Sari la conținut

Caut "iubit"... Cine se ofera? :D

Postări Recomandate

• Oras:tara silvaniei
  • Oras:tara silvaniei

Sunt mic, cam gras cam urat si cu pula cam mica, dar voinica. Sunt intre varstele minima si maxima. Te intereseaza? Detalii pe PM. Aaaa, am uitat, n-ai acces la PM. Nevermind.  :crazylove

nu asa bre

sunt mic, blond si albinos, dimensiuni 120-60-120, caut o doamna pt clipe de neuitat, varsta minima 45 ani, varsta maxima 54 ani (NUMAI  CONTRA COST)

Link spre comentariu
  • Oras:Ciorogârla
  • Oras:Ciorogârla

Ce nebuna esti Pitico :P

Barbu stricam faratia daca te bagi peste femeia mea ;) =)) =)) =))

Nu m-am dus io la Sorina,care sta la o aruncatura de băț de mine,asta in contul lui Roberto ;) la Rebecca n-am fost in trecut tot din cauza unui user care mi-e drag (se stie el) ,acum esti tu la mijloc....plm,io cu cine mă mai fut? =)) =)) =))

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia

Nu m-am dus io la Sorina,care sta la o aruncatura de băț de mine,asta in contul lui Roberto ;) la Rebecca n-am fost in trecut tot din cauza unui user care mi-e drag (se stie el) ,acum esti tu la mijloc....plm,io cu cine mă mai fut? =)) =)) =))

Respect :hihat :hihat :hihat  esti un domn ;)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Roberta ce zice ?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:priza
  • Oras:priza

Ti-o recomand pe Siana, sigur nu are 'iubit'. :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...