Sari la conținut

Situatia din Ucraina si iminenta unei conflagratii mondiale

21 membri au votat

1. 1. Care considerati ca va fi finalitatea conflictului din Ucraina

• Rusia se va retrage in scurt timp renuntand la Crimeea?
      1
    • Rusia se va retrage anexand Crimeea?
      10
    • Va izbucni o conflagratie regionala ce va afecta Europa Centrala?
      10
    • Va izbucni o conflagratie mondiala?
      0

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

e de discutat mult pe tema asta ... ar trebui sa ne deschidem niste bloguri.

adu-mi aminte sa postez blogul unui baiat din Iasi care adevar graieste despre neamul nostru

momentan vad ca nu-mni merge calc si nu reusesc sa dau raspunsuri la citate.  revin ... dupa ce repar

• Oras:bacau
Postat

Ieșiți bă în pula mea cu istoria voastră de cacat! De ce nu scrieți de la "Primăvara popoarelor" din 1848? Mai terminați-vă in plm "că datorită unei extorsiuni" va începe Al N-lea Război Mondial (care defapta au fost doar 2, că Războiul Rece, considerat de mulți inapți ca fiind Al 3-lea cică, a fost o stare de tensiune intre 2 blocuri, și cam atât).

Asta cu Rusia si Ucraina nu va avea amploare, atât. Știu mai bine Serviciile Române care e situația, și dacă era ceva grav o expuneau. Deci lasați drobul de sare și dormiti liniștiți, ca să produceți și voi ceva pentru țara asta, înafară de offtopic de imbecili.

In primul rand Serviciile Romane nu sunt acolo sa expuna o situatie ...  ci sa informeze corect si in timp real executivul.

Drobul asta de sare nu e chiar atat de inexistent precum pare ...  daca ar fi sa nu luam in considerare ca avem granita cu Ucraina, gandeste-te putin doar la situatia Moldovei 

Eu unul nu vad off-topic aici ... se discuta exact despre acest conflict - implicatii istorice, economice si nu in ultmul rand chiar implicatii etnice

• Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun
  • Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun
Postat

La "servicii" m-am gandit generic, nu doar la cel mai cunoscut de toti prostii.

Esti sigur ca fac doar atat acolo? =))

In primul rand Serviciile Romane nu sunt acolo sa expuna o situatie ...  ci sa informeze corect si in timp real executivul.

Postat

La "servicii" m-am gandit generic, nu doar la cel mai cunoscut de toti prostii.

Esti sigur ca fac doar atat acolo? =))

eu am spus de ce sunt acolo ...  ca fac altceva pe langa asta ...   este cu totul altceva ...

Vizitator agramat
Postat

Am revenit cu blogul baiatului din iasi. Daca aveti timp de citit cateva randuri.

http://mstefan.svbtle.com/its-not-you-its-me

PS: Omule cu ochi albastrii daca vrei putem putem sa bagam o intalneala pe undeva prin centru vechi cand ies cu cativa prieteni de ai M(ei)AE angajati cu acte acolo.

Daca ai curiozitatea asta ia-ti prietena sa aiba si consoartele noastre cu cine sa se intretina despre monden si tot felu' de fufe din TEVEU si noi putem baga subiecte d'astea care te intereseaza pe tine. De obicei barul se inchide cand vrem noi deci tarziu in dimineata :)

de obicei cam intai o punem de-un concert "manelist" cu ceva tambaluri h-metal, si interpret strans de OoO si dupaia pe baut

Cand vrei sa te bagi anunta-ma, suntem o gasca tare de tot .

