anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 Sunt: inalta, bruneta, creola, dim: 86-60-92, caut un DOMN pt clipe de neuitat varsta min 30 ani, varsta max 45 ani ( NU CONTRA COST)O tipa nu te intereseaza ?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 O tipa nu te intereseaza ? Ba da
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 Ba da
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 5, 2014 vezi ca tipa despre care se vorbeste in ecuatia asta, are 47 de ani
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 parol, xsizero, informatia venita din partea ta nu ne intereseaza
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 5, 2014 nu vorbeam cu tine
adrian_con Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 Sunt: inalta, bruneta, creola, dim: 86-60-92, caut un DOMN pt clipe de neuitat varsta min 30 ani, varsta max 45 ani ( NU CONTRA COST)buna. am vazut post-ul tau.. daca iti plac tipii discreti, maturi.. hai sa vb. [email protected]. al tau care este? Adi
andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 9, 2014 Hey ce mai faci? PS. Mai spune-mi o poezie kiss Mi-a venit încărcătorul acum 3 zile, dar mi-a fost cam lene. (mi-e puțin teamă că nu mai mă place fetița. ) Azi nu prea aveam somn și știam că-s datorrr laaaaa.... Laureliaaaaa . Să vedem dacă o să mai vrea poezii... Prin dorințe și suspine;Zâmbet, zumzet de albine...Intră răsfățată-n casă,Licurici, fată frumoasă! Cumpărase o rochiță,Fustița-i ședea 'mumosIar în părul cu mireasmăStrălucea eșarfa-n dos,Legată-n coc, cu fundiță...;Și stropită cu agheasmăSă n-o deoache deloc,Când băiatul frumos focSe va-ntinde la guriță. N-a venit acel băiat,Dar veniră-o veveriță . Fiță, riță, linguriță;Dulci cuvinte spuse-n șoapteCu sclipici de licuriciCare luminează-n noapte,De-o hoață de veveriță,Țepoasă ca un arici. Însă, tot mai răsfățat,Fără stare, cu ardoareA venit un veverițS-o pupe pe buzișoare.Muah muah... că mi-ești drag,Licurici ce stai în prag,Care fugi de sărutareȘi ne-alungi ca un arici.Muah muah, că te placPupă-mă că sunt burlac!De mă lași să-ți văd fustița,Îți las ție veverița. ................................... Lucruri noi, lucruri noi,Laura pe locul doi,De la fete avansateAcum e doar la testate;Dar vin la tine, dulceață,Aduc un lichior cu gheață,Mă iubești ca un potopȘi te urc din nou la top. Lucruri vechi, lucruri noi...Câți ca voi, câți ca voi,Nu sunt nici măcar pe doi?Dar vă spun, că-i nimerită.Câți ca voi, câți ca voiÎn pășunea de trifoi,Nu își caută iubită...Sperând c-o veni norocu'Pentru amândoi?Câți feciori cu gura mareCe umblați din coi în coi,Cu bârfe înșelătoareZiceți trei vorbe vulgare,Crezând în destin?Iar Lala-Laly-LalinneFetița cu mangostinV-alege pe voi...?Câți ca voi, câți ca voi...Pretendenți fără trifoi... Laurici e numai una,Și are doar un iubit...Și pe-acela-l va alege,Să fie fericit!Dar din umbră, pe furiș,Dintr-o tufă de măcrișSare iute o moțatăCare are un moț roș,Roșu ca creasta de cocoșȘi cocoloș... Vrea s-alunge licuriciul,Și să fugă de iubit.Niciodată să nu simtăCă-i și el fericit... Tăcerea ce ne-a țintuitÎn casete de plumb,Plângându-ne nefericireaLegată cu un bumb.Ne-au ținut ei departe,Toți. Acum sunt eu și-s viiVisele noastre de copii,Ce spun ca pân' la moarte,Laurelle, Lally-Lalla,Iubita mea să fii!Și-o să strig cât de mult te plac,Să se-audă departe,Că orice lucru-l fac pe lume,Pentru tine-l fac! 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 9, 2014 ce nebun esti ma, scrii poezii la 2 noaptea 1
fanebabane Reputație: -446 Postat Octombrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2014 Se vede ca-i poezie de noapte. Alea de zi ii ies altfel... 1 8
andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 14, 2014 Cântă cucu-n vârf de prun!Mulți mai sunt fără stăpânȘi dau mâna c-ursu' brun. Șiii scuuiiipăă peee naas tutuuun. :ill Foaie verde, foaie lată...Nici labă când stau s-o bată,Nu mai e ce-a fost o dată! Câând eeeraa Laauraa faatăă... (Daaanteeeluuțăă paaarfuumaatăă! ) Haidea hopa, nu zoriți!Stați pe dildo și gândițiCând vă căutați iubiți. Căăă daaații doooaarr de prăăpădiți! Mână mână, pe divan!Fetiță din castravanȘi-alege-l pe-ăla cu ban! Căăă-ii gluuumeeeț șii beețiivaaan. Uită-l tu pe-ăla sărmaan,Frumușel și prostovan,Cu frunze la carbaxaan... Șiiii... lipșteee-l deee taaavaaan! :wallbash Laurica le vrea tari!Băieți mari și armăsari :Cu fundiță pe lăstari. Laaasaaa-ii pee-ăăiaa pooponaari! Moș Crăciun cu o nuia N-a venit la ușa taFix atunci când trebuia. Te-aaai făăăcuuut o puușlaamaa! Frunzuliță trei surcele, Vine iubi cu-acadele Și-ți întinde floricele Seee laasăăăă cu-aanaale greeele To be continued... (sau poate nu) 3
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 14, 2014 Laaasaaa-ii pee-ăăiaa pooponaari! hahahahha
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum