Sari la conținut

Caut "iubit"... Cine se ofera? :D

Postări Recomandate

• Telefon: stifler_guy
  • Oras:e musai?
Postat

nu ma fac verde, sunt zgarcit, si nici activitate nu mai am de gand sa fac, ce activitate sanatoasa am putea face aici, certuri si balarii, topicele serioase sunt manjite instantaneu de balarii si da, m-am ban-at pe mine, dar continutul meu, topic-ul deschis inca face trafic, sa-l fi inchis, da ced, asa scrie in avertizare, acces interzis (sau ceva de genul) si continut sters

Un mod de gandire sanatos, un +1 virtual de la mine prietene.

Postat

Poți să le plătești și salvezi multe.. Timp, spam, frustrare, reclame enervante, neuronii oamenilor din jur care citesc junk. 

.....

E un mediu virtual. Lumea apreciază omul și istoria lui, nu contul. :D

Unii prefera sa nu plateasca pentru asta si este strict decizia lor. Pentru unii poate a plati si a fi verde echivaleaza cu asocierea unor drepturi, desi tin sa te anunt ca te inseli. Respect userii indiferent de culoarea lor care au ceva de spus, sau aduc un plus forumului.

Ne poti da exemple ? Pe cine apreciezi din cei cititi pe acest forum ? M-ai facut curios.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu culoarea și datul banilor erau intriga. Ci jucat fazan de unul singur pentru a deveni galben.

Activitatea lui pe forum a fost distractivă și încă vrea să mai stea aici.

Azareth e un om care nu de bani duce lipsă, din ce ne-a povestit.

Dacă îți place o comunitate și ai de ales între a spama pe 10 topice aiurea și a plăti o sumă de bani acolo pentru o activitate care îi răpește peste 2 ore pe zi, mai frumos e să contribui.

Dacă tu ești genul de persoană care nu dă bani pe nimic virtual, nu păstrează torenți după ce îi downloadează, piratează toate produsele, e de înțeles. Și eu fac la fel :)) , cu mici excepții unde petrec timp în diferite perioade.

Întrebarea e caustică și nu răspund la ea. :)

Sorina, se știe (mai în glumă, mai în serios).

Dacă ar apărea acum mercedesbenz(exemplu random) cu un cont cu 0 posturi, sigur îl voi aprecia mai mult decât pe Azareth cu 200 din spam. Asta era latura de evidențiat.

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Eu am deschis acest topic :)

Laurici ...multumesc datorită topicului tău am foarte multe intâlniri cu useri de pe forum...te pup si o duminica frumoasa ..să ai...sau ce a mai rămas din ea!!!!!
Postat

Eu când am spus că,nu sunt eu ..si nu eu am deschis topicul nimeni nu ma crezut...si mai un detaliu..nu am dimensiunile...scrise de Laura...in poze se vede cum sunt...te pup faoooo si multumesc...pentru doritori este nr de tel pe secțiunea Timisoara..DG. sună tel nonstop...

• Oras:Ciorogârla
Postat

Laurici ...multumesc datorită topicului tău am foarte multe intâlniri cu useri de pe forum...te pup si o duminica frumoasa ..să ai...sau ce a mai rămas din ea!!!!!

Fă Stefanio,ce zici,ma inseli in dupa amiaza asta? =))

Postat

Nu stiu de ce sunteti toti croiti pe Azareth, in fine este strict problema voastra. O regula nescrisa a acestui forum (si o chestie de bun simt) este sa ignori persoanele care nu iti plac ce sau cum posteaza, simplu doar  trecand peste postarile acesteia. Din pacate multi useri au uitat de acest bun simt, ceea ce consider ca este o pierdere pentru acest forum.

Inchei aici, trebuie sa o sun pe domnisoara Stefania sa ne intalnim. Posibil sa ne auzim pe seara.

Distractie placuta in continuare.

Postat

Nu stiu de ce sunteti toti croiti pe Azareth, in fine este strict problema voastra. O regula nescrisa a acestui forum (si o chestie de bun simt) este sa ignori persoanele care nu iti plac ce sau cum posteaza, simplu doar trecand peste postarile acesteia. Din pacate multi useri au uitat de acest bun simt, ceea ce consider ca este o pierdere pentru acest forum.

Inchei aici, trebuie sa o sun pe domnisoara Stefania sa ne intalnim. Posibil sa ne auzim pe seara.

Distractie placuta in continuare.

N-are ,frate,nimeni nimic cu Azareth,ba din contra,vad ca el cauta tapi ispasitori pt faptul ca a fost bannat...pe romaneste,îl manca-n cur =))

Succes la intalnire si te asteptam cu detalii ;)

Postat

N-are ,frate,nimeni nimic cu Azareth,ba din contra,vad ca el cauta tapi ispasitori pt faptul ca a fost bannat...pe romaneste,îl manca-n cur =))

Succes la intalnire si te asteptam cu detalii ;)

Detalii, detalii !

Am spus doar ca va informez daca domnisoara Stefania este reala, atata tot si nimic mai mult. Banuiesc ca nu veti astepta altceva, nu ?

• Like 1
Postat

Specific pentru cei care-mi acorda puncte minus, nu ma deranjeaza absolut deloc acest aspect. Nu sint doritor sa devin galben sau alta culoare.

• Like 1
Postat

Detalii, detalii !

Am spus doar ca va informez daca domnisoara Stefania este reala, atata tot si nimic mai mult. Banuiesc ca nu veti astepta altceva, nu ?

Ok,nu detalii,un detaliu e suficient....e reala sau nu :)

Postat

Dăm la pariu, B.' ?

Eu aș înclina să zic că nu. :) S-a chinuit și Amada să-i dea de urmă, cu insucces.

Postat

Dăm la pariu, B.' ?

Eu aș înclina să zic că nu. :) S-a chinuit și Amada să-i dea de urmă, cu insucces.

Dăm,eu zic ca nu e,tu tot asa....deci e 'remiza' =))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Normal ca-i reala, ca doar am vazut-o in fotografii, nu parea sa fie vreo papusa! Doar n-o fi postand pe-aici cineva de la Madame Tussaud's... :)

Acuma, cine-i posteaza poz(n)ele pe net, e alta discutie...

Postat

Cu intentie reala :) :D dar...n-am gasit =))

PS. Cum arati? Cati ani ai? :)

Dupa cum scrie,arata super bine....da' vezi ca bea bere la 3,5 ron la terasele din Militari =))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dupa cum scrie,arata super bine....da' vezi ca bea bere la 3,5 ron la terasele din Militari =))

Nu-l cunosti :D lasa-l pe el sa-mi zica :D

Tu cum arati? :D

Postat

Nu-l cunosti :D lasa-l pe el sa-mi zica :D

Tu cum arati? :D

BARBUGIU ? Pai negru si cu o tzigare in coltul gurii. Sa nu uit, mai are o naframa verde pe cap. Neinteresant pentru tine domnisoara.

Postat

BARBUGIU ? Pai negru si cu o tzigare in coltul gurii. Sa nu uit, mai are o naframa verde pe cap. Neinteresant pentru tine domnisoara.

Shhhhhhht =))

Postat

Shhhhhhht =))

Daca mai zic ca mananca gratare in spatele blocului si bea bere la pet, clar il dai uitarii repede.

:laugh2

Postat

Ahaaaaa,te-am prins....auzisem ca la inceputul lunii septembrie esti in Bucuresti,adevarat? :)

Postat

Ahaaaaa,te-am prins....auzisem ca la inceputul lunii septembrie esti in Bucuresti,adevarat? :)

Shhhhhhhhhhht !  :refoz

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...