapte, reusesc sa intra in banca. Chiar foarte usor.Apoi deschid seiful. La fel de usor. In seif, sute de cutii de valori. Le-au deschis, dar in casete, erau niste borcane cu budinca.Au incercat toate cutiile, dar toate aveau acelasi lucru in ele. Au mancat toata budinca, oricum li se facuse foame.A doua zi la stiri:''Azi noapte, cea mai mare banca de sperma din America, a fost jefuita. '' 4
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Mai 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 26, 2015 Un baiat face cunostinta cu o fata, in cele din urma, intr-o seara fata il cheama la ea acasa. Intra in camera ei, se incep mangaierile.Fata:-Ssttt... la mine parintii is acasa, sa nu-i trezim, tata lucreaza in fortele Antitero, iar mama e capitan in DUCOT, si ar fi bine sa nu-i deranjam.Baiatul se gandeste:-''Doamne, unde am nimerit?'' Continua ei mangaierile, ii cam luase deja valul si fata iarasi:-Sssst... Te-rog mai incet, in camera de alaturi doarme fratele meu, care nu demult s-a intors din Afganistan.Baitul deja speriat bine de tot, se gandeste: ''-Hmm... trebuie sa ma retin, aici e periculos!''Fata insa cochet il linisteste: -Dragule, dar vrei sa ai o seara neuitat?-Daa! -zice tipul exaltat.-Ajutor! Ma violeazaaa! 9
Postări Recomandate