Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 nu suntem speciali mah,dar nici aroganti ca tineti-am raspuns sincer si la obiectDefineste aroganta in cazul meu,....coloratule.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Defineste aroganta in cazul meu,....coloratule.nu cred ca-ti doresti
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Mă confunzi varule. Poate tu si mulți alții va simtiti speciali si aveți o satisfactie stiind ca aveți o anumită culoare, dar mie mi se rupe.Daca vroiam sa fiu special , ma faceam verde si dadeam cu minus
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Daca vroiam sa fiu special , ma faceam verde si dadeam cu minus da-l ma in pulili noastre,auzi si tu nick-name "sarsaila 11"e drac asta mah,a 11-a generatie 1
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 da-l ma in pulili noastre,auzi si tu nick-name "sarsaila 11"e drac asta mah,a 11-a generatieIar te dai special si nu e bine. Vb frumos si poate o sa te penetrez cum trebuie.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Iar te dai special si nu e bine. Vb frumos si poate o sa te penetrez cum trebuie.daca vb frumos promiti ca sugi pula ca la carte?marsh ca n-am timp de tine
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 4, 2014 Vrei sa faci cuiva cadou o peruca speciala?Mai mult decât atât )https://www.youtube.com/watch?v=eCMPXjeTiEQ
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 daca vb frumos promiti ca sugi pula ca la carte?marsh ca n-am timp de tineUn taran crescut pe câmp.Probabil ca încă te mai intrebi cine e taticul tau birjare. Stai linistit ca sigur era unul d ala care consuma spirt înainte de mamaliga. Acum ca iti stii viitorul iti recomand niște sfoara si săpun. Adios.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Un taran crescut pe câmp.Probabil ca încă te mai intrebi cine e taticul tau birjare. Stai linistit ca sigur era unul d ala care consuma spirt înainte de mamaliga. Acum ca iti stii viitorul iti recomand niște sfoara si săpun. Adios.date-n pula mea mah,viitorul mie mi l-a ghicit Amada
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 date-n pula mea mah,viitorul mie mi l-a ghicit Amada De obicei inghiti sau doar faci gargara?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 De obicei inghiti sau doar faci gargara?de obicei dau muie la frustrati ca tine
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 de obicei dau muie la frustrati ca tineSi arogant si frustrat. Deja incepi sa mă cunoști. Sa nu te indragostesti de mine ca apoi o sa aflu sigur daca inghiti sau doar faci gargara.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Si arogant si frustrat. Deja incepi sa mă cunoști. Sa nu te indragostesti de mine ca apoi o sa aflu sigur daca inghiti sau doar faci gargara.arogant recunosc ca sunt din cand in candfrustrat nu am de ce,ma distrez cu gusteri ca tine
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 arogant recunosc ca sunt din cand in candfrustrat nu am de ce,ma distrez cu gusteri ca tineEra vorba despre mine fraere. Mai devreme ai zis ca sunt arogant si acu ai zis ca sunt frustrat. Ce draq fa chiar tre sa iti desenez? Așa fofleaza esti?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Era vorba despre mine fraere. Mai devreme ai zis ca sunt arogant si acu ai zis ca sunt frustrat. Ce draq fa chiar tre sa iti desenez? Așa fofleaza esti?pt ca suntem pe un thread de vanzari,ma opresc aici cu off topiculP.S on topic- Vand frustrat arogant caruia nu-i plac "coloratii"
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 pt ca suntem pe un thread de vanzari,ma opresc aici cu off topiculP.S on topic- Vand frustrat arogant caruia nu-i plac "coloratii"Dai la schimb cu neuroni? Ți ar prinde bine. )
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Dai la schimb cu neuroni? Ți ar prinde bine. )nu mah te vand! care parte nu ai inteles-o?
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 nu mah te vand! care parte nu ai inteles-o?Shhhhh....
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Shhhhh....ai dreptate e undercover
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014 vand sex pe gratis
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Septembrie 4, 2014 VAND 1 3
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 VANDlexus-lf-lc.jpgnu dormi mah?
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Septembrie 4, 2014 nu dormi mah?Dorm ziua LEX ! 2 3
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Dorm ziua LEX ! viata pe tine
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Septembrie 4, 2014 viata pe tine 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum