xsteel Reputație: 10 Postat Februarie 29 Oras:Santa Cruz Oras:Santa Cruz Partajează Postat Februarie 29 Acum 26 minute, schone78 a spus: A iesit la pensie de mult ...doar ca nu prea bate postasu la usa ei E pe austria lucreaza la ceva hotel. Mai vorbesc cu ea pe fb din cand in cand. 1 Link spre comentariu
dickson69 Reputație: 74 Postat Martie 4 Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 4 La 29.02.2024 la 9:52, schone78 a spus: A iesit la pensie de mult ...doar ca nu prea bate postasu la usa ei Gresesti. Femeia arata superb. Mai are mult pana la pensie. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4 Partajează Postat Martie 4 Acum 53 minute, dickson69 a spus: Gresesti. Femeia arata superb. Mai are mult pana la pensie. Ai vazut-o recent ? Doar imi imaginez ca in ultimii 15 ani o fi imbatranit femeia ...si ca o fi pus "pruna" la "cazan" Link spre comentariu
baroncea Reputație: 156 Postat Martie 4 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Martie 4 1 hour ago, dickson69 said: Gresesti. Femeia arata superb. Mai are mult pana la pensie. O putem vedea pe fb? Link spre comentariu
dickson69 Reputație: 74 Postat Martie 9 Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 9 La 04.03.2024 la 21:17, schone78 a spus: Ai vazut-o recent ? Doar imi imaginez ca in ultimii 15 ani o fi imbatranit femeia ...si ca o fi pus "pruna" la "cazan" Arata mai bine decat multe tinere. Face sport si e foarte ok. Nu, nu pot sa dau adrese de profil. Nu am permisiunea ei. Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 9 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 9 Cati ani are madam acum ? peste 50 sau aproape de 60? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum