dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Septembrie 4, 2014 Buna dragii mei. In drumul meu spre Arad mi.am propus sa trec vreo 2 zile prin Bucuresti, Brasov, Sibiu si restul voi vedea pe parcurs. In principiu maine dupa ora 15-16:00 ar trebui sa fiu "instalata". Modalitatea de contact va fi mesageria privata (pm.ul). Am ales aceasta cale pentru a evita sa trimit pm.uri persoanelor cu care am tot comunicat de-a lungul timpului. Va pupacesc. 20 11
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 4, 2014 Bea,l-ai postat la DG. Sigur nu la Orientare si Consiliere doreai?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Ai grija la nebunu' din Sibiu!
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2014 Bea,l-ai postat la DG. Sigur nu la Orientare si Consiliere doreai? Cred ca l.am postat gresit am cautat intrebari si raspunsuri. N.am vrut sa postez la testate sau.... nu prea postez. Aici mi.am prins urechile. O rezolva nenea admin
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2014 Ai grija la nebunu' din Sibiu!Am, am. Multumesc ptr atentionare. Il voi musca de oo si.l inebunesc mai tare ))) 20 11
Romero Reputație: 113 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat Septembrie 4, 2014 sa treci si pe la mine sa iti dau ceva.
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2014 sa treci si pe la mine sa iti dau ceva.Cu siguranta. Daca primesti cu uratul. 20 11
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Dream, ăla la Sibiu nu are oo.Daca vii la Bucuresti, sa nu stai la parter! Sa nu ai gard, cladire inalta sau o macara in fața geamului! Il avem pe Ventrino spionul!Bafta! 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2014 Dream, ăla la Sibiu nu are oo.Daca vii la Bucuresti, sa nu stai la parter! Sa nu ai gard, cladire inalta sau o macara in fața geamului! Il avem pe Ventrino spionul!Bafta! multumesc mult pentru toate informatiile. Nu.i nimic, o sa.i "montez" eu o pereche de oo. Nu voi trage draperiile in situatia asta pentru a asigura o vedere mai buna (glumesc) nu mi.am propus sa dau "contoarul" peste cap vor fi maxim 2 intalniri pe pe zi. 20 11
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 multumesc mult pentru toate informatiile. Nu.i nimic, o sa.i "montez" eu o pereche de oo. Nu voi trage draperiile in situatia asta pentru a asigura o vedere mai buna (glumesc) nu mi.am propus sa dau "contoarul" peste cap vor fi maxim 2 intalniri pe pe zi.trece-ma si pe mine pe lista.Mai e loc?
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Septembrie 4, 2014 Te muti in Arad?? Excelent! :clapp
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2014 Te muti in Arad?? Excelent! :clappTrec si prin Arad.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Si Oradea cui o lasi? Avem deja o galateanca aici, dar cu 2 ne-ar sta mai bine.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Si Oradea cui o lasi? Avem deja o galateanca aici, dar cu 2 ne-ar sta mai bine. te spun lui Gabi,jur
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Este intelegatoare si nu se supara pe mine.
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2014 Si Oradea cui o lasi? Avem deja o galateanca aici, dar cu 2 ne-ar sta mai bine. Sper sa trec si pe acolo )) sa vedem. Keep in touch.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Sper sa trec si pe acolo )) sa vedem. Keep in touch. Asa da.Acum vorbim aceeasi limba.......moldoveana-ardeleneasca.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Este intelegatoare si nu se supara pe mine. mah facem schimbluati voi pe cine vreti de la Buc si o trimite-ti pe GabiOk?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 mah facem schimbluati voi pe cine vreti de la Buc si o trimite-ti pe GabiOk?Noi o trimitem cam in fiecare luna, deci este randul vostru sa ne trimiteti ceva.
Clontosul Reputație: 535 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2014 luati voi pe cine vreti de la Buc si o trimite-ti pe Gabi Gabi e un el si nu o ea... g2br13l iti suna cunoscut? Sau chiar asta iti doresti?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Gabi e un el si nu o ea... g2br13l iti suna cunoscut? Sau chiar asta iti doresti?da ce te bagi daca nu cunosti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Clontosul, ai incurcat un pic borcanele.Aici vorbeam despre Gabi (Justlove) si nicidecum de cine zici tu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Dar mai bine ne oprim, ca de fapt ar trebui sa vorbim despre Dream pe acest topic.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Clontosul, ai incurcat un pic borcanele.Aici vorbeam despre Gabi (Justlove) si nicidecum de cine zici tu.Pai n-are de unde sa stie,gabitza e numai pt domni
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Septembrie 5, 2014 Am ajuns cu bine. :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum