Sari la conținut

De ce a fost banat contul ROMERO?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai fost banat si tu de prea multe ori. Așa ca ar trebui sa stii motivul banarii. Sunteți niște badarani cu limbaj suburban care trebuie eliminați. :). Mulțumit de răspuns?

• Minus 1
  • Oras:are importanta?
Postat

Daca ai postat pe topicele unde isi ducea Swallow razboiul cu mine si JJ, ai cazut victima colaterala. mai ales daca te-a raportat la conducere. Nu cauta logica.

• Oras:departe
Postat

Multumesc de raspuns, dar intrebarea nu ti se adresa tie.

Acum chiar ca nu am inteles ce pula mea am mai facut, am evitat orice conflict si nici spam nu am facut.

(avand in vedere ca numarul de postari conteaza, nu calitatea, ci cantitatea. Asa scrie in regulament).

Deci, care este motivul pana la urma?

Postat

Daca ai postat pe topicele unde isi ducea Swallow razboiul cu mine si JJ, ai cazut victima colaterala. mai ales daca te-a raportat la conducere. Nu cauta logica.

OK, insa barbugiu si ilexus?

Postat

Razboiul s-a purtat pe mai multe topice, Randunica tot s-a mutat. unul din topice e cel al Robertei. Cand s-au tras liniile, probabil ca s-au banat la rand, fara analiza. Iar cum nu esti intre preferatii Randunicii, cand a facut reclamatiile, posibil sa te fi inclus.

Postat

Multumesc de raspuns, dar intrebarea nu ti se adresa tie.

Acum chiar ca nu am inteles ce pula mea am mai facut, am evitat orice conflict si nici spam nu am facut.

(avand in vedere ca numarul de postari conteaza, nu calitatea, ci cantitatea. Asa scrie in regulament).

Deci, care este motivul pana la urma?

Pai asta e motivul, ai fost prea cuminte. Plus lipsa recenziilor.

Postat

Razboiul s-a purtat pe mai multe topice, Randunica tot s-a mutat. unul din topice e cel al Robertei. Cand s-au tras liniile, probabil ca s-au banat la rand, fara analiza. Iar cum nu esti intre preferatii Randunicii, cand a facut reclamatiile, posibil sa te fi inclus.

Aha, oricum de data asta chiar nu am grestit cu nimic. Chiar imi pare rau de acel cont. E al cincilea cu aproape 1000 de postari BANAT: Sanctus, Avraam, Strigoiul, v e n t r i n o.

Postat

Mi ar plăcea sa va vad si la pușcărie. Si sa vina randunica sa va arate degetul piramidal. Sunteți niște pramatii care nu meritati nici felatii sa faceți. =))

Postat

Astept totusi un raspuns oficial si ca recompensa pt nedreptatea facuta, cer oficial conduerii sa imi faca contul verde avand in vedere contributia adusa pe acest forum prin miile de postari si traficul creat.

Postat

Pai asta e motivul, ai fost prea cuminte. Plus lipsa recenziilor.

Pai orice as face nu e bine, cred ca ma retrag definitiv. M-am saturat sa tot postez si de fiecare data sa fiu banat, de cele mai multe ori discutabil, iar acum..... astept un raspuns.

• Oras:Paris Spagnia
Postat

Aha, oricum de data asta chiar nu am grestit cu nimic. Chiar imi pare rau de acel cont. E al cincilea cu aproape 1000 de postari BANAT: Sanctus, Avraam, Strigoiul, v e n t r i n o.

V. ai fost victima colaterala si tu si Ilexus si Barbugiu :(  Comunistul Militian / Cautatorul chiar isi merita soarta sifonul ;) de J.J. nu mai zic ca omul e in lumea lui de I.T.-st. Ce pot sa zic V. decat spor la postari ;)

P.s.: se poate sa fie si vina Marinarului banarea ta si lu Barbugiu si Ilexus

• Like 2
Postat

Comunistul Militian ce Cautatorul chiar isi merita soarta

Ai gresit perioada.

Mi ar plăcea sa va vad si la pușcărie.

In regula. cand poti primi vizite si ce ai voie sa primesti ca pachet?

• Oras:bucuresti
Postat

V. ai fost victima colaterala si tu si Ilexus si Barbugiu :(  Comunistul Militian ce Cautatorul chiar isi merita soarta sifonul ;) de J.J. nu mai zic ca omul e in lumea lui de I.T.-st. Ce pot sa zic V. decat spor la postari ;)

Mi-as pula'n ei de marinari

Postat

Tu oricum esti militian/comunist/securist dala de moda veche ;)

• Like 2
Postat

De ce?

alaturi de : 

Clontosul

llexus

James Joyce

Barbugiu'

In afara de Barbugiu si llexus e cea mai inteligenta mutare facuta de pisicuts

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai gresit perioada.

In regula. cand poti primi vizite si ce ai voie sa primesti ca pachet?

Nu ai haz tinere. Nu ți gasesti liniștea?
Postat

V. ai fost victima colaterala si tu si Ilexus si Barbugiu :(  Comunistul Militian ce Cautatorul chiar isi merita soarta sifonul ;) de J.J. nu mai zic ca omul e in lumea lui de I.T.-st. Ce pot sa zic V. decat spor la postari ;)

De data asta chiar m-am saturat. Nu mai am rabdare. 

• Like 1
Postat

Pe cine sa combat? Pe Sarsaila sau pe Roberta?

Roberta ofera mult material dar si Sarsaila pare promitator.

Postat

Pe cine sa combat? Pe Sarsaila sau pe Roberta?

Roberta ofera mult material dar si Sarsaila pare promitator.

Piaza rea

• Minus 1

• Oras:Montreal
  • Oras:Montreal
Postat

doua ture de lameri au fost banati permanenta

mai devreme a doua

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...