Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Deeano, auzi ce zic ca tot suntem pe threadul Lulei.Ia zi-mi tu mie ce incepe cu "P" se termina cu "ula" si se baga in gura?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 6, 2014 Deeano, auzi ce zic ca tot suntem pe threadul Lulei.Ia zi-mi tu mie ce incepe cu "P" se termina cu "ula" si se baga in gura? Bine ca stii tu si imi strici caterinca cu Deeana.Da repede editare! pardon.vroiam si io sa par dejtept am editat
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Bine ca stii tu si imi strici caterinca cu Deeana.Da repede editare!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 6, 2014 PULA
deeana Reputație: -404 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Deeano, auzi ce zic ca tot suntem pe threadul Lulei.Ia zi-mi tu mie ce incepe cu "P" se termina cu "ula" si se baga in gura? uite, ti-a raspuns xoxo ce-ti da de mancare. Ori asta, ori "pendula". PULA
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 da zi si tu macar ce incepe cu p se termina cu ula si are par
deeana Reputație: -404 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Nu pot sa o observ prea bine, o tii tu in gura.
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 6, 2014 pensula
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Bravo Deeana imi place de tine, tii la gluma cam cat Lula lu' tataie in erectie.
deeana Reputație: -404 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Bravo Deeana imi place de tine, tii la gluma cam cat Lula lu' tataie in erectie.Sa glumesti asa cu cine-ti permite, eu nu sunt aceea. Tin la glume cu oamenii cu bun simt, si nu te numeri printre ei, ci dimpotriva... @fane: nu am gresit. Si boul facea referire tot la lb. germana (vezi "kindergarten" mentionat de el) dar, in prostia lui, credea ca forma "kinder" e pt singular. De aia s-o fi gandit ca ma refer la "kind" din engleza. I rest my case, nu doar eu am observat ca e prost. 2 5
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 6, 2014 am o CURiozitate! Mai citim si noi ceva recenzii, fratilor ? Inteleg ca va balacariti dar, totusi, mai exista si o limita!
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2014 Decât aberaţii din alea cu ochii larg deschişi cum obişnuiai sa scrii tu - mai bine lipsa...Cât despre bălăcăreli - unele sunt chiar mişto! Şi cu siguranţă mult mai distractive decât "materialul de labă" care era înainte regula pentru ce ar fi trebuit să fie o recenzie...
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 7, 2014 Decât aberaţii din alea cu ochii larg deschişi cum obişnuiai sa scrii tu - mai bine lipsa...Cât despre bălăcăreli - unele sunt chiar mişto! Şi cu siguranţă mult mai distractive decât "materialul de labă" care era înainte regula pentru ce ar fi trebuit să fie o recenzie... Like Like Like
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum