arsenesx Reputație: 92 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 3, 2014 stie cineva de ce s-a retras deny? 1
somebody TL Reputație: 30 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 4, 2014 stie cineva de ce s-a retras deny?Daca se retragea ramanea topicul, eu cred mai degraba ca a fost stearsa probabil. Poate un admin ar stii sa raspunda.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 O fi avut motivele ei, mai mult ca sigur.
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2014 Postat Septembrie 14, 2014 Buna Adry..topicul cu recenzii a fost mutat la cererea mea pt cunostinta unora.. o seara placuta iti doresc
arsenesx Reputație: 92 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Septembrie 14, 2014 Buna Adry..topicul cu recenzii a fost mutat la cererea mea pt cunostinta unora.. o seara placuta iti doresc ai luat-o pauza?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2014 Postat Septembrie 14, 2014 ai luat-o pauza? Da o pauza mai lunga
arsenesx Reputație: 92 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Septembrie 15, 2014 Da o pauza mai lunga sa ne anunti cand te intorci
sam tl Reputație: 114 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Noiembrie 21, 2014 Mi se pare deosebit de interesant faptul ca odata cu plecarea lui Deny de pe Nimfomane au disparut de pe forum cam toti sustinatorii ei: Ala Bala N-a intrat pe forum din 18 sept, Draculaland din 7 august 3PO din 12 august. Ori au plecat in grup undeva tinandu-se de manute ori...oare sa am curajul sa spun ca nu au fost persoane reale ? 1 1
ala bala Reputație: 83 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 22, 2014 Am plecat undeva ținându-ne de mânuțe! Dacă vrei să știi unde, "colorează-te" și am să îți spun! PS. Mă ma simt măgulit de grija ce mi-o porți! LE. Îți invidiez preocupările.
ala bala Reputație: 83 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 22, 2014 ...totuși, nu ai preocupari de invidiat. Pe mine mă interesează ce fut eu, nu ce fute altul! 1
sam tl Reputație: 114 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Noiembrie 22, 2014 ...totuși, nu ai preocupari de invidiat. Pe mine mă interesează ce fut eu, nu ce fute altul!Probabil am pre mult timp sau prea putina minte !Aici in public i-mi cer scuze de la tine vad ca tu esti persoana reala, nu doar un nick name...
3po Reputație: 2 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:lumea larga Oras:lumea larga Postat Noiembrie 22, 2014 Eu mi-am facut cont pentru a putea posta informatia legata de plecarea lui Crys. Am considerat ca este o informatie utila, si au fost destui colegi de forum care au putut sa isi ia ramas bun de la Crys datorita acestei postarii mele. Nu am primit nici un "multam", punct reputatie, ba din contra, xtrn a fluierat fault!Tu, ai o postare in care nu furnizezi nimic util comunitatii, doar iti pui niste intrebari legat de niste persoane si ai primit un punct reputatie!Felicitari!
oare Reputație: 188 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Noiembrie 22, 2014 ai dreptate ce pierdere crys, lory din alfa pfff
xtrn Reputație: 105 Postat Noiembrie 24, 2014 Postat Noiembrie 24, 2014 Pai din moment ce suntem aici pentru a ne imbunatatii cunostintele si a impartasii experiente, consider ca daca qvem informatii ce nu le putem divulga sa pastram si indiciile in acelasi cos altfel sa fim solidari cauzei
3po Reputație: 2 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:lumea larga Oras:lumea larga Postat Noiembrie 25, 2014 salutare, ma bag si eu ca musca in zar .. dar de obicei cand vad bisericute nu pot sa ma abtin .. asadar drag 3po daca ai informatii benefice pentru comunitate fi si tu comunitar impartaseste prietenilor tai informatiile nu da aleator cu informatia ... (sincer nu am fost si nu cred ca voi ajunge la crys, insa intotdeauna imi vine sa fluier faultul cand il vad )
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Postat Martie 23, 2015 Topicul asta poate sa dispara ...Sa revolvat misterul
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 23, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 23, 2015 Topicul asta poate sa dispara ...Sa revolvat misterul Ba deloc.Încă nu am aflat de ce și, mai ales, cu cine și unde s-a retras Deny 4 3
Postări Recomandate