stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 6, 2014 apoi tu al la medalii, sa le pui in vitrina, dejaAzareth e nu mai stiu cate conturi am facut pe forumul asta..crede-ma...sunt o campioană...ar face bine sa nu ma mai baneze sa ma lase in lumea mea aici..ca nu fac nici un rau la nimeni...macar pana dupa 15 septembrie...atunci incep şcoala si nu mai am timp de forum...te pup si capu sus...nu pune la suflet tot..ce se scrie aici..si de primesti ban din nou fă cont verde...ptr ca acolo se va ajunge...in final...futaiu de pisicuts vrea bani de la noi...a fost in concediu si vrea sa recupereze banii cheltuiti...nu gandi ca are bani de nu stie de ei...este un zgarcit...cei ce au bani sunt foarte zgarciti...te pupicesc..sa ma baneze pe mine si sa-ti dea contu tau retur..eu sunt saraca nu am bani..dar am ceva ce nu toata lumea are...un suflet bun curat si sunt onestă..mai am o gura spurcata si vorbesc urat..nu cu toata lumea...cu cei ce-mi freaca nervii..pupici
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Azareth e nu mai stiu cate conturi am facut pe forumul asta..crede-ma...sunt o campioană...ar face bine sa nu ma mai baneze sa ma lase in lumea mea aici..ca nu fac nici un rau la nimeni...macar pana dupa 15 septembrie...atunci incep şcoala si nu mai am timp de forum...te pup si capu sus...nu pune la suflet tot..ce se scrie aici..si de primesti ban din nou fă cont verde...ptr ca acolo se va ajunge...in final...futaiu de pisicuts vrea bani de la noi...a fost in concediu si vrea sa recupereze banii cheltuiti...nu gandi ca are bani de nu stie de ei...este un zgarcit...cei ce au bani sunt foarte zgarciti...te pupicesc..sa ma baneze pe mine si sa-ti dea contu tau retur..eu sunt saraca nu am bani..dar am ceva ce nu toata lumea are...un suflet bun curat si sunt onestă..mai am o gura spurcata si vorbesc urat..nu cu toata lumea...cu cei ce-mi freaca nervii..pupici insemneaza ca eu sunt mai zgarcit ca el, de nu mi-am facut acuma cont verde si sa ma doara la banana de toate ban-urile totusi, nu va ajunge aici, va ajunge sa aiba maxim vreo 10 - 20 de verzi si atat insa din ei nu va reusi sa finanteze nici existenta site-ului. 3
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 6, 2014 nelule, scrie fii-ta acum ? 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 6, 2014 insemneaza ca eu sunt mai zgarcit ca el, de nu mi-am facut acuma cont verde si sa ma doara la banana de toate ban-urile totusi, nu va ajunge aici, va ajunge sa aiba maxim vreo 10 - 20 de verzi si atat insa din ei nu va reusi sa finanteze nici existenta site-ului. cred ca 10-20 sunt acum pe site inseamna* 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 cred ca 10-20 sunt acum pe site inseamna* eu mi-as face, doar de ciuda, dar multi nu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Aza, ce faci acum? Stii ca nu poti sa dai puncte ? Dau in locu tau si te trec pe caiet? 1
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 6, 2014 Azareth: Nu am idee de ce ai fost si tu banat. Si nici Marian. Poate sunteti victime colaterale. Ma gandesc ca altceva nu poate fi.Acum.....Azareth a fost doar un cont. Azareth Angelus suna mai bine. Sunt N useri care au fost banati si au revenit. Nu trebuie sa te superi din asta. Ai alt cont,scrii de pe el,deci e ok. FLQ: pentru ce puncte? Eu nu mai particip la concurs. 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Azareth: Nu am idee de ce ai fost si tu banat. Si nici Marian. Poate sunteti victime colaterale. Ma gandesc ca altceva nu poate fi.Acum.....Azareth a fost doar un cont. Azareth Angelus suna mai bine. Sunt N useri care au fost banati si au revenit. Nu trebuie sa te superi din asta. Ai alt cont,scrii de pe el,deci e ok. FLQ: pentru ce puncte? Eu nu mai particip la concurs. Multumesc Sexy ... momentan sunt ingerul mortii si daca tu nu m-ai fi invatat sa ignor, mult mai multe decat inainte de a te cunoaste si o alta doamna a forum-ului Cassy, nu ar fi intervenitpe mess, probabil ca pisicul s-ar fi uitat la server si server-ul la el ai tot asa .... Totusi, astept o pozitie a conducerii referitor la ban-area mea, am solicitat in doua mesaje la sectiunea ajutor sa mi se detalieze si motiveze decizia, daca am troll-at, daca am hranit troll-i sau altceva, pentru a nu ma mai face si data viitoare vinovat de alte acte sau fapte care sa provoace ban-area