• Oras:Jerusalem
  • Oras:Jerusalem
Postat

Scurt si la obiect

1-Ucraina este o ruina , acest stat a fost creat de Stalin cu interese oculte

2-Rusia nu are nici un interes sa ocupe toata Ucraina , doar cateva teritori importante la Marea Neagra 

3-Rusia nu este o mare putere , doar cine nu stie zice asta , era cucerita si de francezi si nemti de nu aveau noroc cu clima , iar Japonia nu a avut interes sa atace Rusia in WW2 ca daca o faceau  schimbau istoria

4-Rusia este o tara falimentara unde lumea traieste in media cu 100 dolari pe luna

5-Soldatul rus care lupta pana la moarte este o legenda , toti care stim ceva despre WW2 stim ca rusii erau cacati la cur la Stalingran in timp ce nemti inaintau fara frica 

6-Imperiul Otoman aproate ca si-a batut joc de Ruia dealungul istoriei

• Oras:Bucuresti
Postat

Scurt si la obiect

2-Rusia nu are nici un interes sa ocupe toata Ucraina , doar cateva teritori importante la Marea Neagra 

3-Rusia nu este o mare putere , doar cine nu stie zice asta , era cucerita si de francezi si nemti de nu aveau noroc cu clima , iar Japonia nu a avut interes sa atace Rusia in WW2 ca daca o faceau  schimbau istoria

4-Rusia este o tara falimentara unde lumea traieste in media cu 100 dolari pe luna

5-Soldatul rus care lupta pana la moarte este o legenda , toti care stim ceva despre WW2 stim ca rusii erau cacati la cur la Stalingran in timp ce nemti inaintau fara frica 

6-Imperiul Otoman aproate ca si-a batut joc de Ruia dealungul istoriei

Mai bine joci fazan

Vizitator agramat
Postat

Mai bine joci fazan

Lasa-l amice sa ne explice cum e faza asta cu INTERESE OCULTE! Mor de nerabdare sa aflu mai multe.

Scurt si la obiect

Prietene Garnier te rog sa ne explici treaba asta cu interesele oculte ale lui Stalin, te rog musai sa ma citezi ca sa nu ratez raspunsul tau

Postat

Lasa-l amice sa ne explice cum e faza asta cu INTERESE OCULTE! Mor de nerabdare sa aflu mai multe.

Prietene Garnier te rog sa ne explici treaba asta cu interesele oculte ale lui Stalin, te rog musai sa ma citezi ca sa nu ratez raspunsul tau

Ai rabdare sa dea search pe goagal

• Oras:HAMC
Postat

Din respect pt tine Ventrino mi-am facut un nou cont ca pwla mica Pisic crede ca daca imi baneaza ip rezolva ceva , vai de pula lui, deci te rog daca totusi chiar esti Ventrino sa citesti asta si o sa intelegi la ce m-am referit , cu respect Fredo

http://ro.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Vizitator agramat
Postat

Din respect pt tine Ventrino mi-am facut un nou cont ca pwla mica Pisic crede ca daca imi baneaza ip rezolva ceva , vai de pula lui, deci te rog daca totusi chiar esti Ventrino sa citesti asta si o sa intelegi la ce m-am referit , cu respect Fredo

http://ro.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Omule tu ai impresia ca daca aduci un link DE PE Wiki inseamna ca ai adus un argument?

Tu ai macar habar ce inseamna cuvantul OCULT?

Te rog sa explici cu cuvintele tale ce ai vrut sa spui, daca nu esti in stare rog ceilalti colegi de forum sa te apostrofeze (eu inca nu am cum - mai am mult de postat pana sa te iau la palme)

Eu sper sa dai macar dovada de integritate si sa ne dai raspunsul tau asa cum curge el din creierasul ala al tau si crede-ma ca vei avea aprecierile mele.

Multam

Postat

Omule tu ai impresia ca daca aduci un link DE PE Wiki inseamna ca ai adus un argument?

Tu ai macar habar ce inseamna cuvantul OCULT?

Te rog sa explici cu cuvintele tale ce ai vrut sa spui, daca nu esti in stare rog ceilalti colegi de forum sa te apostrofeze (eu inca nu am cum - mai am mult de postat pana sa te iau la palme)

Eu sper sa dai macar dovada de integritate si sa ne dai raspunsul tau asa cum curge el din creierasul ala al tau si crede-ma ca vei avea aprecierile mele.

Multam

! Zi in primul rand cine esti ? eu unul m-am prezentat 

2 Este trist daca nu ai inteles ce am scris sus , chiar f trist

3Nu am nevoie de aprecierile tale :no2 !

Oricum daca ai ooo zi nickul real nu asta rebrenduit 

Postat

Macar eu am pula intre picioare , nu pizda care va este rusine cu voi si nu recunoasteti cine sunteti , vai de capul vostru !

Vizitator
Postat

Degeaba daca e' moarta  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator agramat
Postat

! Zi in primul rand cine esti ? eu unul m-am prezentat 

2 Este trist daca nu ai inteles ce am scris sus , chiar f trist

3Nu am nevoie de aprecierile tale :no2 !

Oricum daca ai ooo zi nickul real nu asta rebrenduit 

Nu am alt user pe acest forum. Intentia mea la inceput a fost sa intru si dau cat mai multe puli si pize si fut mortii lor. Ca orice roman frustrat care nu apuca sa refuleze pe sistem (adica cam pe tot ce se intampla de cacat in tara asta)

ba si cum pula mea o dadeam io pe incultu si scriam aberatii pe aici am facut cateva remarci tembele si cativa oameni cu pitina substanta au ridicat niste probleme la care nu am rezistat sa scriu din experienta mea. daca te deranjeaza ca ai gasit o persoana care are mai mult habar decat tine despre mai multe subiecte eu zic sa nu te sfiesti si sa bagi cu toate pulile si cu toti mortii si ne reintoarcem la banalul si oligofrenicul scris despre nimic.

Eu ti-am dat posibilitatea sa argumentezi faza cu Ocultu da tu Gerula si iar Gerula (asta din cei care auscultau vacanta mare cand era inca pe caseta audio)

Ba hai sa dau pe tonul sau bitul care-l pricepi tu si doar tu: Eu in locu tau ziceam ca Ocult la Ucraineini insemna faptul ca cateva sute de preoti ortodoxi undeva in perioada eclipselor de luna au bagat niste matanii si cateva rugaciuni sa le creasca la ucrainieni pula mai mare sa aiba rusia pe cine sa trimita la inaintera in Europa sa-i futa pe toti. Ba Europa a anticipat Ocultul asta cu pulile mari si se pare ca nu le-a intosr CURU sa-i futa astia. Astia au facut un 69 cu ei si si-au luat pulile in gura impreuna.

Ba puteai sa bagi si tu dastea mai agramate mai inculte ca audienta oricum e mai mare pe partea cu puli si pizde pe aicea. Nu cauta apreciarea a catorva baieti intelectuali astia sunt putini si cedeaza repede in fata argumentelor pline de dejectii cu mii de: sugi ba frate , mi-o iei la muie etc si amd.

PESEU. De data asta te rog nu ma mai cita. Am fost doar curios daca ai ceva in capusorul ala al ta. Asteptam orice replica inteligenta speram sa iti fi dat seama singur de greseala si sa fii venit cu ceva, nu stiu ba orice ....

• Oras:Cannes
Postat

Macar eu am pula intre picioare , nu pizda care va este rusine cu voi si nu recunoasteti cine sunteti , vai de capul vostru !

http://axlandra.files.wordpress.com/2013/11/funny-gifs-7-4-14.gif?w=570http://persephonemagazine.com/wp-content/uploads/2013/07/happygif.gif

Postat

PESEU. De data asta te rog nu ma mai cita. Am fost doar curios daca ai ceva in capusorul ala al tau. Asteptam orice replica inteligenta speram sa iti fi dat seama singur de greseala si sa fii venit cu ceva, nu stiu ba orice ....

http://www.bookaholic.ro/wp-content/uploads/2014/01/google-561x280.png

Postat

http://axlandra.files.wordpress.com/2013/11/funny-gifs-7-4-14.gif?w=570http://persephonemagazine.com/wp-content/uploads/2013/07/happygif.gif

Barbugiule alta viata ai inafara de forumul asta ?

