Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Sefu il intreaba pe Ion :
-Ioane , te-ai masturbat azi-noapte ?
-Da , m-am masturbat azi-noapte.
-Pai ba Ioane , tu vii gata futut la munca ?

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Ma uit la luna, luna-i sus

Ma uit pe lunca, boii nu-s,

Ma uit la punga, punga-i goala,

Ma uit la pu.a, nu se scoala...

Asta da criza globala.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mama si fiica

Un tip intalneste intr-un club o doamna de vreo 60 de ani,  dar care arata foarte bine.

Au baut, s-au giugiulit putin si la un moment dat femeia ii zice ca vrea sa faca sex si il intreaba daca a facut-o vreodata cu mama si cu fiica simultan. Tipul ii zice ca nu si se infierbantateaza, gandindu-se la cat de bine ar trebui sa arate fiica doamnei. Ea ii spune ca asta e noaptea lui norocoasa si s-au dus la ea acasa. Dupa ce intra in hol, vazand ca nu e nicio lumina, doamna striga: mama, unde esti, te-ai culcat ?

• Like 1
Postat

Vine sotul de la servici si ii spune sotiei, insufletit de o anume speranta:
-Stii iubito, l-am auzit pe portar cum se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din blocul nostru. Si am auzit ca a facut o singura exceptie, o privi el cu subinteles.
Nevasta ii raspunde:
-Aaa!!! Precis e mototoala aia de la etajul trei!

• Like 7
  • Minus 3
  • Telefon: tmcostin@yahoo.com
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: tmcostin@yahoo.com
  • Oras:bucuresti
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11145168_490565947776599_8939789464987884088_n.jpg?oh=1cd70b4c4bbc995a73f31ff6e14fb0a5&oe=56411E1A :laugh2

• Like 3
Postat

TAARE DE TOT

Doi buni prieteni, avocaţi, pasionaţi de schi si de munte, sunt surprinși de viscol, urmat de o avalanşă.
Cu chiu cu vai se târăsc prin zăpadă şi când pierduseră orice speranţă ajung în faţa unui mic castel, cocoţat în vârful muntelui.
Fericiţi bat la poartă. Apare stăpâna castelului în persoana unei blonde superbe.
- Ce vreţi?
- Găzduire peste noapte… răspund ei.
- Ştiţi nu se poate…. soţul meu, a murit abia de două săptămâni şi nu se poate ca eu femeie singură să primesc în toiul nopţii doi bărbaţi singuri…
- Dar doamnă, ne condamnaţi la moarte, zic ei… Suntem la 50 km de cea mai apropiată aşezare, afară este frig şi e viscol… Vă rugăm….
- Ok.. zice blonda … Dar, dormiţi în garaj…
- Vă mulţumim. Ne-aţi salvat viaţa. Mâine la prima oră plecăm fără să vă mai deranjăm.
Zis şi făcut… Cei doi se culcă în garaj. În timpul nopţii unul din ei se ridică şi zice că trebuie să meargă să se uşureze. A doua zi cei doi prieteni pleacă de dimineaţă fără să mai deranjeze pe stăpâna casei. La nouă luni după incident la biroul de avocatură al celor doi soseşte un curier care înmânează o scrisoare unuia dintre ei. Acesta citeşte scrisoarea şi intră în biroul celuilalt în mare viteză.
- Măi, acum nouă luni când am înnoptat la castelul blondei, tu ai ieşit noaptea să te duci la baie… Ma! nu cumva ai intrat în casă la gazdă?
- Ba da.
- Şi nu cumva aţi făcut…..
- Ba da… Na…. Ce vrei, ea tânără văduvă, ai văzut şi tu cum arăta, om sunt…
- Aaa… Şi nu cumva te-ai recomandat cu numele meu?
- Ba da. Na. Ce să fac? Știi că eu sunt însurat, tu eşti burlac… era mai simplu aşa. De ce? Ce s-a întâmplat?
- Nimic… nimic….
- Zi, omule, nu mă mai fierbe, am dat de necaz, nu?!
- Nu, boule… Să-mi fie de bine… Cucoana a murit luna trecută după un accident şi pentru o noapte pasională
m-a trecut în testament ca unic moștenitor al averii ei…

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Doi electricieni pe un stalp de inalta tensiune. Unul din ei catre o babuta care trecea pe-acolo:

-Ne dati va rog frumos sarma aia rosie?

Babuta ridica sarma si le-o da. Primul electrician catre celalalt:

-Vezi ba, ti-am zis ca aia rosie e nulul!!

• Like 5
Postat

Domnule doctor, impotenta te ia asa, dintr-odata?

Nu... Mai intai te lasa sa te faci de ras de vreo 2-3 ori... ::(:

• Like 4

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat
  La 08.08.2015 la 10:58, MARIAN CRISTESCU a spus:

Vine sotul de la servici si ii spune sotiei, insufletit de o anume speranta:

-Stii iubito, l-am auzit pe portar cum se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din blocul nostru. Si am auzit ca a facut o singura exceptie, o privi el cu subinteles.

Nevasta ii raspunde:

-Aaa!!! Precis e mototoala aia de la etajul trei!

Bine că n-a fost Motorola la etaju" 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 10 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...