stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 n-ai de ce sa-t ceri scuze Mai bine mi-ai spune cum arati Ai avut ocazia sa ma vezi dar nu ai profitat de ea. In trei cuvinte: banal de normal. In plus nu-mi caut iubita pe forum, gasesc si fara sa caut in alte parti domnisoara Laura. Las pe altii care doresc acest lucru si care probabil spera asa ceva. Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Du-te,fă Nu e Pisicuts,e un membru marcant al forumului si implicit al sectiunii Timisoara Du-te,lua-r -ai foc si cum se numeşte acest membru?marcant??are cont făcut azi..de ce nu a postat de pe contul vechi?am o părere de rău ca nu am mers sa-l văd dar poate o sa am ocazia altadată...e foarte calm si vorbeste foarte frumos te unge la suflet!Are experiență de viață ...a fost foarte aproape de mine ...şi mi-a fost frică asta e adevărul! Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Pe tine te vreau :">Mai trebuie doar să mă impresionezi. Dacă îmi scrii o poezie frumoasă și îmi place, al tău sunt. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ai avut ocazia sa ma vezi dar nu ai profitat de ea. In trei cuvinte: banal de normal. In plus nu-mi caut iubita pe forum, gasesc si fara sa caut in alte parti domnisoara Laura. Las pe altii care doresc acest lucru si care probabil spera asa ceva.Dar nici eu nu-mi caut iubit pe forum :| asa de fun Chiar crezi ca duc lipsa de baieti? Nu...dar o sa-mi fie dor s-o mai fac cu cineva necunoscut, nu crezi? Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 si cum se numeşte acest membru?marcant??are cont făcut azi..de ce nu a postat de pe contul vechi?am o părere de rău ca nu am mers sa-l văd dar poate o sa am ocazia altadată...e foarte calm si vorbeste foarte frumos te unge la suflet!Are experiență de viață ...a fost foarte aproape de mine ...şi mi-a fost frică asta e adevărul! Contul vechi nu mai exista. Pe viitor invinge-ti frica domnisoara, nu toata lumea este rea sau iti vrea raul, crede-ma sincer. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Mai trebuie doar să mă impresionezi. Dacă îmi scrii o poezie frumoasă și îmi place, al tău sunt.O broscuta cam micutaZiua stau pe lacSi striga in gura mare oac oac oacIar ratusca dolofana dincolo certaPleaca de aici urato, mac mac mac[refren]Eu de-aici nu plecSa nu-ti para rauAm casuta intr-un nufarZau zau zauSunt aici de candTu erai in ouLacul e de la bunica mea cadouSunt dragutaNu-s urataVerde-i pielea meaOchisorii sunt ca bobul de margeaFac si eu ca toata lumeaCe-mi pare corectSi aici pe lac mi-e bine, chiar perfect[refren]Eu de-aici nu plecSa nu-ti para rauAm casuta intr-un nufarZau zau zauSunt aici de candTu erai in ouLacul e de la bunica mea cadouIata ea mare ce vineCat aduce macSi mama canta atata oac oac oacDar de ce atata zarva si cearta pe lacEste loc pentru-amandoua mac mac mac[refren x 2]Eu de-aici nu plecSa nu-ti para rauAm casuta intr-un nufarZau zau zauSunt aici de candTu erai in ouLacul e de la bunica mea cadouEu de-aici nu plecSa nu-ti para rauAm casuta intr-un nufarZau zau zauSunt aici de candTu erai in ouLacul e de la bunica mea cadouLacul e de la bunica mea cadou https://m.youtube.com/watch?v=KfwNrRylaJE E bine? Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Dar nici eu nu-mi caut iubit pe forum :| asa de fun Chiar crezi ca duc lipsa de baieti? Nu...dar o sa-mi fie dor s-o mai fac cu cineva necunoscut, nu crezi? Pai de fun poti fi banata ca ti-ai facut clona domnisoara Laura aka No namee.Sint convins ca nu duci lipsa, iar faza cu necunoscutii nu intra in categoria de raspuns serios.In principiu cred numai ceea ce vad. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Contul vechi nu mai exista. Pe viitor invinge-ti frica domnisoara, nu toata lumea este rea sau iti vrea raul, crede-ma sincer. ok, mersi! Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 ok, mersi! Domnisoara Laura, era un raspuns pentru Stefania, dar daca l-ai simtit si pentru tine, este chiar OK ! Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Pai de fun poti fi banata ca ti-ai facut clona domnisoara Laura aka No namee.Sint convins ca nu duci lipsa, iar faza cu necunoscutii nu intra in categoria de raspuns serios.In principiu cred numai ceea ce vad.N-am facut nimic rau, am anuntat ca tot eu sunt, n-am vorbit urat, n-am facut recenzii false... Asta a fost si motivul pt care am spus ca eu sunt "no namee" Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Domnisoara Laura, era un raspuns pentru Stefania, dar daca l-ai simtit si pentru tine, este chiar OK !Acum am vazut ))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ma bag eu Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ma bag eu interesant Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 7, 2014 E bine? De copilași dar merge, e simpatică și meriți un pupic pentru ea. Dar nu e bine, normal Trebuie să fie compoziție originală, adresată special. Altfel nu-mi vând sufletul fără bani, nici măcar pentru iluzia unei 'iubiri'. Mai aștept ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 interesantMinim 30 ... nu ma mai bag Link spre comentariu
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Partajează Postat Septembrie 8, 2014 cat Ma bag eu cam cat trebuie sa te baginu de alta dar acum sunt si eu disponibilDomsoara Laura, asta-i un studiu de piata?Sa vezi cam cine iti raspunde? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Nu vrea ma bani fata, isi cauta "iubit" Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Băgați și voi descriere..! Să aibă fata de unde alege. Și să vedem cum se prezintă concurența Link spre comentariu
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Amant se poate? Iubit e putin cam mult pentru inceput. Dar poate pana la urma imi las nevasta..cine stie? Link spre comentariu
c0st1n Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Interesant topic Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Eu zic sa ne batem in sabii si topoare Link spre comentariu
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Eu zic in penisuri sculate! Link spre comentariu
walexy_777 Reputație: 53 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Sunt: inalta, bruneta, creola, dim: 86-60-92, caut un DOMN pt clipe de neuitat varsta min 30 ani, varsta max 45 ani ( NU CONTRA COST)Sunt mic, cam gras cam urat si cu pula cam mica, dar voinica. Sunt intre varstele minima si maxima. Te intereseaza? Detalii pe PM. Aaaa, am uitat, n-ai acces la PM. Nevermind. Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Sunt mic, cam gras cam urat si cu pula cam mica, dar voinica. Sunt intre varstele minima si maxima. Te intereseaza? Detalii pe PM. Aaaa, am uitat, n-ai acces la PM. Nevermind. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum