luizaaaa Reputație: 16 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Postat August 31, 2014 Buna dragii mei! Ma numesc Luiza,am 1.70/50/22 ani,parul lung si brunet,sanii micuti si funduletul bombat si iti pot oferi un oral neprotejat cu finalizare orala si un normal protejat in orice pozitie doresti.Nr.este de 20 min max si te costa 100 lei,iar ora 150 lei cu 2 finalizari.Te astept la domiciliul meu.Nu am un program fix,ma poti suna oricand doresti,nu rasp la msg sau la nr pv.Tel:0765952828. Pentru mai multe poze fb Luiza Ta.Pupicei!
Pussyz0r Reputație: 31 Postat August 31, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat August 31, 2014 Iar tu ?
luizaaaa Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Autor Postat Septembrie 1, 2014 Ai ceva cu mine?
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Septembrie 1, 2014 Nu, doar ca anunturile trebuie sa contina si poze. Poze diferite, cu aceeasi persoana la o calitate ridicata Ai tu asa ceva?
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Septembrie 1, 2014 Si sa nu mai vorbim ca era o adresa de-a ta de mess, dar niciodata nu poti arata cine esti cu adevarat...
luizaaaa Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Autor Postat Septembrie 1, 2014 Si sa nu mai vorbim ca era o adresa de-a ta de mess, dar niciodata nu poti arata cine esti cu adevarat...daca esti asa de curios cum arat la fata vino si ma vezi,nu mai comenta aiurea fara rost.Eu cred ca ar fi ok k u sa fii interzis pe acest forum pt k vorbesti fara rost.Acesta va fi ultimul mesaj la care iti voi raspunde pentru ca nu esti o persoana care meriti bagata in seama de mine.Scrie ve vrei pt k nu ma interesezi.O zi frumoasa.
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Septembrie 1, 2014 In primul rand ar trebui sa inveti sa scrii. In al doilea rand ar trebui sa pui poze la anunturi. Asa se cere. In al 3-lea rand nu ma intereseaza persoana ta, chiar daca m-ai facut curios, mi s-a dus tot interesul. Si in al 4-lea rand din cate stiu e o tara libera si oricine poate avea o parere.
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Septembrie 1, 2014 Si poate ai scris de pe telefon ca nu ai bani de laptop sau pc. Daca nu produci, nu mananci
d_dany20 Reputație: -3 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:----- Oras:----- Postat Octombrie 13, 2014 a fost cineva pana acum....?
gazzon Reputație: 61 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Romania+ Oras:Romania+ Postat Octombrie 13, 2014 Poze sunt in anunț dar comoditatea ta nu le vezi , tipic românesc , cat despre mess doar nu vrei sa îți arate fata , poate o știe cineva , e dreptul ei , daca vrei sa o Cunoști du-te la ea , o sa ajung si eu spre sfârșitul săptămânii in Iași si o sa încerc , revin cu recenzia !!
juannn Reputație: 22 Postat Octombrie 13, 2014 Telefon: 0744827555 Oras:iasi Telefon: 0744827555 Oras:iasi Postat Octombrie 13, 2014 Sunt pozele pe facebook.....Luiza 69 faci ca sunt interesat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum