marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 27, 2015 -Doamna de ce vreti sa divortati ? intreba judecatorul-Barbatu-miu se culca odata cu gainile si nu isi face datoria de sot-Si eu ma culc odata cu gainile . Asta nu e un motiv !-Si dormiti in cotet sau aduceti gainile in casa ? 7 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Se duce lupu` in padure dupa Scufita Roshie.O urmareste sa vada ce face si observa ca se duce in padure la cules de ciuperci.Se baga lupu printre Frunze,cand ajunge Scufitza langa el ii vede chilotzii shi I se scoala pula.Sarita ca ciuperca printre Frunze,trage Scufitza de ea,o linge,o suge..... - Vai,ce ciupercutza tare e asta,e bine infipta!!! Ce mai,pleaca lupu fericit la haita: -ba baietzi,am dat azi o muie de nota 10. A doua zi,toata haita in padure,toti in Frunze.Cand apare Scufitza.plini de imaginatzie,li se scoala la totzi.Scufitza scoate o coasa shi incepe sa le rada pe toate: - 10 ciupercutze,20 de ciupercutze,30 de ciupercutze 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Unu,intra in camera cu una.Se apuca aia de oral,cand la usha bate cineva. - Cine e la usha? intreba omu - Dracuuuula sunt,si am venit sa sug sangeeeee!!! - Bate la cealalta usha,zice omu.Aici se suge pula. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Bula la scoala.Profa le zice: - Copii,vreau sa faceti propozitii cu cuvantul "a tese". Alinutza iesie prima - "Mama tese covoare la razboi".Bravo Alinutza,zise profesoara.Irinuca a doua - "Sora mea tese dresuri".Bravo Irinuca.Apare shi Bula - Mama mi-a luat chilotzi prea mari,zice el."Shi unde e Bula cuvantul tese?"La care Bula zice - Sunt asa mari,ca tese pula afara! 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Iar Bula la scoala. - Copii,pentru data viitoare,aveti de facut un eseu avand in prim plan un calaretz.Dupa 4 zile,cand vine ora de romana,profesoara incepe sa intrebe: -Petrica,tu cate pagini ai scris?-10 doamna profesoara!!!-Bravo Petrica.Gigele,tu cate ai scris?-15 doamna.-Bravo Gigele.Bula,tu?-Eu 50 doamna.Oaaaa,Bula,ia spune-ne cum incepe eseul tau! - "Un om pleaca calare pe cal.....".Bravo Bula,shi cum se termina? - "Un calaretz ajunge la Ierusalim...".Bravo Bula.Shi la mijloc? - "tagadam,tagadam,tagadam,tagadam,tagadam......"
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Concurs de ospatari.Ion,Gigel shi Bula. - Ioane,cate halbe de bere duci?2 zise Ion. - Gigele,tu cate duci?Trei,zise Gigel. - Bula,tu cate duci?Sta Bula,se gandeste shi zice- 5!!!Pai cum? - O halba in mana stanga,una in mana dreapta,shi pe Gigel il iau in pula!!! 1 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 27, 2015 Bula la scoala.Profa le zice: - Copii,vreau sa faceti propozitii cu cuvantul "a tese". Alinutza iesie prima - "Mama tese covoare la razboi".Bravo Alinutza,zise profesoara.Irinuca a doua - "Sora mea tese dresuri".Bravo Irinuca.Apare shi Bula - Mama mi-a luat chilotzi prea mari,zice el."Shi unde e Bula cuvantul tese?"La care Bula zice - Sunt asa mari,ca tese pula afara!e bun dar s.a mai zis
Postări Recomandate