Postat

Nu am alt user pe acest forum. Intentia mea la inceput a fost sa intru si dau cat mai multe puli si pize si fut mortii lor. Ca orice roman frustrat care nu apuca sa refuleze pe sistem (adica cam pe tot ce se intampla de cacat in tara asta)

ba si cum pula mea o dadeam io pe incultu si scriam aberatii pe aici am facut cateva remarci tembele si cativa oameni cu pitina substanta au ridicat niste probleme la care nu am rezistat sa scriu din experienta mea. daca te deranjeaza ca ai gasit o persoana care are mai mult habar decat tine despre mai multe subiecte eu zic sa nu te sfiesti si sa bagi cu toate pulile si cu toti mortii si ne reintoarcem la banalul si oligofrenicul scris despre nimic.

Eu ti-am dat posibilitatea sa argumentezi faza cu Ocultu da tu Gerula si iar Gerula (asta din cei care auscultau vacanta mare cand era inca pe caseta audio)

Ba hai sa dau pe tonul sau bitul care-l pricepi tu si doar tu: Eu in locu tau ziceam ca Ocult la Ucraineini insemna faptul ca cateva sute de preoti ortodoxi undeva in perioada eclipselor de luna au bagat niste matanii si cateva rugaciuni sa le creasca la ucrainieni pula mai mare sa aiba rusia pe cine sa trimita la inaintera in Europa sa-i futa pe toti. Ba Europa a anticipat Ocultul asta cu pulile mari si se pare ca nu le-a intosr CURU sa-i futa astia. Astia au facut un 69 cu ei si si-au luat pulile in gura impreuna.

Ba puteai sa bagi si tu dastea mai agramate mai inculte ca audienta oricum e mai mare pe partea cu puli si pizde pe aicea. Nu cauta apreciarea a catorva baieti intelectuali astia sunt putini si cedeaza repede in fata argumentelor pline de dejectii cu mii de: sugi ba frate , mi-o iei la muie etc si amd.

PESEU. De data asta te rog nu ma mai cita. Am fost doar curios daca ai ceva in capusorul ala al ta. Asteptam orice replica inteligenta speram sa iti fi dat seama singur de greseala si sa fii venit cu ceva, nu stiu ba orice ....

Oricine ai fii nu esti baiat prost , dar oricum cred ca ai inteles gresit cuvantul ocult (se mai intampla), poate eu m-am exprimat gresit , trebuia sa folosesc alt cuvant , dar nu stiu dc te agiti atata . Si pacat ca nu recunosti cine esti , dar lumea stie .

Vizitator agramat
Postat

Oricine ai fii nu esti baiat prost , dar oricum cred ca ai inteles gresit cuvantul ocult (se mai intampla), poate eu m-am exprimat gresit , trebuia sa folosesc alt cuvant , dar nu stiu dc te agiti atata . Si pacat ca nu recunosti cine esti , dar lumea stie .

Omule nu ma agit. Tu in pula mea chiar nu vrei sa intelegi ca sunt aici sa injur si sa ma descarc (numai ca am gasit cateva subiecte si oameni care mi-au gadilat intelectul si a trebuit sa scriu si in alt mod care sa nu fie ofensiv)

Tu vrei sa iti zic ca sunt XO XO si o ard pe userul asta in varianta intelectuala ca  nu inteleg?

Tu pana la urma vrei sa iti dau CNP aici ca pula mea chiar nu te inteleg? Vrei si adresa mea de acasa? sau poate vrei sa iti dau numarul fostei neveste care este unguroaica sa o futi ca un sovinist pervers ce esti :)

Anunta-ma daca vrei sa iti dau identitatea mea exacta nu am nici o problema sa ma intalnesc cu tine (am mai lansat odata oferta unei intalniri)

Vizitator
Postat

Ai da grija........... fredutzu e' pereculos  :laugh2 

Postat

Ai da grija........... fredutzu e' pereculos  :laugh2 

Doar pentru unii

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ba, Fredo o fi avand el faze si... faze, ca oricine altcineva, dar pentru faptul ca totdeauna cand revine se "prezinta" cine este, eu unul il apreciez.

Nu inseamna ca am ceva cu cei care revin incognito, e decizia fiecaruia :) doar ca, strict ca opinie personala, prefer "luminarea fetzei", vorba unui clasic in viata.

There - am zis.

Fire at will!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...