daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2014 E prea tare Tyrion
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 4, 2014 Singur, complet singur, departe de lume, ascultand linistit Requiem-ul lui Fauré. 1
shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=azt6OVbgMlI Parca nu e asa "dramatic" ca a lui Mozart 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Doar asa vreau sa mor: gâdilat in tălpi de Olivia Wilde!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 eu vreau sa mor infipta...facand sex cu un negru ))
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 eu vreau sa mor infipta...facand sex cu un negru ))Dan Negru?
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 4, 2014 eu vreau sa mor infipta...facand sex cu un negru ))http://www.blazesequinerescue.com/images/Kyler%20(8).JPG
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=azt6OVbgMlI Parca nu e asa "dramatic" ca a lui Mozart Asa e, Shiva. Serenitatea partii finale, "In Paradisum deducant angeli", ar fi calauza perfecta pentru trecerea "dincolo".
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 4, 2014 Si unde-i diferenta daca mori la Han pe dezacordurile lu' Salam sau daca mori la Scala din Milano pe acordurile lui Mozart sau ale lui Faure???Se moare mai lent sau cum?De la Scala te duci direct in Rai??? Sunt doar CURios 1
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 http://www.crocodilul.ro/_pics/gallery/ms9b8ffa9m.jpgCu asta Coryna ? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 nu cu grasul asta nu imi place
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 nu cu grasul asta nu imi place Daca era oleaca mai slab mergea ?
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 4, 2014 Si unde-i diferenta daca mori la Han pe dezacordurile lu' Salam sau daca mori la Scala din Milano pe acordurile lui Mozart sau ale lui Faure???Se moare mai lent sau cum?De la Scala te duci direct in Rai??? Barbugiule, daca ar fi cineva care sa ne povesteasca despre diferentele astea! Dar nu e.Socotind insa ca momentele acelea ar fi ultimele si nu stiu sigur daca ma asteapta ceva/Cineva dincolo, mie mi-ar placea sa le petrec in liniste si sa se scurga viata din mine in acordurile acelei muzici, nu intr-un restaurant cu manelisti.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 4, 2014 Barbugiule, daca ar fi cineva care sa ne povesteasca despre diferentele astea! Dar nu e.Socotind insa ca momentele acelea ar fi ultimele si nu stiu sigur daca ma asteapta ceva/Cineva dincolo, mie mi-ar placea sa le petrec in liniste si sa se scurga viata din mine in acordurile acelei muzici, nu intr-un restaurant cu manelisti.Pariu ca Pisicuts ar prefera sa moara dezacordat la Han???
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 4, 2014 haahahhasa vina florin salam!! 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 4, 2014 haahahhasa vina florin salam!!Să murim pă sistem 1
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 4, 2014 Pariu ca Pisicuts ar prefera sa moara dezacordat la Han??? Asta e o axioma. 1
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 4, 2014 As vrea sa mor de infarct in urma unui orgasm dupa o pertida de sex cu persoana care mi-e ce-a mai draga !!!
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014 eu vreau sa mor infipta...facand sex cu un negru )) chiar vrei sa intru in tine?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 4, 2014 chiar vrei sa intru in tine?Ridic-o pe gard,ce pula ta
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014 sa l chem pe ventrino?
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Lasa-l ca e' ocupat
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 4, 2014 Asa e, Shiva. Serenitatea partii finale, "In Paradisum deducant angeli", ar fi calauza perfecta pentru trecerea "dincolo". Eu nu m-aș putea împăca cu ideea de a muri. Aș prefera melodii care să-mi instaureze angoasă în oase. Să simt că mă lupt cu dracii, să le dau în 'bot' pentru ultima secundă trăită. Un cor de Mahler sau o piesă tensionată Wagner și m-aș mobiliza. Sau o melodie axfisiantă de solo piano: https://www.youtube.com/watch?v=zGBXA1tBiLw https://www.youtube.com/watch?v=1ZTaiDHqs5s 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 4, 2014 Eu nu m-aș putea împăca cu ideea de a muri. Aș prefera melodii care să-mi instaureze angoasă în oase. Să simt că mă lupt cu dracii, să le dau în 'bot' pentru ultima secundă trăită. Un cor de Mahler sau o piesă tensionată Wagner și m-aș mobiliza. Sau o melodie axfisiantă de solo piano: sau ceva frumos, sa placa la toata lumea! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Daca era oleaca mai slab mergea ?este prea urat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum