Sari la conținut

Bancuri si filmulete, pentru descretirea fruntii

tazz

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O tipă în fustă strâmtă şi scurtă vrea să se urce în autobuz. Dă să ridice piciorul pe scară dar întâlneşte privirea călătorilor atenţi la mişcare: se vedea cam totul. Aşa că discret, duce mâna la fermoarul de la spate şi îl descheie puţin să-şi coboare uşor pe şolduri fusta… Încearcă din nou să urce… tot aşa.Se descheie mai mult la fustă – tot nimic. A treia oara – idem. În spatele ei un cioban, vrând să dea două labe de ajutor o ia de umeri şi o urcă. Tipa revoltată:
- Nesimtitule, pui mâna pe mine?!
Ciobanul:
- Apăi domniţă dragă, după ce m-ai descheiat de trei ori la şliţ am crezut că suntem prieteni…

• Like 1
Postat

Când eram copil, părinţii nu-mi cumpărau nimic.
Acum, că am crescut, sunt în stare şi singur să nu-mi cumpăr nimic.

• Like 1
Postat

Orice femeie are ceva atrăgător: gura, sânii, picioarele, fundul, coapsele, o prietenă…

Componentele electronice funcţionează cu fum. Cum a ieşit fumul din ele, cum nu mai funcţionează.

Cea mai mare greşeală în alimentaţia românilor este aceea că se mănâncă.. între ei!

Dacă iubita ta are o prietenă care te enervează, nu-i spune să rupă prietenia cu ea. Doar spune-i din când în când ce prietenă frumoasă are și lucrurile se vor rezolva de la sine

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...