justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 19, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 19, 2015 acasa ramai 9
lukyy73 Reputație: 8217 Postat Iunie 19, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 19, 2015 Unul mai slab de maduva se duce la doctor si il roaga sa-i dea niste pilule pentru potenta. Doctorul ii da pilulele respective si ii spune sa vina din nou dupa ce le incearca.Inainte de intilnire, baga asta pe git citeva pilule si… a doua zi la doctor:– Cum a fost, ma?– Aaaa, foarte bine! Pe masa in bucatarie, pe masina de spalat, sub dus, pe pat, sub pat, unde s-a putut…– Si ea ce-a zis?– Ea n-a venit! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 19, 2015 Domnita , vii la mine acasa sa te fut ?-Eu nu ma fut decat pe bani !-Pe pat nu te poti fute ? 8 3
marix Reputație: 9360 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Un tata ingrijorat isi asteapta fiul adolescent acasa. Intr-un tirziu acesta soseste, iar tatal il ia la intrebari:- Unde ai stat pana la ora aceasta?- Tata, azi mi-am pierdut virginitatea...- Extraordinar! Aseaza-te sa bem un pahar pentru acest eveniment!- Putem sa bem, dar nu pot sa ma asez! 5
marix Reputație: 9360 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Mare tragedie.Dupa un oribil accident de autocar intrega echipa de fotbal a Romaniei ajunge in fata portii raiului. - DOAMNE, zice Sfantul Petru, eu zic sa-i primim pe toti. - EU cred ca glumesti, i-am auzit mereu injurand. - Au injurat,DOAMNE, dar nu au....batut pe nimeni. 3
marix Reputație: 9360 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Un bătrânel se plimba prin parc fluturând nedumerit în mana reţeta pe care tocmai o primise de la medicul de familie. Vede o tânăra mămica ce tocmai îşi alăpta sugarul şi se apropie timid:- Doamnă, vă rog, citiţi-mi reţeta, că mi-am uitat acasă ochelarii...Amabilă, tânăra se conformează şi tresare, privindu-l pe bătrân lung, cu milă:- Ce ai să faci, tataie, că uite, doctorul ţi-a prescris lapte de mamă?- Păi, nu ne-am putea înţelege? Poftiţi două sute de mii, ar trebui să ajungă, eu sunt pensionar militar şi Boc tocmai ne-a tăiat pensia la jumătate...- Bine, cred că se poate, dar nu aici, în public. Haideţi la mine, locuiesc în apropiere şi soţul e plecat la serviciu. Si apoi, pe criza asta, orice bănuţ contează.Ajunşi la destinaţie, tânăra culcă bebeluşul, vine lângă moş, îşi dezveleşte sânul şi omul începe sa sugă cu sete, plescăind de placere. Înnebunită de senzaţii, ea îl mângăie pe cap şi îl întreabă:- Tataie, nu vrei şi altceva?...- Ba da. Un corn ... 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 19, 2015 O brunetă către o blondă:- Doamne, ce proastă esti!Blonda isi scoate rujul, se rujează şi întreabă:- Dar asa? 7 3
andreea91 Reputație: 34465 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Iunie 19, 2015 http://oltelean.com/wp-content/uploads/2014/10/superstitios.jpg 7
andreea91 Reputație: 34465 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Iunie 19, 2015 http://www.amfms.ro/bancuri/W884_pasted_11.jpeg 4
andreea91 Reputație: 34465 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Iunie 19, 2015 http://oltelean.com/wp-content/uploads/2013/03/hotul.png 4
Postări Recomandate