lucian balan Reputație: 4 Postat August 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2014 Am fost acolo acum 3-4 zile dupa o recomandare din un prieten bun. Am sunat la salonul si nu am inteles prea bine ce mi-a fost spus dar singur lucru a fost ca aia nu a fost un salon de masaj erotic dar un salon de masaj terapeutic Atunci am sunat pe prietenul meu si l-am rugat sa mi-da si mie numarul de telefonul "corect".Am sunat si mi-a raspuns o fata cu politete si bun simt, si mi-a dat in mod clar toate detaliile asa cumsecade.Parcare e in fata salonului, cu plata bineinteles.Locatia se afla la un demisol, stil "dungeon".Am fost surprins de atat de mult curatenie.Am intrat intr-o camera unde a fost o jacuzzi superba, m-am dezbracat, mi s-au oferit pantofii, gel de dus si prosoapele curate si am facut un dus, si a inceput petrecerea.Finalizara orala minunata de bun venit. Masaj pe spate, numai 15 minute dar de ajuns pentru o relaxare placuta, chiar cireasa de pe tort dupa "bunul venit" de la inceput.Am incercat si minipiscina dar fata mi-a zis ca in minipiscina nu puteam sa facem decat mangaierii si sarutarii pe corp.Oricum hidromasaj a fost foarte placut.Dupa aceea a venit al "doilea tur"...Din nou un oral (de vis), caciulita si terminarea clasica in "doggy" style.Mi-am facut din nou un dus si am plecat. La plecarea, chiar a fost o alta viata.200 Lei. Notele mele: Locatia: 9,5 (10 daca ar fi fost si aer conditionat, a fost bine si cu ventilatorul dar cu aer conditionat ar fi fost si mai bine, 9,5, ,5 pentru ca m-am racorit in minipiscina)Aspect fata: 9,5. O bruneta superbaOral: 10 (neprotejat)Normal: 9,5 (protejat)Politete: 10Raport pret/calitate: foarte foarte bun (luand in considerare si produsele de singura folosinta si ca am facut dusul de 2 ori) 3
guy fawkes Reputație: 872 Postat August 30, 2014 Postat August 30, 2014 For 200 lei , is included jacuzzi with the girl ?
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat August 30, 2014 Postat August 30, 2014 Ba,voi tre' sa va intelegeti ca vorbiti in romana la fel de corect amândoi. balane,fără supărare,pune in plm mana pe carte,ca manager de salon nu se cade sa fii atât de prost.
Vizitator giginel07 Reputație: 0 Postat August 30, 2014 Postat August 30, 2014 Balane! Cam cat de prosti ne crezi:"Din nou un oral (de vis), caciulita si terminarea clasica in "doggy" style." ) )
lucian balan Reputație: 4 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2014 For 200 lei , is included jacuzzi with the girl ?Is included jacuzzi with the girl with massage shower, for 1 hour.
lucian balan Reputație: 4 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2014 Ba,voi tre' sa va intelegeti ca vorbiti in romana la fel de corect amândoi. balane,fără supărare,pune in plm mana pe carte,ca manager de salon nu se cade sa fii atât de prost.Nu e nici o suparare. Nu stiu cine e manager salonului. Tot ce stiu e ca am sunat la numarul salonului, si cineva mi-a zis ca acolo se face masaj terapeutic. Dupa aceea am sunat la un alt numar a raspuns o doamna si mi-a zis cand pot sa vi la salon adica ziua si ora. Am fost acolo si a fost chiar foarte placut. Opinia mea. Fara suparare Alex Catalin, dar cred ca poti sa citesti ce am scris si cred ca am scris destul de corect. Atunci mai bine sa pui tu plm mana pe carte!...daca nu poti sa intelegi ce am scris!
lucian balan Reputație: 4 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2014 Balane! Cam cat de prosti ne crezi:"Din nou un oral (de vis), caciulita si terminarea clasica in "doggy" style." ) )Imi pare rau Giginel dar chiar nu cred de loc ca esti un prost! adica, nu vreau sa te dezamagesc, doar am spus parerea mea. Cred ca sit-ul asta se potriveste pentru asa ceva nu?
Vizitator giginel07 Reputație: 0 Postat August 31, 2014 Postat August 31, 2014 Da-mi voie sa pun la indoiala de veridicitatea postarii tale.Te-ai inscris ieri, faci o recenzie folosind termeni "consacrati", e clar ca ai studiat putin acest site si ti-ai dat silinta ca postarea sa para cat mai reala.Expresii de genul "La plecarea, chiar a fost o alta viata." ma fac sa cred ca limba roamana nu este tocmai limba ta materna. Insisti pe anumite detalii, astfel incat sa le scoti in evidenta, eu zic ca recenzia ta are iz de reclama , e parerea mea, pot sa ma insel 2
george333 Reputație: 1152 Postat August 31, 2014 Oras:bucale Oras:bucale Postat August 31, 2014 Am fost acolo acum 3-4 zile dupa o recomandare din un prieten bun. Am sunat la salonul si nu am inteles prea bine ce mi-a fost spus dar singur lucru a fost ca aia nu a fost un salon de masaj erotic dar un salon de masaj terapeutic Atunci am sunat pe prietenul meu si l-am rugat sa mi-da si mie numarul de telefonul "corect".care e numarul de telefon "corect"?daca nu raspunzi, e clar ca e un fake cap-coada!
lucian balan Reputație: 4 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2014 Da-mi voie sa pun la indoiala de veridicitatea postarii tale.Te-ai inscris ieri, faci o recenzie folosind termeni "consacrati", e clar ca ai studiat putin acest site si ti-ai dat silinta ca postarea sa para cat mai reala.Expresii de genul "La plecarea, chiar a fost o alta viata." ma fac sa cred ca limba roamana nu este tocmai limba ta materna.Insisti pe anumite detalii, astfel incat sa le scoti in evidenta, eu zic ca recenzia ta are iz de reclama , e parerea mea, pot sa ma insel Da-mi voie sa pun la indoiala de veridicitatea postarii tale.Te-ai inscris ieri, faci o recenzie folosind termeni "consacrati", e clar ca ai studiat putin acest site si ti-ai dat silinta ca postarea sa para cat mai reala.Expresii de genul "La plecarea, chiar a fost o alta viata." ma fac sa cred ca limba roamana nu este tocmai limba ta materna.Insisti pe anumite detalii, astfel incat sa le scoti in evidenta, eu zic ca recenzia ta are iz de reclama , e parerea mea, pot sa ma insel Salut Giginel. Pai da-mi voie si tu te rog sa-ti spun cu respect ca limba romana e chiar limba mea materna. Sigur nu sunt un profesor de limba romana, sigur am trait mult la strainatate, dar limba romana e chiar limba mea materna si iubesc foarte mult pe tara asta mai mult decat multi romani ca cand i asculti iti dau doar o imagine negativa despre romania. Nu mai am nimic de ajuns. Nu e nici o reclama. Daca ar fi fost o reclama n-ar fi zis ca nu a fost aer conditionat, de exemplu. Du-te si tu acolo si sa vezi cum e, dupa aceea imi zici daca a fost o reclama sau nu. Oricum, fiecare cu opinia lui. Daca asta e opinia ta, foarte bine! Salut, cu respect.
lucian balan Reputație: 4 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2014 care e numarul de telefon "corect"?daca nu raspunzi, e clar ca e un fake cap-coada!0737.714.248 1
cassy Reputație: 16362 Postat August 31, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 31, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/30280-monica-0737714248-0737714248/http://nimfomane.com/forum/topic/29550-monica-0737714248/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum