Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

Postat

După şase luni de fericire conjugală, Bill şi Jane şedeau în faţa focului liniştiţi, cînd se auzi un ciocănit în uşă. Bill se duse la uşă şi o deschise. Cine era? Soacra lui cu două geamantane. 
- Vreau să stau aici, spuse dumneaei. 
- Foarte bine. Acolo să stai, îi replică Bill trîntindu-i uşa în nas.

• Like 4
Postat

Tragedie fără număr produsă la o nuntă, după ce un invitat a dat dovadă de exces de zel şi, în loc să lipească pe fruntea manelistului responsabil cu asigurarea fondului sonor o bancnotă, aşa cum dictează tradiţia, acesta a folosit un seif din oţel, în care se aflau, totuşi, mai multe bancnote. Cântăreţul nu a avut nici o şansă, lovitura omorându-l pe loc, în ciuda eforturilor invitaţilor de a suna la ambulanţă. 

“Ne distram cu toţii, era voie bună, muzică calitate superioară, cum se obişnuieşte la nunţi. Când, la un moment dat, un văr de-al miresei s-a apropiat de scenă, a scos ditamai seiful de sub cămaşă, l-a desfăcut din lănţişor şi l-a lipit pe fruntea cântăreţului. Abia după ce l-am înjurat o juma de oră că s-a oprit din cântat ne-am dat seama că are ceva probleme, cum ar fi decesul”, povesteşte Riciard Euripide, unul dintre invitaţi.

Vinovatul se apără, spunând că l-a luat valul. “Când l-am văzut aşa transpirat, am zis că sigur seiful o să se lipească de frunte fără probleme. E trist ce s-a întâmplat, ne vrem banii înapoi. Noi l-am plătit pentru toată nunta, abia dacă cântase două ore”, se plânge Aluminiu Gonzales. http://www.timesnewroman.ro/files/attach/images/stories/manelist_seif_ucis.jpg

• Like 2
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Intrebare :Ce faci daca esti inchis intr-o incapere cu un tigru, o cobra si un manelist si ai un pistol cu doua gloante disponibile ?

Raspuns : Impusti manelistul de doua ori !!!

• Like 2
Postat

Doi tineri barbati ajung la judecata, dupa ce au fost arestati pentru ca fumasera marijuana. Judecatorul le spune:

- Voi pareti amindoi tineri cumsecade, asa ca o sa va las liberi in weekend-ul asta, sa ii convingeti si pe altii despre cit de rau este sa consume droguri. Ne intilnim inapoi la tribunal luni, sa vad ce ati rezolvat.
Luni dimineata, amindoi asteptau decizia judecatorului. Dupa ceremonialul de incepere a procesului, judecatorul il intreaba pe primul:
- Ei, tu ce ai rezolvat in weekend?
- Onorata instanta, am reusit sa conving 17 persoane sa se lase droguri pentru totdeauna!
- 17 persoane? Este admirabil! Si cum ai procedat?
- Le-am desenat o diagrama, cu doua cercuri, in felul asta: O o. Apoi le-am spus ca cercul mare este creierul lor inainte sa ia droguri, iar cel mic, dupa ce au luat droguri.
- Foarte interesant! spune judecatorul, apoi se intoarce catre al doilea:
- Ei, si tu ce ai rezolvat?
- Eu am convins 156 de oameni sa renunte la droguri pentru totdeauna!
- Wow! 156 de oameni! Impresionant! Si cum ai procedat?
- Pai am folosit o diagrama asemanatoare. Am desenat doua cercuri asa: o O. Apoi am aratat catre cercul mic si le-am spus: "Asa arata gaura fundului tau inainte sa mergi la puscarie..."

• Like 3
  • Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...