marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 28, 2015 -Băi Mişule , urlă maistrul la mine , te-ai lăudat că ştii să umbli cu flexul şi cu polizorul , dar văd că habar nu ai să lucrezi cu ele !!! Dacă ştiam nu te-aş fi angajat !-Şefu' ! Eu m-am lăudat că ştiu să umblu cu ele , intr-o sacoşă sau într-o maşină , nu că lucrez cu ele ! 9 3
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015 Dl. Iţic o sună pe dna Goldstein:- Alo, sărut-mâna, ce mai faceţi?- Ce să fac, sunt singură, soţul e pe teren de-o lună...- Atunci poate îmi permiteţi să trec pe la dvs., bem o cafeluţă, facem amor...- Vai, domnule Iţic, credeţi că sunt curvă?- Da' cine a pomenit de bani? 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 28, 2015 Un ardelean, un oltean şi un moldovean stăteau în sala de aşteptare a unei maternităţi. La un moment dat, se stinge lampa şi ca un făcut toate damele lor nasc dintr-odată. După ce vine curentul, apare moaşa şi zice:- Vă rog să ne scuzaţi, dar, în zarva care a fost pe întuneric, s-au schimbat copii şi trebuie să apelăm la înţelegerea şi spiritul dv. practic în a identifica copiii cui aparţin. Aşa că, domnule, îi spune ardeleanului, vă rog să poftiţi şi să ne spuneţi care credeţi că e al dv.?Ardeleanul intră şi se uită la copii.- Ăsta-i, spune el, arătând spre un copil care era negru.- Cum, domnule, chiar ăsta credeţi că e al dv.? De ce nu luaţi pe unul din cei doi albi?- Dar ce? Credeţi că îmi trebuie un moldovean sau un oltean? 8 3
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015 Un copil plânge în faţa casei. Un poliţist se apropie şi-l întreabă:- Ce faci băieţel aici, de ce plângi?- Tata o bate în casă pe mama!- Poftim?! Cum îl cheamă pe taică-tu?- Nu ştiu... şi nici mama nu vrea să spună, că de-aia ia bătaie.. 1
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015 O mamă îşi duce fiica la ginecolog:- Domnule doctor, vreau să văd dacă fiica mea are floarea ruptă.După control:- Doamnă, fiica dumneavoastră nu are numai floarea ruptă are şi ghiveciul spart. 4
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015 O femeie foarte atrăgătoare intră împreună cu bunica sa într-un cabinet de medicină generală.- Am venit pentru o examinare, îi spune tânăra femeie doctorului.- În regulă, spune doctorul. Mergeţi după paravan şi dezbrăcaţi-vă.- Nu, bunica mea e cea care nu se simte prea bine.- Am înţeles, spune doctorul. Doamnă, vă rog să scoateţi limba. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015 Nu prea dorm fara ameteala... Hilarious fuckin' shit! Ma doare burta de la abdomele de ras! Unele sunt seci, dar scurte, vine apoi una care... https://www.youtube.com/watch?v=W2yOlEiVEmA 1 1
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2015
stefanialolly Reputație: 970 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: - Oras:- Telefon: - Oras:- Postat Iunie 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=qCWWofjzjKM 3
stefanialolly Reputație: 970 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: - Oras:- Telefon: - Oras:- Postat Iunie 29, 2015 https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic/videos/10153076538306030/ 1
tomjerry Reputație: 53 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2015 la 1:50
only-me Reputație: 17101 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 29, 2015 S A T O RA R E P OT E N E TO P E R AR O T A SCititi de la stanga la dreapta, de la dreapta la stanga, de sus in jos sau de jos in sus. (Palindrom latin celebru) 5
only-me Reputație: 17101 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 29, 2015 Soția furioasă intră în casă:- Gata!! Eu știu totul!!Soțul liniștit:- Mdaaa??? Ia spune, câți afluenți are Dunărea. 4
only-me Reputație: 17101 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 29, 2015 -Băi Mişule , urlă maistrul la mine , te-ai lăudat că ştii să umbli cu flexul şi cu polizorul , dar văd că habar nu ai să lucrezi cu ele !!! Dacă ştiam nu te-aş fi angajat !-Şefu' ! Eu m-am lăudat că ştiu să umblu cu ele , intr-o sacoşă sau într-o maşină , nu că lucrez cu ele ! 4
only-me Reputație: 17101 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 29, 2015 Un boxer a intrat in lupta cam ametit si a incasat imediat o lovitura care l-a trimis la podea, dupa care a incercat sa se ridice.- Stai jos pana la opt, a strigat antrenorul.Luptatorul, balbaindu-se, intreaba:- Si acum cat este ceasul? 5
Postări Recomandate