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Nu de alta, dar sa vedem cat suntem de profesionisti, suntem, sau nu suntem deloc 1 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 6, 2014 ce nebun e asta ba 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 6, 2014 varule, ramai in lumea ta, aici e multi oameni rai 1
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 6, 2014 insemneaza ca eu sunt mai zgarcit ca el, de nu mi-am facut acuma cont verde si sa ma doara la banana de toate ban-urile totusi, nu va ajunge aici, va ajunge sa aiba maxim vreo 10 - 20 de verzi si atat insa din ei nu va reusi sa finanteze nici existenta site-ului.Aşa te vreau Azareth..gandeşte pozitiv..si zambeste..da-l in spume pe pisicuts...trece prin perioade si el..o fi in impas cu banii...deşi nu cred...mai sigur este zgarcit...asa sunt bulangii aştia cu bani...nu fa cont verde de nu vrei sa-i bagi bani in buzunar...ai infectam forumul cu postari agramate..si facem troaca de porci..daca nu stie sa aprecieze un om corect..şi-l fute...eu am fost ca tine..si nu am fost inteleasa de nimeni...de asta ma comport asa..pe cine urasc pe forumul asta vrei sa stii?eiii uite ca pe PISICUTS....PENTRU CA ESTE O JAVRA DE OM
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Sexy, glumeam cu el Ti am dat si eu puncte pt poze, dar e amuzant omu, tre sa recunosti. Ai zambit! Stiu 2
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 6, 2014 Topicul asta nu are titlul potrivit.trebuia altul..."PISICUTS MORI "dar nimeni nu are curaj sa-l supere/infrunte..si sa-l injure cum merita...aşa o bataie aş dori sa-i dau la asta jur...ce cacat de om e pisicuts...fute-l doamneee..e o expresie din zona mea... 1 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 6, 2014 mai bine capitala țării să-și schimbe denumirea în Bartolin (rimează cu Medelin), buhaiu ăla, perversologu care umblă pe frunte cu semnu Fiarei 666 plus toți cocălarii care s-au adunat acolo dau o credibilitate totală .................................................................................................................................................................
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 6, 2014 mai bine capitala țării să-și schimbe denumirea în Bartolin (rimează cu Medelin), buhaiu ăla, perversologu care umblă pe frunte cu semnu Fiarei 666 plus toți cocălarii care s-au adunat acolo dau o credibilitate totală .................................................................................................................................................................ma inginere dar tu cum ai scapat de nu ai fost banat la cutremurul banarilor?...cred ca ai şansă sigura de banare..pe mâine,la o alta runda a doua...bietul de tine ma intreb daca o sa te doară?! Am vazut ca postezi aiurea fara noimă...Esti un om citit si mai cred ca te-a tâmpit atâta carte...bietul de tine...!ai fost sa te cauți pe la doctori?mai ai vo scapare..ce zic doctorii?te pup 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 6, 2014 Deci sunt cea mai fericita.Ai facut cea mai mare minune dupa nasterea lui Iisus prin banarea unor carii intr-o gura curata ale acestui site.Nu ma refer la toti cei banati...sunt doar unii dintre ei pe care ai aveam la ,,favoriti'' Te sarut si noapte buna PisicutsEu una tot nu am inteles de ce ne-am bucura ca X sau Y au fost banati. Sincer.E mai dulce cafeaua de cand a fost banat Marian? Sau Azareth? Sau ceilalti? Nope. E la fel ca si in ziua anterioara.E mai liniste aici? Da. Insa poate mult prea liniste,zic eu. E amorteala.Cam repede ti-ai facut "favoriti" Roberta. In nici o luna de zile.Hell....eu ma contrez cu Amada si cateodata cu Clontosul . SI fac asta de 1 an de zile. Insa nu ma bucur deloc ca a fost banat Clontosul.Suntem in virtual,Jesus Christ. E doar un loc de joaca,insa nu pentru copii,ci pentru adulti. E aiurea sa ne bucuram ca lui X i s-a luat jucaria. 3
