yonix Reputație: 349 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Licurici.... ne intalnim cand o sa ai 550 .... pana atunci... sorry ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Du-te si cearta-te cu Randunica, n-am chef de tine. N-ai haz deloc ... Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nasol...mie imi place sa-mi vorbeasca cineva coerent...si frumos Lasa-l pe Xoxo ca l-am avut de cateva ori...e bun dar vreau altu Eu vorbesc frumoos Laurelia... Dar o să alegi un bagabont în schimb. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Eu vorbesc frumoos Laurelia... Dar o să alegi un bagabont în schimb. Laurelia? Licurici cu sclipici laurica laulica popeasca laurica gaurica Pana la urma ce nume am? Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Ți-ai ales bine nickname-ul "complicatul" Poti banui, nicidecum sti... Si sper ca te referi la inaltime si nu la marimea vreunui membru. Altfel ne faci de rusine pe toti. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Licurici.... ne intalnim cand o sa ai 550 .... pana atunci... sorry )Vezi ca am 600 ml... nu ti-a spus prietenul tau Xoxo Deci, cand ne vedem? ))))) PS. Ti-ai uitat Licuriciu' Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Laurici, m-am inselat: vad ca greuceanu a devenit fitzos!!))) daca nu te descurci, baga-mi un pm N-am cum sa-ti dau pm... Acum sunt fetitza cu "latitudine" )))))) mai bine ai baga tu altceva PS. Nu m-a atins nimeni de atunci 1 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mai bine spune-ne ce ți-ai dori să-ți ofere.... Vezi ca am 600 ml... nu ti-a spus prietenul tau Xoxo Deci, cand ne vedem? ))))) PS. Ti-ai uitat Licuriciu' Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Du-te si cearta-te cu Randunica, n-am chef de tine. N-ai haz deloc ... Lasa-l care e problema daca esti putin mai grasut? Eu sunt slaba si mie imi plac barbatii mai grasuti Fiecare arata cum l-a lasat Dumnezeu... Una/unu vrea sa slabeasca, alta/altu vrea sa se ingrase... Nimeni nu e perfect e bine ca suntem sanatosi 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 9, 2014 lumea ma invidiaza Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mai bine spune-ne ce ți-ai dori să-ți ofere....Mai bine raspundeai: Eu ma ofer ca am pus o intrebare la titlul topicului Nu vreau sa mi se ofere nimic! Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mai bine spune-ne ce ți-ai dori să-ți ofere....Aaaa... Mi se pare ca tu ai zis sa vin la tine...in Mexic sau ma insel? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Lasa-l care e problema daca esti putin mai grasut? Eu sunt slaba si mie imi plac barbatii mai grasuti Fiecare arata cum l-a lasat Dumnezeu... Una/unu vrea sa slabeasca, alta/altu vrea sa se ingrase... Nimeni nu e perfect e bine ca suntem sanatosi Nu m-a atacat cu greutatea, ci faza cu SI, n-avea haz deloc sa se dea mare geniu pe aici. Mai stiu si eu ceva fizica PS: vrei niste kg de la mine? Sau pot sa si gatesc misto, te fac eu dolofanca ) Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Nu m-a atacat cu greutatea, ci faza cu SI, n-avea haz deloc sa se dea mare geniu pe aici. Mai stiu si eu ceva fizica PS: vrei niste kg de la mine? Sau pot sa si gatesc misto, te fac eu dolofanca )Sunt sigura ca o sa ma ingras daca fac un copil, de mancare nu duc lipsa Asa era si mama mea la varsta mea Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Septembrie 9, 2014 De bărbați aratosi nu cred ca duci lipsa, cred ca ar trebui sa ridici mai mult stacheta. Mai bine raspundeai: Eu ma ofer ca am pus o intrebare la titlul topicului Nu vreau sa mi se ofere nimic! Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Ma confunzi. Aaaa... Mi se pare ca tu ai zis sa vin la tine...in Mexic sau ma insel? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mos Craciun! Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Mos Craciun!Mos Nicolae Ce mai faci? Eu sunt Laurica Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Binisor Laura:) tu ce mai faci? xoxo tot urat imi vorbeste, sa stii! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Sunt sigura ca o sa ma ingras daca fac un copil, de mancare nu duc lipsa Asa era si mama mea la varsta mea Eu ma bag la somn. Urat e cand trebuie sa te trezesti dimineata . Da-mi un PM de la Lori si maine te scot la o cafea Link spre comentariu
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Iarasi ma ofer..ii spal pasarica cu limba ca nimeni altul! PAROL! Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Sunt sigura ca o sa ma ingras daca fac un copil, de mancare nu duc lipsa Asa era si mama mea la varsta mea Cică ăștia care arăta bine sunt mai putin apți la chestia cu facut copii. O să fie mai usor sa alegi, au scazut și mai mult criteriile ) Why Ugly Men Make Better Mates!:Hai ca-mi bag picioarele, căutați asta pe youtube că nu mai merge să pui un amărât de link Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Binisor Laura:) tu ce mai faci? xoxo tot urat imi vorbeste, sa stii! numai cu gura-n pula lu xoxo stai, varule Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Septembrie 9, 2014 numai cu gura-n pula lu xoxo stai, varule Ban direct! Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Binisor Laura:) tu ce mai faci? xoxo tot urat imi vorbeste, sa stii! Lasa ca il trag eu maine de urechi kiss! PS. Credem ca m-ai uitat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum