Sari la conținut

Legalizarea drogurilor și palincarii

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Inginere (sau oricine altcineva care s-a prins), eu unu' am o singura curiozitate, ca-s mai lent si n-am percutat: desenati-mi si mie, va rog, care-i duma cu tipa de pe bannerul cu fonduri nerambursabile din TM! Ca am observat ca-l bantuie tare pe colegu'...:)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Inginere (sau oricine altcineva care s-a prins), eu unu' am o singura curiozitate, ca-s mai lent si n-am percutat: desenati-mi si mie, va rog, care-i duma cu tipa de pe bannerul cu fonduri nerambursabile din TM! Ca am observat ca-l bantuie tare pe colegu'... :)

Nu e nimic special,doar ca omul cand activa pe contul The_Engineer a spus ca-si cumpara aparat foto sa faca poze reclamelor din oras,ceea ce s-a si intamplat,ulterior postandu-le aici :)

Postat

Nu e nimic special,doar ca omul cand activa pe contul The_Engineer a spus ca-si cumpara aparat foto sa faca poze reclamelor din oras,ceea ce s-a si intamplat,ulterior postandu-le aici :)

Stiu! Am "prins" si pozele din seriile respective. Doar ca am remarcat ca banner-ul respectiv e pe lista de obsesii recurente, ca tot reapare prin postarile lui, si eram curios daca e vreo subtilitate de care nu m-am prins... :)

Postat

Stiu! Am "prins" si pozele din seriile respective. Doar ca am remarcat ca banner-ul respectiv e pe lista de obsesii recurente, ca tot reapare prin postarile lui, si eram curios daca e vreo subtilitate de care nu m-am prins... :)

Numai el cred ca-ti poate raspunde

Postat

Tu incerci sa-l intelegi pe ingineru' ??

• Like 2
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Inginere (sau oricine altcineva care s-a prins), eu unu' am o singura curiozitate, ca-s mai lent si n-am percutat: desenati-mi si mie, va rog, care-i duma cu tipa de pe bannerul cu fonduri nerambursabile din TM! Ca am observat ca-l bantuie tare pe colegu'... :)

Stai oleaca sa ruleze si poate-ti spune. Daca-si aduce aminte... =))

O fi vreo nefericita care nu i-a intocmit corect dosarul pentru accesarea de fonduri in vederea finantarii unei microferme de cultivare a cannabisului pe balcon. Sau o romanca aleasa random, care probabil ca e contabila deci evident curva.

Inginere, ai cuvantu'. Apropo, foite ai? :P

• Like 3
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

ba cretinule,cand erai sub numele de The_Engineer si ti-am zis de treaba asta,si ca aia fac bani la buget din asa ceva,te-ai dat popa,mancami-ai p..a

acum vad ca esti oarecum de acord

mi-as p..a in gura ta de prost distrus

ai facut insolatie ? ce-i cu limbajul asta la tine ?

Postat

Personal nu sunt de acord cu legalizarea narcoticelor, totusi se constata ca unele substante continute in marijuana sunt benefice din punct de vedere medical si in unele state ale USA s-a legalizat consumul medical, deci prescris de medic, In alte state europene, drogurile usoare sau recreationale s-au legalizat in special pentru a avea capacitatea de a le tine sub control.

Toturi, drogurile puternice precum heroina, cocaina metamfetamina, cocaina crack, LSD, Ecstasy, PCP sau alti compusi psihotropi sintetici, consider ca nu ar trebui legalizate insa ar trebui create anumite centre unde dependentii sa-si poata inocula doza in siguranta, astfel fiind feriti de alte afectiuni secundare consumului de stupefiante.

Nici consumul de alcool cu tarie accentuata nu este ridicat, cum spunea colegul, in Rusia de exemplu media de varsta a unui barbat se invarte in jurul a 55 de ani, este un fapt real.

Dupa parerea mea, atata timp cat exista o larga paleta de factori externi care dauneaza organismului uman in mod direct sau indirect si de care deseori nu putem sa ne ferim, ce rost are sa ne inoculam singuri si cu buna stiinta alti factori care ne dauneaza organismului, in speta, tutun (e un drog si acesta) stupefiante, alcool in exces ...

Postat

pai ? un asemena vocabular la tine ? ... sau astia sunt contagiosi ?

Postat

Personal nu sunt de acord cu legalizarea narcoticelor, totusi se constata ca unele substante continute in marijuana sunt benefice din punct de vedere medical si in unele state ale USA s-a legalizat consumul medical, deci prescris de medic, In alte state europene, drogurile usoare sau recreationale s-au legalizat in special pentru a avea capacitatea de a le tine sub control.

Toturi, drogurile puternice precum heroina, cocaina metamfetamina, cocaina crack, LSD, Ecstasy, PCP sau alti compusi psihotropi sintetici, consider ca nu ar trebui legalizate insa ar trebui create anumite centre unde dependentii sa-si poata inocula doza in siguranta, astfel fiind feriti de alte afectiuni secundare consumului de stupefiante.

Nici consumul de alcool cu tarie accentuata nu este ridicat, cum spunea colegul, in Rusia de exemplu media de varsta a unui barbat se invarte in jurul a 55 de ani, este un fapt real.

Dupa parerea mea, atata timp cat exista o larga paleta de factori externi care dauneaza organismului uman in mod direct sau indirect si de care deseori nu putem sa ne ferim, ce rost are sa ne inoculam singuri si cu buna stiinta alti factori care ne dauneaza organismului, in speta, tutun (e un drog si acesta) stupefiante, alcool in exces ...

Parca ma intrebai de limbajul meu

Postat

pai ? un asemena vocabular la tine ? ... sau astia sunt contagiosi ?

las-o asa nea Aza :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ilexus o fi tras prea mult pe nas de are dunga pe el s au a băut prea multă palinca?

Te bucuri ... aa?

• Oras:-----------
Postat

nu produce

Postat

Inginere, cat timp drogurile, fie ele si usoare, sunt interzise la noi, orice propaganda in acest sens cade sub incidenta legii. Ca patesti tu  ceva, sa nu, ma doare fix la bashcketzi, dar poate dauna forumului.  Asa ca rog, pune frana.

P.S.  Acum se explica in mod evident postarile lui, de-a lungul timpului. Si mai spuneau unii ca "ca sunt inofensive" . Inofensive o laie!

nici o legatura intre ce scrii tu si avataru cu 3 sticle asa=i?  :laugh2 ce bei mă, Alexandrion? stai linistit, in 10 ani va da Arnold terpinol si terebentina in loc de apa. ma rog, tot un fel de apa, de ...foc. (sa nu ziceti ca plecati nebotezati / scaldati crestineste de aici)

Postat

Inginere,ce ti-a zis-o Lexusu'.... =))

ideea era nu de a face propaganda drogarii, că asa putem merge pana la cocaina si LSD, ci ca statul nostru mulge bani de pe ceva mult mai nociv ca marihuana sau cannabis, cu niste costuri ulterioare imense pentru buget, cauza fiind...că cine nu bea tărie nu e bărbat (ce fel de bărbat? că ne fac femeile cum vrea lindicu lor in țara asta, umblam ca teleghidati sa le facem poftele)

....cineva va apăsa pe buton - in trepte - ca ne-am saturat suficient de multi, fie femei fie barbati

Postat

Inginere, te simti bine?

Eram ingrijorat, ca ai inceput sa scrii cam rar.

mi-am luat un mic concediu pentru documentare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...