Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Postat Septembrie 5, 2014 De ce? alaturi de : Clontosul llexus James Joyce Barbugiu'
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Ai fost banat si tu de prea multe ori. Așa ca ar trebui sa stii motivul banarii. Sunteți niște badarani cu limbaj suburban care trebuie eliminați. . Mulțumit de răspuns? 1
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Daca ai postat pe topicele unde isi ducea Swallow razboiul cu mine si JJ, ai cazut victima colaterala. mai ales daca te-a raportat la conducere. Nu cauta logica.
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 Multumesc de raspuns, dar intrebarea nu ti se adresa tie. Acum chiar ca nu am inteles ce pula mea am mai facut, am evitat orice conflict si nici spam nu am facut.(avand in vedere ca numarul de postari conteaza, nu calitatea, ci cantitatea. Asa scrie in regulament). Deci, care este motivul pana la urma?
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 In pula mea, nu pot edita. Postul de mai sus se adreseaza lui Sarsarila
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 Daca ai postat pe topicele unde isi ducea Swallow razboiul cu mine si JJ, ai cazut victima colaterala. mai ales daca te-a raportat la conducere. Nu cauta logica. OK, insa barbugiu si ilexus?
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 Acum m-am uitat. Eu pe aceltopic nu am postat, nici barbugiu, deci ce s-a intamplat?
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Razboiul s-a purtat pe mai multe topice, Randunica tot s-a mutat. unul din topice e cel al Robertei. Cand s-au tras liniile, probabil ca s-au banat la rand, fara analiza. Iar cum nu esti intre preferatii Randunicii, cand a facut reclamatiile, posibil sa te fi inclus.
magic blue Reputație: -409 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 Multumesc de raspuns, dar intrebarea nu ti se adresa tie. Acum chiar ca nu am inteles ce pula mea am mai facut, am evitat orice conflict si nici spam nu am facut.(avand in vedere ca numarul de postari conteaza, nu calitatea, ci cantitatea. Asa scrie in regulament). Deci, care este motivul pana la urma?Pai asta e motivul, ai fost prea cuminte. Plus lipsa recenziilor.
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 Razboiul s-a purtat pe mai multe topice, Randunica tot s-a mutat. unul din topice e cel al Robertei. Cand s-au tras liniile, probabil ca s-au banat la rand, fara analiza. Iar cum nu esti intre preferatii Randunicii, cand a facut reclamatiile, posibil sa te fi inclus.Aha, oricum de data asta chiar nu am grestit cu nimic. Chiar imi pare rau de acel cont. E al cincilea cu aproape 1000 de postari BANAT: Sanctus, Avraam, Strigoiul, v e n t r i n o.
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Mi ar plăcea sa va vad si la pușcărie. Si sa vina randunica sa va arate degetul piramidal. Sunteți niște pramatii care nu meritati nici felatii sa faceți.
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 Astept totusi un raspuns oficial si ca recompensa pt nedreptatea facuta, cer oficial conduerii sa imi faca contul verde avand in vedere contributia adusa pe acest forum prin miile de postari si traficul creat.
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 Pai asta e motivul, ai fost prea cuminte. Plus lipsa recenziilor. Pai orice as face nu e bine, cred ca ma retrag definitiv. M-am saturat sa tot postez si de fiecare data sa fiu banat, de cele mai multe ori discutabil, iar acum..... astept un raspuns.
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 5, 2014 Aha, oricum de data asta chiar nu am grestit cu nimic. Chiar imi pare rau de acel cont. E al cincilea cu aproape 1000 de postari BANAT: Sanctus, Avraam, Strigoiul, v e n t r i n o. V. ai fost victima colaterala si tu si Ilexus si Barbugiu Comunistul Militian / Cautatorul chiar isi merita soarta sifonul de J.J. nu mai zic ca omul e in lumea lui de I.T.-st. Ce pot sa zic V. decat spor la postari P.s.: se poate sa fie si vina Marinarului banarea ta si lu Barbugiu si Ilexus 2
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Comunistul Militian ce Cautatorul chiar isi merita soarta Ai gresit perioada. Mi ar plăcea sa va vad si la pușcărie. In regula. cand poti primi vizite si ce ai voie sa primesti ca pachet?
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 V. ai fost victima colaterala si tu si Ilexus si Barbugiu Comunistul Militian ce Cautatorul chiar isi merita soarta sifonul de J.J. nu mai zic ca omul e in lumea lui de I.T.-st. Ce pot sa zic V. decat spor la postari P.s.: se poate sa fie si vina Marinarului banarea ta si lu Barbugiu si IlexusMi-as pula'n ei de marinari
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 5, 2014 Daca ai postat pe topicele unde isi ducea Swallow razboiul cu mine si JJ, ai cazut victima colaterala. mai ales daca te-a raportat la conducere. Nu cauta logica. Tu oricum esti militian/comunist/securist dala de moda veche 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 5, 2014 Mi-as pula'n ei de marinari Si eu 2
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 De ce? alaturi de : Clontosul llexus James Joyce Barbugiu'In afara de Barbugiu si llexus e cea mai inteligenta mutare facuta de pisicuts 1 1
Sarsaila11 Reputație: -13 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Ai gresit perioada. In regula. cand poti primi vizite si ce ai voie sa primesti ca pachet?Nu ai haz tinere. Nu ți gasesti liniștea?
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 V. ai fost victima colaterala si tu si Ilexus si Barbugiu Comunistul Militian ce Cautatorul chiar isi merita soarta sifonul de J.J. nu mai zic ca omul e in lumea lui de I.T.-st. Ce pot sa zic V. decat spor la postari P.s.: se poate sa fie si vina Marinarului banarea ta si lu Barbugiu si IlexusDe data asta chiar m-am saturat. Nu mai am rabdare. 1
Turnesol Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:are importanta? Oras:are importanta? Postat Septembrie 5, 2014 Pe cine sa combat? Pe Sarsaila sau pe Roberta? Roberta ofera mult material dar si Sarsaila pare promitator.
Véntrino Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:departe Oras:departe Autor Postat Septembrie 5, 2014 In afara de Barbugiu si llexus e cea mai inteligenta mutare facuta de pisicuts
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Pe cine sa combat? Pe Sarsaila sau pe Roberta? Roberta ofera mult material dar si Sarsaila pare promitator.Piaza rea 1
mod1 Reputație: 586 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Montreal Oras:Montreal Postat Septembrie 5, 2014 doua ture de lameri au fost banati permanentamai devreme a doua
Postări Recomandate