Sari la conținut

0737.714.249 Alexandra - Cismigiu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am terminat mai devreme munca cu o ora si m-am hotarat si eu sa ma duc la .......

Am vazut anuntul pe internet, si m-au placut pozele. Locatia este in zona Cismigiu dar in spatele intrarea principala, adica e in fata intrarea de partea pe stirbei voda, o staduta.

Nota 10 la locatie curata si fina. Fata m-a primit, m-am asezat si m-am simtit imediat bine dupa cum vorbea si special dupa ca s-a dezbracat. M-am facut un dus cu tot ce am fost nevoit, m-au dat si papucii, si am inceput.

Totul a fost fara graba, fata e timida si de bun simt dar si pasionala. Oral adanc si lent, asa cum place mie, si futeala in orice pozitie. 2 fin. 150 de ron, o ora si poate si putin mai mult. Inainte de plecarea m-am facut un alt dus, asa pentru a elimina mirosurile. Sigur o sa ma intorc. Sper sa nu ma indragostesc. In concluzie, nota 10 la locatie, nota 10 la fata. A fost o dupa amiaza minunata!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.