molson13 Reputație: 18 Postat Iunie 10, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 10, 2020 Salutare! Oare mai actveaza Blondi? Tot incerca sa o sun si este inchis telefonul...
molson13 Reputație: 18 Postat Iunie 13, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 13, 2020 Chiar nu mai stie nimeni nimic de dameza???
stixfix Reputație: 76 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iunie 23, 2020 ???🤔E in cluj dar nu mai activeaza pt moment.
molson13 Reputație: 18 Postat Iunie 23, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 23, 2020 Tot incerc sa o contactez...ori are telefonul inchis....si cand este deschis si suna nu raspunde nici la telefon nici la mesaje....
stixfix Reputație: 76 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iunie 24, 2020 Tot incerc sa o contactez...ori are telefonul inchis....si cand este deschis si suna nu raspunde nici la telefon nici la mesaje....Fi mai insistent ! Nu te da batut !
kkmitz Reputație: 4245 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Iunie 24, 2020 Cati ani are tanti Blondy?
stixfix Reputație: 76 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iunie 24, 2020 Cati ani are tanti Blondy?Imediat schimba prefixu :-))) a 5’a oara 🤣🤣🤣
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 Imediat schimba prefixu :-))) a 5’a oara 🤣🤣🤣Ai vizitat-o macar o data?
stixfix Reputație: 76 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iunie 25, 2020 Ai vizitat-o macar o data? Nu,nu doar tu ai avut placerea asta !
maximusm84 Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Iunie 25, 2020 :) Asta e din gasca lui labache....comenteaza....denigreaza...stie tot. cauta informatii....cand zic 'din gasca' :) intelegi ce vreau a zice. vezi ca a precizat vasile care sunt 'punctele forte' ale prostului. Ai vizitat-o macar o data?
muresanandrei Reputație: 45 Postat Iunie 25, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 25, 2020 :) Asta e din gasca lui labache....comenteaza....denigreaza...stie tot. cauta informatii....cand zic 'din gasca' :) intelegi ce vreau a zice. vezi ca a precizat vasile care sunt 'punctele forte' ale prostului. Ai aparut si aicea mai saracia pamatului vezi ca tu ai gasca ta de bulangii cu care te arzi in cur sugatorule asa am auzit ca iti place sa o iei la mizerie!! La caca!caca! maximus cacanarus 😂😂 gauazarule! Tot faci afirmatii si tu esti dintro gasca de dinozauri bulangii va ardeti in cur unul pe altul parazitilor! Mai laba vezi daca vrei sa sugi dute in Zimbaue si sugele maciucile la negrii pe acolo sugatorule de pula doboratorule de bote sculate..panarama de maximusus!! Ma sugaci da de unde vine nilul asta tau de labar infect maximusus!! Te crezi ceva smardoi sau ceva om influect eu cred ca esti un vierme infect!! Sa ne sugi pulele sugaciule bulangiule cordit ma pis in gatu tau de pizda ordinara sugemiai pula cu.familia ta de muist in vaiata sa iti dau la muie si tie si la neamu tau muistule trag in mata!! Sloboz.in ea gatii tai de pizda bagasi-ar isus si dumnezo pula in familia si in gura maicii tale de gunoi de om imputit pui pe rasa matii de jeg..labarule n-ai ave noroc de borațanie de om!!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Nu,nu doar tu ai avut placerea asta !Greșești.Nu doar eu am vizitat-o, au mai fost mulți, mulți alții, dar am oarece îndoieli că tu te numeri printre ei. Blondy avea un fler aparte în a-și selecta clientela.
stixfix Reputație: 76 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iunie 26, 2020 Greșești.Nu doar eu am vizitat-o, au mai fost mulți, mulți alții, dar am oarece îndoieli că tu te numeri printre ei. Blondy avea un fler aparte în a-și selecta clientela.Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ai o vrajeala inutila ! Dece ma ataci fara sa iti fi gresit? Nu ai loc De mine batranache?! Vezi’ti te rog de patratelul tau ! Inteleg e dureros ai o varsta se intelege bota nu’ti mai prea merge nevasta te insala copii isi ba joc de tine si te trateaza ca pe ultimul om. iar tu frustratule ce faci? Ma ataci pe mine drept razbunare. Te rog mananaca-ti cacatul linistit si nu te mai baga in seama cu mine!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Grobianule, masoara-ti cuvintele.Full stop!
stixfix Reputație: 76 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iunie 26, 2020 Grobianule, masoara-ti cuvintele.Full stop!Ma bucur ca ai inteles ideea!
maximusm84 Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Iunie 26, 2020 ia uite ce sensibil e cautatorul de informatii stix fix pix. se simte atacat:))))))). ba prostane tu nu ai loc de altii. tu din spusele unor membrii 'te interesezi' , cauti , santajistu' pulii. cu ce te-a atacat ba pui de gaina? ca a zis ca nu ai vizitat-o pe blonda? ai de plm ce atac! @altu grobian zici tu ca-i asta? :) l-ai omorat . omu crede ca i-ai zis ca are beemveu :))))))))) . nu stie el ce semnifica. omu e un nebagat in seama dornic sa fie 'influencer'. din gasca lui labache:)). poate chiar o alta 'personalitate' a lui labache:)))))))). ignora-l da-l in plm de neica nimeni!Greșești.Nu doar eu am vizitat-o, au mai fost mulți, mulți alții, dar am oarece îndoieli că tu te numeri printre ei. Blondy avea un fler aparte în a-și selecta clientela. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ai o vrajeala inutila ! Dece ma ataci fara sa iti fi gresit? Nu ai loc De mine batranache?! Vezi’ti te rog de patratelul tau ! Inteleg e dureros ai o varsta se intelege bota nu’ti mai prea merge nevasta te insala copii isi ba joc de tine si te trateaza ca pe ultimul om. iar tu frustratule ce faci? Ma ataci pe mine drept razbunare. Te rog mananaca-ti cacatul linistit si nu te mai baga in seama cu mine! Grobianule, masoara-ti cuvintele.Full stop!
muresanandrei Reputație: 45 Postat Iunie 26, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 26, 2020 Date in pizd mati maximus boschetarule cand o vizitam eu pe blondi langa bila manastur blocul cu 8 etaje tu lingeai tigancile si dadeai la buci in masina pe calea turzii mai bambilici sugaciule mars potaie ce esti sugi pula
molson13 Reputație: 18 Postat Iulie 15, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 15, 2020 Salutare! Nici cum nu dau de dameza...suna telefonul dar nu raspunde, i-am trimis mesaj, nu raspunde...voi a-ti reusit sa dati de ea?
molson13 Reputație: 18 Postat Iulie 30, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 30, 2020 Oare a mai dat cineva de dameza?🤔
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 30, 2020 Oare a mai dat cineva de dameza?🤔 E in spate la polus ;)
molson13 Reputație: 18 Postat Iulie 31, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 31, 2020 E in spate la polus ;)Tie iti raspunde la telefon?
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 31, 2020 Tie iti raspunde la telefon?Pe nr personal. Momentan nu mai activeaza...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum