yka Reputație: 9109 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 Un barbat la psiholog: -Domnule doctor,am o mare problema.Seara.cand vine nevasta-mea acasa,este obosita si nu are nici un chef de sex.Sa fiu eu problema?Doctorul se gandeste si ii spune: -Sa vina si ea,ca sa-ti pot da un raspuns.Vine nevasta a doua zi: -Pai sa vedeti cum sta treaba.Eu plec la serviciu cu taxi,pentru ca sotul meu n-are timp sa ma ia cu masina.Odata ajunsa la destinatie,nu am bani sa platesc drumul,pentru ca nu imi da nici bani sotul.Iar taximetristul imi spune "Imi dati bani sau...",si eu aleg "sau".Ajung la serviciu si seful ma cearta pentru ca am intarziat si imi spune "Te concediez sau..."si eu aleg tot "sau".Iar seara,iau tot taxiul si fac acelasi lucru.Normal ca nu mai pot face nimic si pentru el.Doctorul: -Ii spun sotului dumneavoastra sau.... :gifs_ojos 3
yka Reputație: 9109 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 O tipa intra intr-un magazin de animale sa-i cumpere un cadou prietenului ei.Ii spune patronului: -As vrea sa-i iau prietenului meu un animal cadou,dar nu am decat 50de lei.-Ce-mi puteti da de banii astia?Patronul: -Hmm,am numai animale cu pedigree aici,dar cred ca as putea gasi ceva prin magazie...Zis si facut.Dispare si se intoarce cu o broasca mare. -...aceasta nu este o broasca obisnuita,broastei asteia ii place sexul oral.Si o face bine!Gandindu-se ca broasca ii va prelua o parte din munca depusa acasa,tipa cumpara broasca.O duce acasa si i-o da prietenului ei,care,bineinteles nu e deloc incantat.Tipa zambeste: -Aceasta nu este o broasca obisnuita,va las singuri sa va cunoasteti mai bine...Dupa vreo trei sferturi de ora,se intoarce tipa acasa si,auzind zgomote de oale in bucatarie,se repede inauntru: -Ce naiba faceti aici!?Omul ridica preocupat privirea dintr-o carte de bucate si-i raspunde scurt: -Daca reusesc s-o invat sa si gateasca,maine ai plecat de-aici! :gifs_ojos
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Martie 1, 2014
yka Reputație: 9109 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 image.jpgDoamne cata imaginatie e aici,esti demential(in sensul bun)
illusionist Reputație: 549 Postat Martie 1, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Martie 1, 2014 Iata ce au primit cateva dintre "vedetele" noastre locale de 1 martie... Oana Zăvoranu a primit un frumos blestem de 1 Martie;Inna a primit într-o cutie roşie ceva like a Mărţişor;După cum deja ştiţi, Oana Roman a primit un mărţişor cu de toate;Alina Plugaru a primit un mărţişor de la 3 băieţi în acelaşi timp;Monica Gabor a primit de la iubitul ei o chinezărie;Andreea Esca a primit un mărţişor cu multe zerouri, dar nu are voie prin contract să spună ce valoare are;Nikita a primit, dar a şi dat şi a zis că moare de gât cu el;Oana Lis a primit un mărţişor de la soţul ei, dar atârnă degeaba, că nu poate să facă nimic cu el.Sânziana Buruiană a primit un mărţişor, dar pentru că şi l-a prins în piept nu se mai vede;Elodiei i-a pus Cioacă un mărţişor într-o cutiuţă de lemn şi l-a îngropat la doi metri sub pământ, ca să-l poarte oriunde ar fi ea;Cătălin Botezatu a primit un coşar frumuşel şi negru în casă. 1
illusionist Reputație: 549 Postat Martie 2, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Martie 2, 2014
Chilli'Man Reputație: 8 Postat Martie 4, 2014 Telefon: chilimanchiliman Oras:Capsaicina'Land Telefon: chilimanchiliman Oras:Capsaicina'Land Postat Martie 4, 2014 Nu e un banc, dar e bun de ras http://nimfomane.com/forum/topic/21002-noul-sistem-de-promovare-al-userilor/Poate unii o sa planga 1
b3rt0 Reputație: 123 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/842/07x2.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/835/z9q3.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/543/g2pg.jpg 1
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 5, 2014 O femeie merge revoltata la receptia unui hotel. - Nu stiu ce fel de hotel e asta... Azi-noapte am prins vreo 20 de tantari! La care receptionerul: - Vai, doamna, nici nu stiti ce mare serviciu ne-ati facut! N-ati vrea sa mai ramaneti cateva zile? 1
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 5, 2014 Eram la mare. Un baiet slab ca biscuitle ii zice la fratele lui care era triplu cat el:-Ba iesi afar din apa!-Nu vreau! zice grasul-Ba iesi ca te bat!-No bine.Dupa ce iese la mal slabul se uita la el si ii zice:-Poti sa te duci inapoi.-De ce m-ai chemat?-Am vrut sa vad daca nu mi-ai luat slipu.
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 5, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 5, 2014 simpatic https://www.youtube.com/embed/Dg4Hww479K0 3
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:-Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?-Si tu asa mare si tot fara sutien?
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 DOI BETIVI IESIND DINTR-O BERARIE:- BA, AM UITAT SA MA PIS!- NU-I NIMIC, TE INVAT EU.
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 2 babe discutau: -Ieri s-a dat pensia.. -Ei, s-a dat pula -Si eu, proasta, am luat pensia.
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine!
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 - Cand cer baietii mana fetelor?- Cand s-au saturat de-a lor.
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei?- VADUVA !
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Ce trebuie sa dau la un hipopotam care are diaree?-Loc!
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: -amandoua sunt pe cale de disparitie.
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 un avion se prabuseste intr-un cimitir. Politistii recupereaza 3000 de victime...
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 5, 2014 Postat Martie 5, 2014 Ce e mik, negru si il doare inima? adrian copil'u minune
Postări Recomandate