Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

O româncă, la produs în Anglia, este solicitată noaptea de un client arătos.
El: Cât costă?
Ea: Pentru tine dragule, 50 Lire…
El: Oh, e cam mult, dar sunt neliniştit, aşa că hai…

Fata s-a strâmbat puţin, pentru că în mod normal ea cere 100, 150 de lire, dar trece peste când observă că bărbatul acceptă. O bagă el în maşină, îi dă banii şi îşi face treaba cu măiestrie.

Băbatul dă impresia că i-a plăcut tare mult. A doua noapte, figura se repetă… a treia noapte, la fel… În a patra noapte… fata se uită la el şi îl întreabă:
– Auzi mă, dar tu de unde eşti? Că parcă te cunosc…
El: Din România.
Ea: Ce coincidenţă, haha, dacă vorbeşti limba română, nici n-aş fi ghicit, şi eu la fel, nu te miră?! Dar de unde din România?
El: Din Ciuperceni.
Ea: Wow… Ce coincidenţă, şi eu la fel!
El: Coincidenţă pe dracu’… Mi-a dat tac-tu 500 de lire pentru tine, dar mi-a zis sa nu ţi-i dau toţi odată, că-i cheltui!!!

• Like 4
  • Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
Postat

Bula era in tren. Vis-a-vis de el erau doua fete care ascultau Justin Bieber cu volumul la maxim. Bula se duce si le zice:

-Puteti sa inchideti muzica asta, va rog?

Fetele:

-Nu trebuie sa asculti!

Bula se sforteaza si le trage o besina drept in fata. Fetele:

-Ewww, dezgustator!!!

La care Bula:

-Nu trebuie sa mirositi! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

Soţia ajunge acasă de la cumpărături şi îşi găseşte soţul în pat cu o tânără frumoasă. Fiind furioasă, soţul încearcă să o calmeze, o opreşte şi, printre ţipetele isterice ale femeii, îi explică:

– În drum spre casă, am zărit-o pe această tânără în haine zdrenţuite pe autostradă, făcând autostopul. Fiind flămândă, mi s-a făcut milă şi am adus-o acasă, unde i-am fript carnea de mult uitată de tine în frigider.

Fiind desculţă, i-am dat sandalele tale bune, care zici că nu mai sunt la modă. Fiindu-i frig, i-am dat puloverul ce ţi l-am făcut cadou de ziua ta, dar care n-ai vrut să-l porţi pentru că “nu ţi se potrivea culoarea”. Având pantalonii rupţi, i-am dat una dintre zecile de perechi de jeanşi ce tot îţi rămân mici, dar care sunt aproape noi. Când a dat să plece, fata m-a întrebat:
“- Mai este ceva ce soţia ta nu mai foloseşte?”

• Like 4
Postat

Avionul care transportă 22 de nebuni de la un spital la altul zbura la o altitudine de două mii de metri. Pilotul şi stewardesa stăteau în cabina de pilotaj când, dintr-o dată avionul se înclină brusc spre dreapta, apoi spre stânga şi iarăşi spre dreapta.
Stewardesa, înspăimântată, s-a dus să vadă ce se întamplă. S-a reîntors după un minut, avionul revenind la poziţia de zbor iniţială.
– Ce s-a întâmplat? a intrebat pilotul. Ce făceau?
– Jucau fotbal!
– Şi, cum i-ai oprit?
Stewardesa, zâmbind răutăcios, răspunde:
– Le-am spus: Hei baieţi! Este o zi atât de frumoasă, de ce nu vă duceţi să vă jucaţi afară?

• Like 2
Postat

Bula, de 10 ani,cara un carucior imens in susul drumului.

Un cetatean sare si-i impinge caruciorul pana in varful dealului.

-Cum de te-a lasat tatal tau sa te chinui cu asa o greutate ?!

Pai mi-a zis: 

-Lasa, Bula, sigur se va gasi un tampit sa te ajute..! :laugh2

• Like 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...