balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Bula isi primeste permisul de conducere doar de cateva zile. In timp ce se plimba cu masina pe strazile capitalei este oprit de un politist:- Dumneata ai lovit cu masina un om. Stii ce trebuie sa faci in astfel de cazuri?- Da stiu, raspunde speriat Bula, il iau in masina si-l duc la urgenta!- Atunci de ce nu procedezi asa?- Nu pot. Am deja cinci raniti in masina...
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Mama:Bula de ce ai luat o nota asa de mica in test ?Bula: Din cauza absentei , mama ! Mama: Nu pot sa cred Bula, ai lipsit in ziua testului ? ! Bula :Nu mama , baiatul care statea langa mine a absentat !
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Niste reporteri de televiziune au fost trimisi la un targ de carte sa intrebe oamenii de ce au venit la acest targ. Ajung si la Bula:-De ce ati venit la acest targ de carte?-Sincer sa va spun, s-a scumpit hartia igienica
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Bula vine de la cumparaturi.Lasa sacosele jos,nevasta se uita in ele.-Mai Bula,esti nebun??? Doua sticle de vodca,5 kile de vin, 10 beri ...si...2 paini????Bula se uita lung la sacose si raspunde :-Ai dreptate, cam multa paine! 2
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Bula intra in bar :-Buna ziua tuturor !Barmanul: Bula ,nu vezi ca esti numai tu si cu mine in bar ?Bula: Aha ... de baut la toata lumea !!! Platesc eu ! 3
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 - Bula, poti sa ne spui care este programul tau zilnic?- Pai, ma scol dimineata, ma imbrac, ies pe coridor, sterg pula c‘o carpa... Imi iau micul dejun, dupa care imi iau ghiozdanul, deschid usa, inchid usa, sterg pu*a c‘o carpa si ma duc la scoala. Acolo invat, ma intorc de la scoala, sterg pula c‘o carpa, imi mananc pranzul, imi fac lectiile si ma duc la plimbare, intai sterg pu*a c‘o carpa, ma plimb, ma-ntorc acasa, sterg pula c‘o carpa. Dupa aia cinam cu toata familia, eu sterg pula cu o carpa si ma duc sa ma culc...- Asculta, Bula, esti bolnav?- Nu... Da de ce ma-ntrebati?- Pai tot timpul iti stergi pula cu o carpa!!!- A, nuuu! N-ati inteles... Taica-meu s-a ales, nu de mult, deputat in parlament si cacatiii aia de vecini ai nostri, invidiosi, tot timpu‘ ne scriu "pula" pe usa! 2
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza.- Ce e cu valiza asta?Se rosi Bulangioaica un pic si zise:- Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari.- Ce e, fa, cu cartofii astia?- Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza.- E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari?- Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut. 2
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Ora de biologie- Bula,intreaba d-na profesoara,ce contin celulele?-Infractori ,doamna profesoara!
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Bula narcisistul mergea pe strada , strada este plină de magazine, Bula priveşte vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus în ele, ci pentru a se privi pe sine. La un moment dat exclama:- M-aş cumpăra dacă n-aş fi atât de scump!
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 -Care fluviu e mai lung: Prut sau Mississippi?-Mississipi.-Bravo mai Bula.Cu cat e mai lung?-Cu sapte litere. 2
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Bula suna la pizza: -Primiti comenzi?-Da.- 10 flotari!
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 8, 2015 Mama lui Bula statea de vorba la cofetarie cu doua vecine.Subiectul: Cat de mult castiga copiii lor.Prima:- Vasile, baiatul meu, a ajuns mare chirurg si are atat de multi bani incat a facut cadou o masina unui prieten de-al lui.A doua:- Gheorgita, baiatul meu, a ajuns mare avocat si are atatia bani incat a facut cadou un apartament unui prieten de-al lui.Mama lui Bula:- Bula al meu n-a invatat nimic, nu s-a ales nimic de el, e somer, se drogheaza. Si colac peste pupaza e si homosexual. Norocul lui e ca are doi amanti, unul doctor si unul avocat, care i-au facut cadou o casa si o masina. 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 8, 2015 Cineva suna la usa, iar barbatul deschide. Moartea in fata lui ii spune: - Am venit dupa viata ta! Barbatul se intoarce si-o striga pe nevasta-sa: - Viata mea! Pe tine te cauta! 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 8, 2015 - Si nu uita (spune bunica), in viata fiecarei femei ar trebui sa fie doar o singura mare iubire.- Si cine a fost marea ta iubire, bunico?- Marinarii… 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 8, 2015 Sotul se uita atent la sotia sa si-i zice: - Rochia ta noua este prea indrazneata. Se vede totul prin ea. - Ei si? O femeie cinstita nu are nimic de ascuns… 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 8, 2015 - Trebuie, neaparat sa-mi comand cateva rochii noi.- Bine, zice sotul, dar toate dulapurile sunt pline de rochiile tale!- Stiu, dar pe toate mi le-au vazut vecinii!- In cazul acesta, ar fi mai bine sa schimbam cartierul, ar fi mult mai ieftin. 2
titilescu Reputație: 5166 Postat Septembrie 8, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Septembrie 8, 2015 http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/1506/just-checking-yup-im-still-smoking-hot-boobs-tits-beach-demotivational-posters-1434266459.jpg 4
titilescu Reputație: 5166 Postat Septembrie 8, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Septembrie 8, 2015 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 8, 2015 -Domnişoară, mi se pare că noi ne-am întâlnit undeva. Aţi fost cumva ieri la grădina zoologică?-Da. În ce cuşcă eraţi? 6 4
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 Poliţistul: - Dar bine, doamnă, chemaţi poliţia după cinci ore de la comiterea furtului?Doamna: - Păi...Poliţistul: - Sertare răsturnate, tapiţeria desfăcută, vase sparte, tapetul dezlipit! Ce credeaţi?Doamna: - Am crezut că soţul meu şi-a căutat iar cravata! 4
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 2
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 Un tip fugea dupa o fata prin parc, sa o violeze. Intr-un sfarsit o prinde si striga tipa :- Ai grija ce faci, sunt medic legist!- Nu-ti fie teama, n-o sa te doara... raspunse tipul. Sunt medic anestezist! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 8, 2015 I-am spus soţiei mele “La mulţi ani dragostea mea, hai deschide cutia!"- "Dar ştiu deja ce este." mi-a zis-“Nu stii” zic "Am pus ceva in plus."-"Hai ca m-ai facut curioasa" zice "Ce-ai pus??-“Extra pepperoni” i-am raspuns 6 4
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 8, 2015 4
balut Reputație: 461 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Septembrie 9, 2015 Suna blonda la CFR: -Imi spuneti va rog cat face trenul din Tg.Mures pana in Bucuresti? -O secunda... -Multumesc!!! 2
Postări Recomandate