marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 2, 2015 Ion si Maria ies de la medic....- Tu, Marie, zise Ion uitandu-se la medicamentele prescrise....bumbii astia i-oi be, sa cu dopurile astea ce-om face?- Ma duc sa-l mai intreb odata pe domnu doftor,,,- Nu te duce ca s-a supara.Maria se duce si iese repede.- O zas sa ti le bagi in fund!- Vezi?, ti-am zis ca s-a supara.. 9 3
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat August 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 3, 2015 Doua blonde se intalnesc in fata unei policlinici.Una din ele plangea.-De ce plangi?-Trebuie sa-mi fac analiza sangelui.-Si de ce plangi? Ti-e frica?-Da.Pentru asta trebuie sa te intepe in deget.Atunci,a doua blonda incepe sa planga si ea.Cealalta se opreste inmarmurita:-Dar tu de ce plangi?-Eu am venit pentru un test de urina! 4
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat August 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 3, 2015 -Te-am avertizat : daca mai vii beat acasa, plec la mama!-De-aia am si venit!... 3
vypushka Reputație: 4156 Postat August 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FuO1hRkFGHM 2
marix Reputație: 9360 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate.La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic.Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:- Mananca, altfel ii dau lui nenea!Ajung ei la Ploiesti, aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:- Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.Ajung ei la Brasov, scena se repeta, bebelusul iar nu vrea. Femeia iar spune:- Mananca, altfel ii dau lui nenea!Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti! 6
marix Reputație: 9360 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 - Mamico, ce este ejacularea?- Draga mea, este acel moment cand barbatul isi pierde tot interesul pentru tine! 5
marix Reputație: 9360 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Un betiv acosteaza o femeie. La avansurile lui aceasta protesta indignata:- Mai bine mi-o cos decat sa ma culc cu tine!Omul nostru insista si, intr-un tarziu are castig de cauza. Dupa o noapte de sex, mahmur si epuizat, ii spuse femeii:- De cusut nu ti-o coase, dar vreo doua pense nu i-ar strica! 8
odaiba Reputație: 1325 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Un inspector de la criminalistica raporteaza prin statie:- Sefu', am ajuns la locul faptei.- Si care este situatia?- O femeie si-a injunghiat sotul cu 10 lovituri de cutit, l-a impuscat in cap, apoi l-a decapitat si i-a ars trupul.- Asa rau? Pai, care a fost explicatia ei pentru aceasta crima oribila?- Spune ca sotul a intrat incaltat in timp ce ea spala holul.- Inteleg. Si ati reusit sa o arestati pe casnica?- Asteptam sa se usuce pe jos… 2
odaiba Reputație: 1325 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Doi condamnati la moarte prin spanzurare, in ziua executiei, ambii pe esafod, cu streangul de gat.La care unul, il intreaba pe celalalt: - Auzi, ce zi este azi ? - Luni! - Bai, da' prost mai incepem saptamana asta! 2
odaiba Reputație: 1325 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Un om cade de pe o schela. Singurul martor al accidentului este Bulisor. Un politist vine si-l intreaba:- Mai copile, de ce a cazut omul ala de pe schela?- Pai l-a batut Dumnezeu.- De ce l-a batut Dumnezeu?- Ca a injurat...- Si cum a injurat?- Dumnezeii ma-tii de copil, nu mai scutura schela!! 2
lukyy73 Reputație: 8219 Postat August 3, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 3, 2015 O bunicuţă se prezintă la examenul de admitere la facultate.Ia toate examenele cu brio şi intră.Totuși, examinatorii, curioși, o întreabă, la ce îi mai trebuie şcoală la vârsta asta, că doar e pensionară…– Ah, nicidecum pentru carieră. Bărbatul meu, deunăzi se fălea prin birt şi spunea, că de aniversarea lui de 70 de ani, îşi dorește să f..ă o studentă… Na, iacă îi fac şi eu un cadou… 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 3, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 3, 2015 Bula:-Tata, mai stii cand mi-ai zis ca daca iau o nata mare la examen imi dai pixul tau?-Da Bula.-Ei bine tata, ai noroc, poti pastra pixul. 9 4
Postări Recomandate