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Eu una tot nu am inteles de ce ne-am bucura ca X sau Y au fost banati. Sincer.E mai dulce cafeaua de cand a fost banat Marian? Sau Azareth? Sau ceilalti? Nope. E la fel ca si in ziua anterioara.E mai liniste aici? Da. Insa poate mult prea liniste,zic eu. E amorteala.Cam repede ti-ai facut "favoriti" Roberta. In nici o luna de zile.Hell....eu ma contrez cu Amada si cateodata cu Clontosul . SI fac asta de 1 an de zile. Insa nu ma bucur deloc ca a fost banat Clontosul.Suntem in virtual,Jesus Christ. E doar un loc de joaca,insa nu pentru copii,ci pentru adulti. E aiurea sa ne bucuram ca lui X i s-a luat jucaria. Si te astepti sa si priceapa ceva din ce i-ai transmis ? 4
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Topicul asta nu are titlul potrivit.trebuia altul..."PISICUTS MORI "dar nimeni nu are curaj sa-l supere/infrunte..si sa-l injure cum merita...aşa o bataie aş dori sa-i dau la asta jur...ce cacat de om e pisicuts...fute-l doamneee..e o expresie din zona mea...Gluma, gluma, dar o dai in bălării cu Moartea. A mai zis Matura Sexy una nasoala cu copii...
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 6, 2014 Gluma, gluma, dar o dai in bălării cu Moartea. A mai zis Matura Sexy una nasoala cu copii...ce a zis aia?ca nu am ințeles...Mai da-l la naiba pe pisicuts..acum ce faci îl perii?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Nu, dar nu-i ok sa doresti moartea cuiva.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 6, 2014 ma inginere dar tu cum ai scapat de nu ai fost banat la cutremurul banarilor?...cred ca ai şansă sigura de banare..pe mâine,la o alta runda a doua...bietul de tine ma intreb daca o sa te doară?! Am vazut ca postezi aiurea fara noimă...Esti un om citit si mai cred ca te-a tâmpit atâta carte...bietul de tine...!ai fost sa te cauți pe la doctori?mai ai vo scapare..ce zic doctorii?te pupEu sunt doctorul! Statul sunt eu! Tu cine esti? Un nimeni..........si unde ma pupi, in cur? Esti atat de nimeni ca ai nevoie de 10 clone simultan. Si pe toate iti pui amprena inconstientului tau de cocalar. Ai activat ca un mafiot / naș, le-ai sucit și le-ai invartit cum ai vrut tu. Restul au tăcut. Deh, capul plecat, sabia nu-l taie (românu știe mereu sa-și scuze lașitatea elegant) p.s. visu meu de fată mare nu mă-nșeală !!!
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Postat Septembrie 7, 2014 Totusi, astept o pozitie a conducerii referitor la ban-area mea, am solicitat in doua mesaje la sectiunea ajutor sa mi se detalieze si motiveze decizia, daca am troll-at, daca am hranit troll-i sau altceva, pentru a nu ma mai face si data viitoare vinovat de alte acte sau fapte care sa provoace ban-area Tu ai impresia ca ai fasot banaat in urma unei analize? Staff-ul nu are timp sa citeasca postarile, a vazut ca ai numele in niste topicuri unde apareau useri indezirabili asa ca ai fost asociat cu ei (la fel si pentru marian sau sia chandeler). Primele banari au aparut cand "rosia" a facut reclamatii la greu (contra JJ si C) si apoi au continuat. Si... e posibil ca mod1 sa fie clona unei rosii, perioadele de prezenta pe forum cam coincid cu a uneia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 Traiasca Pisicuts !!!! Cred ca sunt on topic , nuu?
sam tl Reputație: 114 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Septembrie 7, 2014 Traiasca Pisicuts !!!! Cred ca sunt on topic , nuu?Mai on topik nici ca se putea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum