Membru Premium only-me Reputație: 17502 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 1, 2014 ANUNT:MIRUNA, bruneta 21 ani, ofer masaj erotic si de relaxare, sex normal si oral nep, dominare activa, in locatia mea (central, lux) accept si cupluri, speak english, Unirii, rond Alba Iulia, caut colega.100ron..0735739695.Ceva inf??
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Acesta este un anunt al unei fete cunoscute sub numele Deea https://nimfomane.com/forum/topic/13086-deea-0735739695/page-4?hl=deea&do=findComment&comment=453385 A se vedea in link-ul de mai jos motivele schimbarii numelui si a numarului de telefon pentru contact. Dragii mei: tin sa va anunt ca a fost nevoie sa imi schimb nr. de tel. chiar si numele.... (motiv personal).... noul nume de scena este Miruna ci noul numar de tel. este 0735.739.695.Multumesc ''lullu 123'' pt. recenzie si.... see you latter Dat fiind faptul ca Deea a postat public aceste schimbari si pentru ca sfatul unui coleg a fost sa informam si pe altii de acest lucru, fac aceasta precizare. Sper doar sa nu fi atentat la discretia fetei in vreun fel.
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Septembrie 22, 2014 MIRUNA, bruneta finuta si fata fite, ofer masaj erotic si de relaxare sex normal oral nep. dominare activa in locatia mea (central, lux), accept si cupluri, speak english, Unirii, Rond Alba Iulia, caut colega
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum